Eğer paylaşırsan olay büyüyecek,aileler de girecek işin içine.:44:
Muhtemelen ailen düğün öncesi ilişki yaşamadınız var sayarak,ayrıl diyebilir.
Bence aileleri karıştırmayın,ama tavrınızı da koyun bi şekilde.
Valla bu ona bağlı bir şey,ve eşinizi en iyi siz tanırsınız.:123:
Ne zaman aklının başına geldiğine emin olursanız,o zaman oturur tekrar konuşursunuz.
Tekrar söylüyorum,askerlik çok zor bir meslek ama bunu size bu kadar yansıtmamalı.
Özlesin,kıymetinizi anlasın.
Umarım düzelirsiniz.Ne güzel evlenmişsiniz ve düğününüz olacak.
Dua edeceğim size.:116:
Rica ederim ne demek.
İlişki yaşanınca ''artık tamamen benim,istediğimi yaparım.''havasına girmiş belli.
Havasını alıverin siz de.
Ve kendinizi suçlamayın,tekrar söylüyorum,siz evlisiniz ve yanlış bir şey yok ortada.
Düğün stresi,iş stresi bunlar.
ewlenmeden önce ne kadar süre flört ettnz sadece 10 aymı :s bence bakireliği hiç kafana takma sırf bunu için bütün hayatını karartmakmı istyorsun? sen ewlilik dışı ilşki yaşamamışsınki, şöyle düşün sen şimdi bakireliğim gtti die ayrılmıyorsun ama aynı ewn içine grince bu tutumlara dewam ederse daha kötü şeyler yaşıcaksn ve ozaman ayrılmak zorunda kalıcaksn ve sende daha büyük yıkımlar olucak. çok ii düşün önceliğin kendn olsun bakirelk değil...
üzüldüm gerçekten yaa,bazı erkekler nikah yapıldığı an değişime uğruyor.
cinsel birliktelik yaşadıktan sonra nişanlınız iyice sizin sahibiniz havasına girmiş anlaşılan.
ama ona karşı güçlü durun derim,yani sizin ona mecbur olmadığınızı anlasın.
onun ailesinden güvenilir biriyle paylaşın tokat olayını nişanı atmak istediğinizi söyleyin,bakalım nolacak...
( ama cinsel birlikteliği ailesine söylemeyin)
işte paylaşabilceğim birisi yok malesef. ayrıca şunu sylemeyi unutmuşum geçenlerde tartışmıştık bana sevginde azalma var mı dedi bende farkeder mi ki dedim oda farketmez doğru olsa olmasa da o işi yaptık mecbur düğün olucak dedi bende ben o işi yaptık diye kendimi hiç bişeye mecbur hissetmiyorum dedim oda ben hissediyorum ama dedi
kalın kafalı işte zaten bişeyide 2 kere anlatmadan anlamıyorrYa bu ne saçmalıktır anlamıyorum.:26:
Evlisiniz siz,adam seni almaya mecburum diyor.
Zaten almışsın be mübarek .
arkadaşlar yardım edinn geçenlerde yazdığıklarımı okursanız yardımcı olabilirsiniz eşimle aramızda geçen olaylar bana tokat atmıştı ayrılmayı düşünüyodum ama altından giirdi üstünden çıktı beni razı etti tekrar denemeye karar verdim yine gülüş cümbüş geçiyodu günlermiz en sonunda bi akşam sokakta kavga ettik beni çok fena tartakladı ben ağlayarak eve kaçtım babama analttım herşeyi o da arkmdan geldi babam bunun üzerine eşime hakaretler edip evden kovdu bütün bohçaları falan verdik ertesi gün boşanma davası açtık nikahımız yapıldı ama düğünümüzü 49 gün var evmiz falan herşeyimiz hazırdı babam bu olaydan sonra beni karşısına aldı bir daha onuna görüşürsen hakkımı hiç bir şekilde helal etmyrm ve ben ölene kadar bu eve giremezsiniz dedi. ayrıldığımız bir hafta oldu hi bir şeklde konuşmadım zaten herkes şiddetle karşı çıkıyo en ufak bir arışma ümidiim bile yok ebn hiçç istemyrm ama bugün beni aradı yarın hastaneye gidiceğini kan kustuğunu bişeylerden şüphelendiğini söyledi daha öncelerden mide sorunu vardı babasıda ülserden vefat etti aklıma bunlar geldi bana dedi ki eğer öyle bir şey varsa bana bi son on dakikayı çok görme son kez göreyim seni dedi ama artık herşeyi bekliyorum ben bundan sizce numaramı yapıyo beni görüp ikna etmek için ??? ne dersinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?