fikirlerinize ihtiyacım var

bck00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
139
1
46
İzmir
fikirlerinize ihttiyacım var, burayı sürekli takip ediyorum oyüzden biliyorum birçok derde göre bu dert değil ama sadece nasıl davranacağım konusunda karar veremiyorum anlatacak pek kimsemde yok maalesef:(

benim 3,5 senelik ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım var,bundan birkaç ay öncesine kadar aynı şehirdeydik şimdi farklı şehirlerdeyiz. normalde büyük sorunlarımız yoktur, tartışmalarımız da çok fazla değil. cuma akşamı telde konuşurken herşey yolundayken bir anda bozuldu.. aslında benim iyiliğim için olan bir tavsiyeyi yumuşak sesle değilde bana sert gelen bir sesle söyleyince sinirlendim bağırma diye bağırmadığını asıl benim bağırdığımı söyledi.. o an ikimizde çok sinirlendik, kapatıyorum eve geldim dedi,bende "iyi tamam" der demez kapattm.

neyse ertesi gün günaydınlaşmadık, hala sinirliydim, öğlen aradım uzatmayalım diye açmadı, akşam 1 kez daha aradım dışardayım babamla açamıyorum dedi hiç cevap yazmadım. bekledim ki geri arasın ama aramadı. bugün sabah aradım açmadı, birkaç saat sonra mesaj atmış duymadım diye müsaitsen konuşalım dedim değilim dedi. o an tepem attı ama yinede sakin mesaj yazdım böyle konuşmamazlık yapmayalım, konuşmuştuk seninle bu konuyu fln dedim, böyle davranmanı istemiyorum düzeltelim dedim. cevap yok...

saatler oldu aramadı konuşmak istemiyor hala.. çok şaşkınım ve çok üzgünüm. yani öyle ciddi bir kavga değildi ama büyük ihtimal bugünde konuşmayacak,belki yarında... sinirden delircem. zor tutuyorum kendimi aramamak için ama ben aramadıkça o da aramıyor:(( çok üzgünüm, bir yanım yapıcı ol diyor bir yanım bana böyle eziyet ettiği için sende tavrını koy diyor ama ayrılıktan çok korktuğum için açıkçası cesaret de edemiyorum:( farklı şehir olunca bu tarz problemler çok büyüyor çünkü...

bana fikir verin nolur, ne yapayım nasıl davranayım.. bu arada her türlü yoruma açığım:(

canım arada bende küçücük bişeyi büyütüp günlerce konuşmak istemiyorum erkek arkadaşımla çünkü o an çok sinirli olduğum için onu incitip ilişkimizi soğuktmak istemiyorum . belki başka bişeye sinirlenmiştir o anda tartrışıncada bunu büyütmüştür. en iyisi sen ona mesaj at sakinleştiğinde mesaj atarsın falan diye .

cnmm ortada birşey yokken senin onun üstüne düşmen onu havalandırmış açıkçası bence... yada başka birşey var kız işleri falanda olabilir cnmm dikkatli ol ve daha arama bırak o arasın sürekli sen görüşmek istedin sıra onda... seviyorsa biraz değer veriyorsa senin kaç defa adım attığını gördü ve sıra kendinde olduğunu anlıyordur artık.. üstüne gitme sen naza çek onun böyle çekmesine izin veriyorsun

aynı olayın bir benzerini bende yaşadım derdi ayrılmakmış .anlarsın mesafe girdimi gerçekten bazı şeyler yürümüyor. bekle o arasın sonrasına bakarsın

Siz bi süre arayıp,sormazsanız o sizi arar diye düşünüyorum

umarım öyle olur, maalesef hayatımın merkezine yerleştirdiğim için sabretmek zor oluyor ama sanırım bu sefer sabretmek zorundayım..

canım arada bende küçücük bişeyi büyütüp günlerce konuşmak istemiyorum erkek arkadaşımla çünkü o an çok sinirli olduğum için onu incitip ilişkimizi soğuktmak istemiyorum . belki başka bişeye sinirlenmiştir o anda tartrışıncada bunu büyütmüştür. en iyisi sen ona mesaj at sakinleştiğinde mesaj atarsın falan diye .

evet gerçekten hiçbir şey yoktu, okadar şaşkınımki.. böyle konuşmadığımızda çok yıprandığımı bildiği halde niye bukadar uzatıyor bilmiyorum:( aklıma hep kötü şeyler geliyor ayrılır mı diye..(benim bu konuda bir türlü aşamadığım bir kendime güvensizlik var) umarım dediğin gibidir..

cnmm ortada birşey yokken senin onun üstüne düşmen onu havalandırmış açıkçası bence... yada başka birşey var kız işleri falanda olabilir cnmm dikkatli ol ve daha arama bırak o arasın sürekli sen görüşmek istedin sıra onda... seviyorsa biraz değer veriyorsa senin kaç defa adım attığını gördü ve sıra kendinde olduğunu anlıyordur artık.. üstüne gitme sen naza çek onun böyle çekmesine izin veriyorsun

evet bende bunu anlamıyorum seven insan nasıl kıyar diye.. okadar üzgünümki, çok istiyorum kaç kez ben adım attım artık o adım atsın diye.. biliyorum aramamam lazım ama ya o da aramazsa nasıl dayancam bilmiyorum

aynı olayın bir benzerini bende yaşadım derdi ayrılmakmış .anlarsın mesafe girdimi gerçekten bazı şeyler yürümüyor. bekle o arasın sonrasına bakarsın

bende en çok bundan korkuyorum:(

çok korkuyorum ya aramazsa yada inada bindirirse, ne bileyim yada çoktan ayrılığı düşünmeye başlamışsa diye:((

Kusura bakma canım, terkedilmekten deli gibi korkanları anlamıyorum. Güzel bir ilişkin var, bozulmasından korkman normal ama birinizden biri ayrılmak istiyorsa zaten ilişki kalmamıştır ki. Mutluluğunuz 2 kişilik canım, seni böyle peşinden sürükleyip sıkıntıya sokacağına bırak iş olacağına varsın.

Kusura bakma canım, terkedilmekten deli gibi korkanları anlamıyorum. Güzel bir ilişkin var, bozulmasından korkman normal ama birinizden biri ayrılmak istiyorsa zaten ilişki kalmamıştır ki. Mutluluğunuz 2 kişilik canım, seni böyle peşinden sürükleyip sıkıntıya sokacağına bırak iş olacağına varsın.

haklısın aslında, ama elimde olmadan şuan kafamda çok kuruyorum:( çünkü neden olmadan böyle yapmış olmasına anlam veremiyorum, ayrılmak mı istiyor acaba diyorum yada nasıl kıyabiliyor diye çok üzülüyorum, her an elim telefonda bişey var mı diye bakıyorum:( çok mutsuzum...

niye böyle yapıyorsun diye mesaj attım, cevap atmıyoorr:((((((( çok çaresiz hissediyorum kendimi, nolur fikir verin bana.. bir yanım kızgınlıktan onu parçalamak istiyor bana haksızlık yapıyor diye, bir yanım da hemen düzeliversin şu olay istiyor..

niye böyle yapıyorsun diye mesaj attım, cevap atmıyoorr:((((((( çok çaresiz hissediyorum kendimi, nolur fikir verin bana.. bir yanım kızgınlıktan onu parçalamak istiyor bana haksızlık yapıyor diye, bir yanım da hemen düzeliversin şu olay istiyor..

bu güne kadar çok kavga ediyormuydunuz böyle ?

kızmış inat etmiş sen üstüne düştükçede kendi egosu yükselmiş.. yoksa ciddi bir sorundan dolayı kavga etseniz bile senin "uzatmayalım böyle yapmayalım" mesajlarına tepkisiz kalmazdı.. kendi haline bırak senin onu araman mesaj atman sadece onun "vay be ben neymişim" demesini sağlar bu saatten sonra..
yani 2 seçenek var biri ayrılmayı düşünüyor ciddi ciddiki bu durumda mesaj atmanız egosunu yükselticek..
diğer durum "biraz daha burnu sürtsün" demesi bundada mesaj atman sadece "ben haklıymışım demekki" diyip uzatmasına yol açar..
yani özetle:arama ve mesaj atma..

Farklı şehirlerde 4 seneir birliktelik yaşayan ve defalarca ayrılıp barışan bir çift olarak sana şunu söyliyim , ilk 2 sene falan böyleydi bnm sevgilimde kız gbi küsüyo saatlerce bazen günlerce mesaj atmasan atmazdı yani bnde senn gibi kendi kedimi yerdim hata bnmde olsa en sinir olduğum şey bi erkegin kız gibi küsüp tavır yapmasıdır.Tamam o an sinirli olabilir konuşmak istemez ama bu ne yani yok müsait degilim yok ertesi gün konuşmamalar , ama şimdi ben öyleyim o mesaj atana kadar konuşmak istemiyorum içimden gelmedigini bildigi için içine sinmiyor, en fazla 2. günn akşamına kadar bnmde sinirm geçmiş oluyor :) Sana tavsiyem üzerine gitme, gitdikçe daha kötü olucak bnu öğrendim ben yapıcı olmaya falanda çalışma çünkü sinirliyken bir işe yaramıyor

Erkekler haksız bile olsalar bunu sana söylemezler

Son düzenleme:
üzerine giderek burnunu kaldırma, yoksa hep alttan alan sen olursun.

sabreden derviş gibi bekle... o da sende sakinleşin.

Eğer yorumlardan sonra bu msj. atmışsanız demek ki yorumlar sizi etkilemiyor.

Ufak sıkıntılar her ilişkide olur. Sizin burada fevri davranmayıp sabretmeniz gerekiyor.
Ne kadar çok üstüne düşerseniz o kadar çok geç arar sizi. Aradıktan sonrada sağlıklı bir konuşma geçmez aranızda.

Siz üzerinize düşeni yapmışsınız, bundan sonra tek bir msj. yazmadan beklemeniz gerekiyor.
İsterse bir hafta aramasın yine beklemeniz lazım.Sizin ısrarlarınızla sizi araması ne işinize yarayacak anlayamıyorum..
Pamuk ipliğine bağlıysa ilişkiniz, bugun bitmezse yarın biter.

Bu ufak kavgada bile ''ya ayrılsa''diye geçiriyorsanız içinizden bu hiç sağlıklı değil..
Toparlanın ve bu kadar üstüne düşmeyin, kaybedersiniz. Sevgilinizi değil ilişkide ki dengeyi kaybedersiniz.

Her zaman böyle küsüyor mu ? Küsme özelliği varsa işiniz zor.

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim, zaman ayırıp yazmanız fikir vermeniz benim için çok değerli..

en son dün cevap atmadı dediğim mesajımdan sonra mesaj atmadım tuttum kendimi, aslında onu bile atmayacaktım ama bir an sinirden deliye dönmüştüm.. nitekim sonunda yazdı o da, genel tavırlarıma karşı bir kızgınlığıyla alakalı bir durum olduğunu öğrendim,aslında çok haksız ama neyse, söyledim bundan sonra böyle yaparsan ben kaldıramam dedim ne kadar etkili oldu bilemiyorum tabi:) bana söylediği küs değilmiş sadece konuşmak gelmemiş içinden.. aslında hatalı olmasına rağmen uzatmadım barıştık.. bu benim kötü huyum maalesef, çok sabırsızım ve bir küslük veya kavgada ben iptal olurum, bilir aslında bunu aynen dediğiniz gibi beni bildiği için böyle rahat belkide..

düzelmeye çalışacağım kendimi, yazdıklarınız çok doğru her yorumda bir parça buldum.. zaten hala kırgınım öyle yaptığı için umarım bende bu konularda güçlü olurum zaman içinde

Back
X