Fikirlerinize ihtiyacım var.

sen onu seviyosun canim.o bi hatada yapsa yine affedebilirsin.biz burda disaardan duyup da fikirlerimizi söylüyoruz.sana sadece tek sey diyebilirim.ona olan svegin hatalari görmeni engellemesin.engelliyosa burayi oku.herkes ayni seyi söylüyor zaten.birde seni üzmek icin demiyorum ama,"seni sevmesem 1 yil beraber olmazdim"diyor.ama oda o kizi sevmeseydi 2 yil beklemezdi.belki bosluktaydi senle oldu.yada seni gercekten sevdi.ama o kizla konusmasi bence affedilcek bisi degil.bunu ilerde yapmayacagi ne malum?

Canım neyin intikamı ,seninle birlikteyken ????...bu hikayede sen neredesin,bulamadım seni..üç kişilik aşk olur mu hiç ya sen ya o..

Ben su an cıktıgı kızım iste. Ona defalarca sordum neyin intikamı diye.
Sacmaydı,hataydı,haklısın diyor. O an düsünemedim diyor vs. vs.

Beni onun yerine koymaya calıstı sanırım.
Bu canımı cok yakıyor...

Benim başıma da geldi bu.
Erkekler , geçmişe çok takıntılılar.
Hem kendi hayatlarında, hem sevgililerinin. Zaten bunun kanıtı hayatımızda bolca var.
Sevgilinin o kızı hala sevdiğini sanmıyorum. Yani sevgilinin içindeki şey bir sevgi değil, takıntı.
Mesela benim eski sevgilimin, geçmiş takıntısı çok. Unutamıyor.
Bana bir arkadaşım demişti ki: "sen de onun geçmişinde kalırsan, seni de unutamaz." Çok doğru.
Öncelikle, intikam duygusu bile olsa, 2 yıldan sonra intikam duysunun oluşması için başka duyguların da olması lazım.
Sanırım böylesi durumda, en normali ilişkiyi bitirmek. Çünkü bu şüpheyle yaşanmıyor. "Hala onu mu seviyor?" şüphesi. Çok kötü bir şey.

şimdi bunlar facete nasıl karşılaşıolar o kısmı merak ettim çocukmu kızı buluyor kızmı çocuğu buluyor?
eğer çocuk kızı bulmuşsa demekki o kadar zaman geçmesine rağmen unutmammış onu facede bile takip edip bulmuş...
ama kız bulmuşsa yine bir oyunu olabilir dikkatli olmak lazım ava giderken avlanmamasına dikkat etmeli erkek arkadaşınız

Benim başıma da geldi bu.
Erkekler , geçmişe çok takıntılılar.
Hem kendi hayatlarında, hem sevgililerinin. Zaten bunun kanıtı hayatımızda bolca var.
Sevgilinin o kızı hala sevdiğini sanmıyorum. Yani sevgilinin içindeki şey bir sevgi değil, takıntı.
Mesela benim eski sevgilimin, geçmiş takıntısı çok. Unutamıyor.
Bana bir arkadaşım demişti ki: "sen de onun geçmişinde kalırsan, seni de unutamaz." Çok doğru.
Öncelikle, intikam duygusu bile olsa, 2 yıldan sonra intikam duysunun oluşması için başka duyguların da olması lazım.
Sanırım böylesi durumda, en normali ilişkiyi bitirmek. Çünkü bu şüpheyle yaşanmıyor. "Hala onu mu seviyor?" şüphesi. Çok kötü bir şey.

Bende zaten tam olarak hala onu seviyor diyemiyorum ama ah su süphe su süphe.
Herseyden beter iste.

şimdi bunlar facete nasıl karşılaşıolar o kısmı merak ettim çocukmu kızı buluyor kızmı çocuğu buluyor?
eğer çocuk kızı bulmuşsa demekki o kadar zaman geçmesine rağmen unutmammış onu facede bile takip edip bulmuş...
ama kız bulmuşsa yine bir oyunu olabilir dikkatli olmak lazım ava giderken avlanmamasına dikkat etmeli erkek arkadaşınız

Hatırladıgım kadarıyla kız yazmıstı buna ilk basta. Erkek arkadasım bulmadı.

Diyemezsin :)
Ben de hala diyemiyorum.

Diyemezsin :)
Ben de hala diyemiyorum.

:) Sevgisine de o kadar inanmısım ki senin diger konun gibi biraz sevmese hissederdim ya hissederdim.
Sevilmesem derim evet hic sevilmedim,sevilmiyorum. Hala sabahtan beri mesaj üstüne mesaj atıyor.
Bazen diyorum gecmis gitmis bir hata yapmıs sevgimize bugüne kadar baska hic bir ihanet getirmedi.
Ama bir yanım ahh...

Son düzenleme:
:) Sevgisine de o kadar inanmısım ki senin diger konun gibi biraz sevmese hissederdim ya hissederdim.
Sevilmesem derim evet hic sevilmedim,sevilmiyorum. Hala sabahtan beri mesaj üstüne mesaj atıyor.
Bazen diyorum gecmis gitmis bir hata yapmıs sevgimize bugüne kadar baska hic bir ihanet getirmedi.
Ama bir yanım ahh...

Zaten, seni sevmediğini düşünmüyorum.
Seni seviyor. SAdece erkekler, geçmiş takıntılı oldukları için, kafalarına taktıkları geçmişte kalan kişileri sevdiklerini sanmak gibi bir saçmalık yapıyorlar.
Sabahtan beri mesaj atıyormuş ve hata olduğu için pişman. Bence bir şans vermelisin. :)

Erkeklerin saçmalıklarından biri daha işte.Terkedilen adam terkeden insanı takıntı haline getirir.Terkedilince aşkın büyüdüğünü bir sürü olayda hepimiz görmüşüzdür.Hele ki erkekler için.
Seni üzmeyi hiç istemiyorum ama kendi düşüncemi söyleyeceğim.tabi ki yanlış olabilir çünkü sevgilini tanımıyorum.Doğrusunu en iyi sen bilebilirsin aslında.
Bence o eski sevgilisini görünce bir heyecan yapmış duyguları depreşmiş ve konuşmuş belkide acaba yeniden olur mu diye bile düşünmüş olabilir.Fakat sonra ya sen öğrenince ya da zaman geçince ne yaptığı dank etmiş.Şimdi seni kaybetmemek için intikamı öne sürüyor.Ama bunu yapması o kıza aşık olduğu anlamına gelmez.Belkide sadece saçma sapan bir takıntıdır.Belkide o zamandan kafasında kalan 'neden' sorusunun cevabını almak istemiştir.
Bence sakin olmaya çalış.Hayatında herkes böyle saçmalıklar yapabilir bazen.Eğer kızın peşini tamamen bırakır senin gönlünü almak için uğraşırsa bir kaç hafta süründür ama ilişkini bitirme.Ama baktın ki ona meyilleniyor hiç bulaşma bir daha.Ya da şöyle yapabilirsin bir süre görüşmeyelim kalbimi çok kırdın kafam çok karışık de ve gerçektende görüşme ama o sırada takip etmeye çalış bir şekilde eğer kızla iletişime geçerse fırsattan istifade sende gerçek yüzünü anlamış olursun.

Son düzenleme:
Back
X