fikirlerinize ihtiyacım var

Bence kendini hazır hissetmiyorsan hiç girişimde bulunma;) kendini hazır hissetmenin yanı sıra madden ve manende hazır olunmalı dye düşünüyorum.Yap aradan çıksın diyenlerin çoçuğunu nasıl yetiştirdiğini merak ediyorum ,dünyaya çoçuk getirmek düşünülmesi gerekn bi durum aradan çıkartılcak bi durum değil.. Ben Allah kısmet ederse yaşları yakın olsun isterim şartlarım (az önce saydıkarım) uygunsa:)ama insanın kendini hazır hissetmesiyle yetebilmesiyle alakalı..Allah hakkında hayırlısını nasip etsin ha bu arada bence sen bebek kokusunu özlemişin kendi içinde muhasebeni yapıosun çevrendekiler dediği için taktığın bi durum değil hı sen nedersin?:)

yaaa aslında çook seviyorum o bebeklerim masumlugunu kokusunu bu kızımı saatlerce koklardımm ama birden sirkilip kendime geliyorum bunun devamıda var ileriside var diyorum :50:

1 çocuk tek masraf, 2 çocuk herşeyin ikiye bölünmesi demek. kendinizi hazır hissettiğinizde, kardeşi de olsun tabi :)) Hayırlısı olsun...

ne gerek var başkalarınının fikirlerini kafana takıyorsun.çocuk yapacakda sensin doğuracak bakacakda sensin.el kolay akıl verir gel işime yardım et çocuğuma bak yetişemiyorum dediğinde o akıl verenler yanında hep olacaksa doğur şekerim.mantıklı ol.eğer ruh halin ikinci bebeği kaldıracaksa bekleme aynı anda büyüt.tek çocuk bile olsa ne sıkıntı olur hiççç.tek başına büyüyen bir sürü yavru var boşgeçç.bu zamanda iki çocuk bile fazla.3yaşını bitirdi oğlum düşünmüyorum ikinciyi.tahammül gücüm sıfırda

Bunun sonu gelmez arkadaşım insanlar pek seviyor boş boş konuşup akıl vermeyi ikinciyi yaparsın bir kızın bir oğlun olur bu seferde kızına bi kız kardeş yap oğluna bi kardeş yap ısmarlama sanki bu işler tööbe yarabbii..En doğrusu sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap gerisini boşver..

kızlar ben 5 senelik evliyim 3,5 yaşında bi kızım var sizce ikinci bebek nezmn olmalı ben şimdi istemiyorum ama cevremde herkez bana baskı yapıyor arayı acma hemen doğ ikisi bi arada büyüsün diye sizce ideali nedir ben iki çocukla baş edemem diye çok korkuyorum okadar sabırlı bi insan değilim şimdilik kendime güvenmiyorum birden fazla çocugu olanlardan yardım bekliyorum :emir_bebek: :emir_bebek: :26:

Büyüklerin çocuk merakı evlilikten soğutur insanı...

Hep derim annem akıllı kadınmış diye, 28 inde 21lik kocayı almış.:32: 2 yıl gezmiş eğlenmiş, sonra ben olmuşum... Ve kardeşimle aramda 5 yaş var.
Bizim dışımızda ailedeki çocukların yaşları yakın yakın... Hepsi birden okula başladı, hepsi birden liseye geçti, hepsi birden Üniversite ve hepsi birden evlenmeye niyetlendi bunlar tabikli en belli başlı problemler maddi açıdan ama duygusal açıdan da aileler hep yıprandı düşünün evde 1 den çok ergenlikte genç olduğunu, kabus gibi:22:

Anneme kalsa zaten aramızda 10 yaş falan olurmuş, ama ben anaokulunda tutturunca kardeş diye :23::23::23:

hazır degilseniz boş verin arkadaşım benim kardeşimle aramda 9 yaş var o 17 yaşında ben 26 yaşındayım hiç bir sorun da yok zamanında anneme demişler arada çok yas farkı olursa iyi olmaz falan ama annem hiç birisinin dedigine aldırış etmemiş

Ben de iki çocuk arasındaa fazla yaş farkı olmamalı diye düşünüyorum ama en iyi kendin bilirsin kendini canım.
Kendin diyorsun o kadar sabırlı değilim diye. Başkaları için 3,5 yıl ara ideal olabilir ama, senin için değil anlaşılan
Elalemi boşver:ssz:

Back
X