• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :)

Elciin

En i si ouğ :)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
33
0
16
İstanbul
Yaa hoşlandıgım bi çocuk var aynı mahalleden sayılırız :) hergün bizim oralarda mekan yapmıslar artık :D
bundan hoşlanmaya başladıım .. Arada bi bakışmalarımızz felan oluyo onunda bana bakıslarını yakalıyorum tabii ama bilmiyorm
ya normalse yada içinde bana karsı bişe yoksa sitres yaptım bi mesaj gördüğümde kalbim yerişnde nn cıkcak gibi oluyoo .d
Bi a.selam senden naber " cevabına 2 saat düşünüyorum ne yazsam ne yazsam diyee
Ya bana yardım edin lütfeen ben ne yapıpta bu çocukla muhabbet kurabilirimm ??

Son düzenleme:
Yaa hoşlandıgım bi çocuk var aynı mahalleden sayılırız :) hergün bizim oralarda mekan yapmıslar artık :D
bundan hoşlanmaya başladıım .. Arada bi bakışmalarımızz felan oluyo onunda bana bakıslarını yakalıyorum tabii ama bilmiyorm
ya normalse yada içinde bana karsı bişe yoksa sitres yaptım bi mesaj gördüğümde kalbim yerişnde nn cıkcak gibi oluyoo .d
Bi a.selam senden naber " cevabına 2 saat düşünüyorum ne yazsam ne yazsam diyee
Ya bana yardım edin lütfeen ben ne yapıpta bu çocukla muhabbet kurabilirimm ??

ay ne heyecanlı yaaa:))) mahalleden birine aşık olursun camdan sarkarsın geçme saatlerinde hehehe çok güzel... canım hoşlanıyordur senden genelde boş çıkmaz böyle platonikler... ama muhabbet kurma hemen kıııızzz acık uzat da iyice aşık olsun sana o süreç emin ol daha heyecanlı oluyor ve eğlenceli hey gidi hey ortaokuldaydım daha vardı böyle bir platoniğim birbirimizden kaçmalar afralar tafralar uzaktan küsmeler hiç bir kelime koınuşmuşluğumuz da yoktu ona rağmen:D onun konuşmaya geldiğini görürdüm ya da arkadaşlarını hemen kovardı yanından benle konuşmak için ben de kaçardım:D ne sinir olurdu ha:D

çocuktuk tabi güzeldi masumdu şimdi gülüyorum:) ama senin yaşın kaç sizin işiniz biraz daha ciddi olabilir tabii...

yani benim şahsi fikrim hemen muhabbet kurma ama madem sormuşsun senin fikrin tabii şöyle yap mesela senden naber diyorsa iyiyim sıkılıyorum evde ya ne olsun işte vs de... ya da bir arkadaşımla çıkıcaktık dışarı işi çıktı hazırlanmıştım da okadar falan de... senden naber e cevap ver bir de ek soru ekle laf olsun diye deki mesela 'bişey sorcaktım sen şu şu liseden mi mezunsun ya da nerde okuyordun' yani durumunuzu tam bilemediğim için bunlar aklıma geldi canım ha bir de şu var müzik dinliyorum ya sen napıyorsun?? sonra hangi tür müziklerden hoşlanırsına girer konu (ayyy ne fenayım valla:)

:))
Senin hikayede güzelmişş .d az çok muhabeet ettik naber felan filan ben daha 16 yaşındayıım oda 17 tabii :D
Gittiği liseyi , müzik tarzını herşeyi biliyorum damar takılıyoo :D
Güçlü soydemir , müslüm tarzıı :D

yeni üye oldum ben:) suracıga yazıversem mi bnde derimi die düşünmedim değil ve yazıyorum sanırım:)) bn azcık daha büyügüm elciin den:) 20 yasındayım:D söyle kiiii bende bu olaylarla pek içli dıslı olur oldum bu aralar:P surdan baslıyım ki normalde cok feci neseli biriyimdr elhamdülillah gerci hala öleym ama sarsılıyorum tabi bazen:D esas oglan yakın bi arkadasımın cok yakın bi arkadası :)bu yakın arkadasım ne hkmetse aklına gelip siz cok ii arkadas olursunuz diyip bizi tanıstırdı baya baya mesajlasıyoruz sayılır cok az grme fırsatımız oldu ama birbirimizi trajedidir ki tanıstıran arkadasım o ve ben cay içmeye gttik ama ikimizde yere bakıp durduk:D neyse bizim tanıstırılma sebebimiz birbirimize yakıstırılmış olmamız olabilir ki öle sanırım amaaa oglandan hiç ses yok:D bu beni sinir ediyo kızlar nerdeyse 3 ay olmus tanısalı hala kanka muhabbeti yapıyoruz nolur bni yanlıs anlayıpta ne kadar meraklı demeyin nolur demek istediğim tamamen farklı olay o sekilde basladıgından merak ediyorum sadece ne düşünüyo acaba die:) bide sıkıldım yaa 3 aydr ne yazaayım hava mı kaldı su mu:P arkadaslarım bnm böle bi halde oldugumu bunları söylediğimi duyunca kahkaha attıklarındn size söylemeyi uygun buldum:) ben ne yapsam ki simdi? bişey olcaksa cipciddi olmalı cünkü. haa bi ayrıntıda su ki asık olmadıgımdan böyle heralde cunku asık olcak zamanım olmadı daha :) aklıma gelen bu kadar simdilik tesekkr ettm smdiden:)

ölemi diyon:D pekala :)) kalabalık etmiyim die düşünmüştüm:) ama merakta ediyom yani:) sen ne diyon ilk yorumum senden gelsn sayfa senn sayfan nihayetinde;)

Eğlenceli bi kız ol. Mesaj atmanı bekliyordum havalarına girme. Arkadaşlarımla eğlendim bugün yemek yedik çok güzeldi flan bu tarz konuşmalar yap. Daha şimdiden bu kadar öldüğünü belli etme. Sonra kendini bişey sanar, üzer seni. O yüzden onun mesaj atmasını bekle. Biraz koştur peşinden güzelim anladın mı? :54:

Bana kalırsa senin durumun benden iyii :)
kanka ayagı yapıyonuz bende daha okadr bile değill .d
belki seni fazlasıyla tanımaya calısıyodur , ciddi düşünceleri vardır ve hayallerinin yıkılmaması için biraz daha zaman bekliyodur şimdi onun huyunu suyunu bilemem ama bence ölediir.
Ciddi düşünmese mesela simdiye kadar 100 kez teklif ederdii zaten amaç sizi tanıstırmak değilmiydi, evet ..
meraklıı felanda değilsin, sadece aklın karısık ve heycanlısın :D

Back
X