Siz bi süre arayıp,sormazsanız o sizi arar diye düşünüyorum
canım arada bende küçücük bişeyi büyütüp günlerce konuşmak istemiyorum erkek arkadaşımla çünkü o an çok sinirli olduğum için onu incitip ilişkimizi soğuktmak istemiyorum . belki başka bişeye sinirlenmiştir o anda tartrışıncada bunu büyütmüştür. en iyisi sen ona mesaj at sakinleştiğinde mesaj atarsın falan diye .
cnmm ortada birşey yokken senin onun üstüne düşmen onu havalandırmış açıkçası bence... yada başka birşey var kız işleri falanda olabilir cnmm dikkatli ol ve daha arama bırak o arasın sürekli sen görüşmek istedin sıra onda... seviyorsa biraz değer veriyorsa senin kaç defa adım attığını gördü ve sıra kendinde olduğunu anlıyordur artık.. üstüne gitme sen naza çek onun böyle çekmesine izin veriyorsun
aynı olayın bir benzerini bende yaşadım derdi ayrılmakmış .anlarsın mesafe girdimi gerçekten bazı şeyler yürümüyor. bekle o arasın sonrasına bakarsın
bırak canım arama sen artık, istiyosa o arar zaten.
Kusura bakma canım, terkedilmekten deli gibi korkanları anlamıyorum. Güzel bir ilişkin var, bozulmasından korkman normal ama birinizden biri ayrılmak istiyorsa zaten ilişki kalmamıştır ki. Mutluluğunuz 2 kişilik canım, seni böyle peşinden sürükleyip sıkıntıya sokacağına bırak iş olacağına varsın.
niye böyle yapıyorsun diye mesaj attım, cevap atmıyoorr(((((( çok çaresiz hissediyorum kendimi, nolur fikir verin bana.. bir yanım kızgınlıktan onu parçalamak istiyor bana haksızlık yapıyor diye, bir yanım da hemen düzeliversin şu olay istiyor..
niye böyle yapıyorsun diye mesaj attım, cevap atmıyoorr(((((( çok çaresiz hissediyorum kendimi, nolur fikir verin bana.. bir yanım kızgınlıktan onu parçalamak istiyor bana haksızlık yapıyor diye, bir yanım da hemen düzeliversin şu olay istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?