Fikirlerinize ihtiyacim var.

ben olsam yüzüne sölerdim özellikle mi yapıyosun diye.o paltoyu ne kadar beğendiğimi biliyodun gidip onu mu aldın diyin.arkadaşınız bariz sizi kıskanıyor.bide cok mutluyum diye nispet yapıyor.bence bundan sonra beğendiğiniz şeyleri de söylemeyin.nerden aldın diye sorarsada unuttum diyin hediye diyin

valla bence sorun değil bu biz en yakın arkadaşımla nerdeyse hep aynı şeyleri alırdık, hatta ben ona kendime beğenip aldığım şeyleri giymeden verirdim.kaç kere olursa olsun...
gerçekten çok yakın arkadaş olsanız problem yapmazsınız,giysidir alınır ne varki bunda,taklit etmiş ne olmuş yani?bilmiyorum ben hiç uyarma gereği duymadım.çok incitici birşey çünkü karşısına geçip böyle demesi birinin.bence bikez daha düşün.

soylemek istiyorum ama onu kirmak uzmekte istemiyorum sonucta arkadasim ve seviyorum
kiskaniyor mu acaba diye dusunuyorum, sonra kendimi kotu hissediyorum nekadar fesatim arkadasim kiskanmaz diyorum konduramiyorum :/

evet haklisin incitici bisey hemde giysi yuzunden boyle birsey cok uzucu bi durum, bende bu yuzden soyleyemiyorum
keske bende senin gibi olsam hani ayni giyinmeyi sorun etmesem, ama istesemde olamiyorum benim hosuma gitmiyor rahatsiz oluyorum
arkadasim bu tavrida bana, benim ona verdigim degeri onun bana vermedigini dusunduruyor
halbuki giysi konusu disinda hicbir sIkIntImiz yok kardes gibiyizdir

ikiz gibi dolaşmak istememek senin en doğal hakkın. dediğin gibi kardeş gibiyseniz zaten sen ona söylediğinde seni anlaması gerekir eğer o da seni kardeş gibi görüyorsa.. ve sen bir palto beğenmişsin gerçekten seni kardeş gibi görse parası da varsa o an sana borç verebilirdi sen alabilirdin. ama o kendisine alıp nispet yapmayı tercih etmiş. bazı arkadaşlar hoşlanabilir aynı giyinmekten, ama hoşlanmıyosan da kırmadan söyleyebilirsin bence..

Bir kaç defa beğenmediğin şeyleri beğendiğini söyleyerek almasını sağla. Biraz da pahalı olmalarına özen göster. Palyaçoya dönsün, aklı başına gelir.

canım bencede slimsigaranın dediği gibi bişeyi beğenmiş gibi yapıp "ayy bunu almam lazım " deyip bekle bakalım yine alırsa o zaman gerekeni yaparsın artık

Bence gidip açık açık kibar bir dille söylemelisin bu konudaki rahatsızlığını. Çünkü arkadaşın bu şekilde hareketlere devam ettikçe sende zaten bu durumdan rahatsız olduğun için sabrın bir gün tükenip çok kötü patlayabilirsin en ufak bir şeye. Eğer bu kişi benim çok sağlam arkadaşımdır,bu tür birşey için arkadaşlığımı bitirmeyi kesinlikle istemem diyorsan bence konu daha fazla senin sabrını taşırmadan bence tatlı bi dille anlat olayı. Zaten olgun biriyse anlayış gösterip bunu tekrarlamaz.Neden bunu yaptığına gelecek olursak işin içinde biraz çekememezlik var gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…