o kadar pişmanım ki bunların hepsi çok güvendiğimi için oldu..
aklıma geliyo ama savunması sadece sen bilirsin olur. çünkü öyle bi yapısı var ki hep yalakalık yapılmasını istiyo yani alttan alan hep karşı taraf olmalı onun için o ne derse ona uyulmak zorundadır. tamam der sana don gelen bana şalvar misalii. hatayı kendinde asla aramaz
hayır aynı evi paylaşmıyoruz sadece bize gelmişti.. ayrıca inanaın onun tarafından paylaşabilceğim hiç kimsem yok annesi şizofren kendi halinde ablasıyla konuşmuyo bide küçük kardeşi var ona zaten anlatamam anlıycağınız aile bağı bile yok birbirlerinden kopuklar.. ablamlara anlatsam işi anında koparırlar ama ilişkiye girdiğimizi söyleyemem . daha önce de bi nişan atma durumuzu oldu yalvardı köpek gibi bana ben salak affettim babam bir daha gelmeyin bana dedi ve ikimize karşı da çok mesafeli duruyor. ailemden de çekiniyorum açıkcası
olay sizin cinsellik yaşamanızla ve seni daha çok sahiplenmesiyle mi alakalı diyeceğim ama fazla sahiplenmiş el kaldırcak kadar...
bir de şu gerçek vardır ki askeriye de çalışan insanlar şiddete daha dönük..bu bir gerçek..aralarında pek azı farklı düşünür ve yaşar..
başlarda hiç mi anlayabileceğin bir zaman olmadı?
şuan evlisiniz cinsellik yaşayıp yaşamaman bir şeyleri değiştirmeyecekmiş..
imzayı attıktan sonra artık benimsin edalarına girmiş eşiniz. siz önlem almazsanız üstünüzdeki hükümdarlığı devam eder. konuşarak anlaşamıyorsanız işte orda soran var derim ben .
ayrıca durum böyleyken sakın ha iş konusunda taviz vermeyin. zaten sizi her yönden kendine bağımlı kılmak istiyor. ona o fırsaıt vermeyin. çok dayanılmaz olursa son çare restinizi çekin, zaten bu aile öğrenmesin, bilmesin mevzuları insanı hep yanlışa sürüklüyor. allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?