fikirlerinize ihtiyacım var

mero811

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
56
0
16
Eskişehir
merhaba arkadaşlar ben şuan evliyim resmi nikahlıyım ama düğünümüz 2 ay sonra. bundan yaklaşık 2 hafta önce eşimle ilk cinsel birleşmemizi yaşadık. buraya kadar herşey yolunda eşim önlisans mezunu astsubay bende önlisans bankacılık mezunuyum konuşmamızda evlendşkten sonra çalışmak istediğimi eşime bildirdim. yaklaşık 10 aydır da birlikteyiz başlarda o kadar muhteşem bi ilişkimiz var dı kii takii bana gelen tokada kadar.. evet arkadaşlar geçen gün çok fena halde tartıştık ve eşim bana hiç beklemeğim şekilde çok sert bi tokat attı bizim evdeydik evde kimse yoktu yüzüğü çıkarıp suratına fırlattım ve evden kovdum ama gitmedi defalarca özür diledi ama gururum kırılmıştı bi kere. bu olay kapandı daha doğrusu ben kapatmış gibi davrandım o günden sonra çalışma konusunda öyle baskı yapar oldu kii kesibnlikle çalışmazsın evde oturusun bilmem ne. eşimin iş yemeği vardı birlikte kıyafet almaya gittik inanım ne giydiysem hepsine bahane buldu kıyafet yüzünden 2 gündür kavga ediyoruz. önceden de karışırdı ama artık çığrından çıktı psikolojisinin falan bozuk olduğunu düşünüyorum elinden gelse teseddüre sokucak beni. ne giysem iğrenç, bu ne i, saçma sapan, adam gibi giyin.. size aynısı yaplsa inanın sizde çok bozulursunuz ayrıca giyim tarızımı çok beğenirdi. bana öyle hakaretler etmeye başladı ki içimde bi nebze bile heycan bırakmadı yok ben insanlara tepeden bakıyomuşum kendimi ne sanıyomuşum ama bunu neye dayanarak söylediğini gerçekten merak ediyorum. diyceğim o ki arkadaşlar ben soğudugumu hissediyorum gerçekten eski sevgisi yok, hele aşkk hiç kalmadı ben bu insanla nasıl yuva kurucam kafamı kurcalamaya başladı ama cinsel ilişki yaşamamız elimi kolumu bağlıyor siz olsanız ne yapardınızz en içten önerilerinizi bekliyorum???

Hiç sevmiyorum böyle nikahı 2 ay önce 3 ay önce yapılmasını. Bu sefer diyolar karım değilmisin istediğimi yaparım izin vermek zorunda kalıyosun belkide. Şuan nikah olmasaydı ve ilişkiye girmeseydiniz ayrılmıştın belkide çoktan. 10 ay çok kısa bi süre bide insanlar birbirini 10 yılda bile tanıyamıyolar çok acele etmişsiniz. Ne desem bilemedim üzüldüm açıkcası. Düğün olduktan sonra neler olucak merak ediyorum :44:

o kadar pişmanım ki bunların hepsi çok güvendiğimi için oldu..

Ailene söylemekle tehdit etsen? Tokat attığını sölicem bakalım tepkileri ne olcak desen veya düğünü ertelemek istiyorum bi kaç ay daha davranışların kafamı karıştırıyo falan desen tepkisi ne olur?

Aynı evi mi paylaşıyorsunuz? Durum kötü olmuş. Bence kendi ailenizle değil onun ailesiyle konuşun şimdiden ciddi önlemler almazsanız iş daha ilerilere gider.

aklıma geliyo ama savunması sadece sen bilirsin olur. çünkü öyle bi yapısı var ki hep yalakalık yapılmasını istiyo yani alttan alan hep karşı taraf olmalı onun için o ne derse ona uyulmak zorundadır. tamam der sana don gelen bana şalvar misalii. hatayı kendinde asla aramaz

ya simdi cinsel iliski yasamis olsanda olmasanda neticesinde ondan ayrilinca sen basindan bi evlilik gecmis bi kiz degil kadin olarak anilacaksin. Ben evli degilim evli olan kisilerin yorumu daha saglikli olacaktir ama evlilik bi cozum olmaz daha da bunalirsiniz gibime geliyor. Yani bakire degilim evlenmek zorundayim derken yagmurdan kacip doluya yakalanmak bahsettigim. Neyse yinede karar sizin

hayır aynı evi paylaşmıyoruz sadece bize gelmişti.. ayrıca inanaın onun tarafından paylaşabilceğim hiç kimsem yok annesi şizofren kendi halinde ablasıyla konuşmuyo bide küçük kardeşi var ona zaten anlatamam anlıycağınız aile bağı bile yok birbirlerinden kopuklar.. ablamlara anlatsam işi anında koparırlar ama ilişkiye girdiğimizi söyleyemem . daha önce de bi nişan atma durumuzu oldu yalvardı köpek gibi bana ben salak affettim babam bir daha gelmeyin bana dedi ve ikimize karşı da çok mesafeli duruyor. ailemden de çekiniyorum açıkcası

Nikahtan öncedemi böyleydi peki?

O zaman yapcağınız şey şu. 2 ay daha sabretceksiniz düğün olucak hala devam ederse boşanma davası açarsınız. Nasılsa düğün olsada olmasa evlisiniz şuanda farkeden bişe olmucak en azından ilişkiye girme durumunu öğrenmez ailen.

anladığım kadarıyla eşin astsubay... benim bir yakınımın eşi de astsubay.. evli 2 çocukları var ekonomik özgürlüğü olmadığı için ayrılamıyor çok stresli devamlı eşiyle tartışıyor...ayrılırım dediği zaman çocuklarla tehdit ediyor...o yüzden sakın çalışmaktan vazgeçmeyin...hayat bu ne getireceğini bilemezsin

bence otur konuş sen önceden böyle değildin diye anlat...böyle bir yere varamayacağınızı söyle...tek çaren konuşmak sanırım..elinden geleni yapınca baktın değişmiyor yaşayamam diyorsan ayrılırsın..

evli olduğun için ilşkiye girmiş olduğunu kafana takma sonuçta eşinle birlikte oldun...sırf bu yüzden yanlış kararlar alma arkadaşım

köprü dayı meselesi maalesef cnm..keske beraber olmasaydınız dicem ama keskelerle olmuyor ki...ki bu adam dğünden sonra da yani sizi elde etikten sonra da böle davranavcaktı maalesef...ne diyim işler yoluna girer inşAllah

olay sizin cinsellik yaşamanızla ve seni daha çok sahiplenmesiyle mi alakalı diyeceğim ama fazla sahiplenmiş el kaldırcak kadar...
bir de şu gerçek vardır ki askeriye de çalışan insanlar şiddete daha dönük..bu bir gerçek..aralarında pek azı farklı düşünür ve yaşar..

başlarda hiç mi anlayabileceğin bir zaman olmadı?

şuan evlisiniz cinsellik yaşayıp yaşamaman bir şeyleri değiştirmeyecekmiş..

yani son bir kaç gündür hakaretleri dayanılmaz hal aldı o kadar çok bunalttı ki beni hiç bir şey beğenmez başına buyruk birisi oldu çıktı attığı tokat kafamı ciddi şekilde karıştırdı evlendikten sonra da devamı gelir mi diye kafamı kurcalıyor yani sen ne cesaretle babasının evinde karına tokat atıyorsun bana bu yaşıma kadar babam vurmadı ya

konuşmayı denedim arkadşlar ama ne zaman düzgün bi şekilde konuşmaya çalışcam laflarım ağırınına gidiyor agresifleşiyor kızıyor bağırıyor çağırıyor sanki çocuk gibi hareket ediyor. off o kadar çıkmazdayım ki kimseye danışamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum

malesef anlayamadım nişan takana kadar ağzından argo kelime bile duymamıştım benim isteklerime o kadar saygılıydı ki bana saygısından sigarayı bıraktı . ben ne istesem ikiletmeden yapmaya çalışırdı yavaş yavaş değişti anlayamadım bile ne olduğunuu

imzayı attıktan sonra artık benimsin edalarına girmiş eşiniz. siz önlem almazsanız üstünüzdeki hükümdarlığı devam eder. konuşarak anlaşamıyorsanız işte orda soran var derim ben .

ayrıca durum böyleyken sakın ha iş konusunda taviz vermeyin. zaten sizi her yönden kendine bağımlı kılmak istiyor. ona o fırsaıt vermeyin. çok dayanılmaz olursa son çare restinizi çekin, zaten bu aile öğrenmesin, bilmesin mevzuları insanı hep yanlışa sürüklüyor. allah yardımcınız olsun.

o sanıyor ki ondan vazgeçemem, ayrılamam ama sandığı gibi olmıycak hiç bişey

Sonuçta nikahlı eşinizle birlikte olmuşsunuz.Böyle bir şey olsa benim ailem de düğünden önce olmasın ister ama,o sizin nikahlı eşiniz bu konuda vicdanınız rahat olsun bu bir.

İkincisi,evet askerlik çok zor bir meslek.İşi ile özel hayatı birbirine karıştırmaya başlamış.

Umarım düzelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…