Fikirlerinize ihtiyacım var.

fuume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
514
72
123
İstanbul
Kızlar merhaba,

23 yaşındayım ve kurumsal bir firmada yöneticilik yapıyorum. Yapım gereği çok sakin ve sessiz biriyimdir.Bu yaşıma kadar birlikteliklerim oldu ama hep kısa sürdü. Genelde hep aylarca peşimde koşarlar ben tamam artık deneyim dediğim an en fazla 6-7 ay içinde bitiyor ilişki. bir ilikşiye başladığım zaman ben tamamen ona odaklanıyorum ve kırmamak için herşeyi alttan alıyorum. Ve çok kötüdür ki aşırı sessizleşiyorum,kendimi ifade edemiyorum, ne konuşacağıma ve ne tepki vereceğime karar veremiyorum.Hata yapmaktan korkuyorum. Yaklaşmak istedikleri zaman tepkim hep sert oluyor kendime engel olamıyorum :( Sanırım cilve işini beceremiyorum.
Şimdi konuya gelirsem ben yaklaşık 1 yıldır kimseyle bir birliktelik arayışında olmadım çünkü kırılmaktan korktuğum için kaçtım hep. 1 ay önce şirketimizin yılbaşı eğlencesinde farklı bir bölgenin yöneticisiyle tanıştım. Gayet resmi bir ortamdı konuştuk sohbet ettik. 1 hafta sonra beni face 'ten eklemişt, farklı birşey düşünmeden kabul ettim ve saygılı bir şekilde konuşmaya başladık. 1 haftanın sonunda telefon numaramı istedi ben de verdim bana karşı gayet saygılıydı. o benden benimle bir birlikteliğe başlamak istediğini açık bir şekilde belirtiyor ama benim endişelerim var. O tekirdağda yaşıyor ben istanbulda. Bu zamana kadar birbirimizi 3 kez gördük o da şirket toplantılarında ve hep resmi havalarda. Bana her yakınlık gösterdiğinde kaçıyorum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bağlanırsam üzülmek istemiyorum ve benim ilişki konularında tecrübem sıfır diyebilirim.

sizce nasıl davranmalıyım ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(

hoşlandıysan dene bence istanbul tekirdağ arası çok bir mesafe yok fazla sorun olacagını düşünmüyorum

mesafelerin sorun olacağını ben de düşünmüyorum ama tek sıkıntım kalbimin kırılması. hoşlanma kısmına gelirsek daha çok hoş ve saygılı biri çok da yakışıklı. açıkçası tek sıkıntım onu kendime bağlayamamak :(

mesafelerin sorun olacağını ben de düşünmüyorum ama tek sıkıntım kalbimin kırılması. hoşlanma kısmına gelirsek daha çok hoş ve saygılı biri çok da yakışıklı. açıkçası tek sıkıntım onu kendime bağlayamamak :(

ne onu kendine bağlamaya çalış ne de sen ona bağlanıcam kesin diyerek başla bu işe... kendini kasmadan olduğun gibi içinden geçtiği gibi davranırsan o da seni bu şekilde sever.. yoksa onu kendine bağlamak adına başka biri gibi davranırsan hep kaygılı olursun... eğer içinde bir şeyler varsa başla derim ben, yoksa da hiç başlama..

Tecrübeniz sıfır değil
Kötü de olsa tecrübeleriniz olduğu için şu an temkinlisiniz

Ya evet deyip bi şans verecekseniz duruma göre gidişata bakacaksınız ya da hayır deyip kestririp atacaksınız
Orası size kalmış

Ama kim olursa olsun sadece ona odaklanıyorum herşeyi alttan alıyorum tavrınız çok yanlış
Karşınızdaki kim olursa olsun ; anne, baba, sevgili, eş, eşinin ailesi
Tavrınız net olsun , sürekli alttan almak sizi çıkmaza sürekler.. Bi yerde patlarsınız mutlaka ve hiç hoş olmaz

Karakterinizi, tavrınızı, tercihlerinizi belirtmekten çekinmeyin hiç bi zaman..

Seni tanıyan, olduğun gibi kabullenen kişiyi bekle bence.

Eğer bu kişi de sana öyle hissettiriyorsa sorun yok ama senin endişelerin var sanırım.

O yüzden bekle demiştim ama tabi ki en doğru kararı sen verirsin, duygularını da göz önünde bulundur :31:

endişelerim onu tanımamam ve aynı şirket bünyesinde olmamız. sürekli toplantılarda bir araya gelmek zorunda kalıcaz ve ben bunun bir kabusa dönüşmesini hiç mi hiç istemiyorum. Ama bir yandan da mutluluğu sonuna kadar yaşamak istiyorum.

istanbul - Tekirdağ arası 2 saat. Haftasonları görüşür birbirinizi tanımaya çalışırsınız.
Kendini ifade etmekte zorlandığını söylüyorsun. Arada mesafe olduğu için sık sık telefonda görüşeceksiniz.
Böylece susma şansın olmaz , konuşursunuz sende kendini bu konuda zorlarsın biraz zamanla iletişiminiz güçlenir.
Kaybetme korkusuyla sürekli alttan almak , herşeye eyvallah etmek hiç doğru değil.
Kendini ortaya koyabilmeli , doğrunu yanlışını savunabilmelisin.
Erkeklere kolay olmamalısın.
İlişkide heyecan olmalı biraz.
Şansını dene bence.

Kızlar merhaba,

23 yaşındayım ve kurumsal bir firmada yöneticilik yapıyorum. Yapım gereği çok sakin ve sessiz biriyimdir.Bu yaşıma kadar birlikteliklerim oldu ama hep kısa sürdü. Genelde hep aylarca peşimde koşarlar ben tamam artık deneyim dediğim an en fazla 6-7 ay içinde bitiyor ilişki. bir ilikşiye başladığım zaman ben tamamen ona odaklanıyorum ve kırmamak için herşeyi alttan alıyorum. Ve çok kötüdür ki aşırı sessizleşiyorum,kendimi ifade edemiyorum, ne konuşacağıma ve ne tepki vereceğime karar veremiyorum.Hata yapmaktan korkuyorum. Yaklaşmak istedikleri zaman tepkim hep sert oluyor kendime engel olamıyorum :( Sanırım cilve işini beceremiyorum.
Şimdi konuya gelirsem ben yaklaşık 1 yıldır kimseyle bir birliktelik arayışında olmadım çünkü kırılmaktan korktuğum için kaçtım hep. 1 ay önce şirketimizin yılbaşı eğlencesinde farklı bir bölgenin yöneticisiyle tanıştım. Gayet resmi bir ortamdı konuştuk sohbet ettik. 1 hafta sonra beni face 'ten eklemişt, farklı birşey düşünmeden kabul ettim ve saygılı bir şekilde konuşmaya başladık. 1 haftanın sonunda telefon numaramı istedi ben de verdim bana karşı gayet saygılıydı. o benden benimle bir birlikteliğe başlamak istediğini açık bir şekilde belirtiyor ama benim endişelerim var. O tekirdağda yaşıyor ben istanbulda. Bu zamana kadar birbirimizi 3 kez gördük o da şirket toplantılarında ve hep resmi havalarda. Bana her yakınlık gösterdiğinde kaçıyorum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bağlanırsam üzülmek istemiyorum ve benim ilişki konularında tecrübem sıfır diyebilirim.

birbirini tanıma evresinde olan insanların daha net ve sık görüşmeleri lazım. ha ilişki vardır oturmuştur işten dolayı ayrılık girer ama bu ayrılık göğüslenir. yeni başlayan bir ilişki için aynı şey geçerli değildir maalesef. moralini bozmak istemem ama bazen erkekler bu tür ilişkileri joker olarak görür. bence adını koyma tanımaya çalış...

normal yaşantımda çok konuşkan biriyimdir ama hoşlandığım bir insanın yanında çok sessizleşiyorum :( ikimiz de birbirimizi hiç tanımıyoruz ve telefonlarla ne kadar ilerler hiçbir fikrim yok. Beni ne gözle gördüğünü de bilemiyorum ne yazık ki ,1 haftadır oyalıyorum tam tanımadan bir birlikteliğe başlamak da istemiyorum. Sanırım en doğrusu zamana bırakmak..

kızlar bu arada hepinize yanıtlarınız için teşekkür ederim :)

Kızlar merhaba,

seni çok çok çok iyi anlıyorum.ama bi denemelisin bence.ben naz cilve işlerini aynennnn hiçççççç başaramam.aynı sendeki haller tepkiler hayat düşünceleri bendede var.ama ben buna rağmen değişmeye çalışıyorum.hiç değilse tepkilerimde.bence sende denemelisin:34:

Kızlar merhaba,

canım öncelikle hiçbişeyi denemeden anlayamazsın sende de bişeyler oluşmuş anladığım kadarıyla!
sana şöyle bir fikir verebilirim ilişkinde başkası olma kendin ol karşındaki de etten kemikten bir insan tabii ki sevip aşık olmak başka umarım en güzelini yaşarsın ama gözünde fazla büyütme böyle olunca daha rahat ilerler herşey akışına bırak benim bir kuzenim var o da erkek arkadaşlarının yanında öle kasılırdı ki aman hata yapmıyım aman sert çıkışmıyım mesaj falan yazarken kelimesi kelimesine doğru yazmaya falan dikkat ederdi bunlar ilişkiyi sıkıcı hale getirir sadece kendin ol yeter :)

seni çok çok çok iyi anlıyorum.ama bi denemelisin bence.ben naz cilve işlerini aynennnn hiçççççç başaramam.aynı sendeki haller tepkiler hayat düşünceleri bendede var.ama ben buna rağmen değişmeye çalışıyorum.hiç değilse tepkilerimde.bence sende denemelisin:34:

bazen etrafımdakiler ne kadar soğuksun diyolar ne yazık ki :( Bir erkek yaklaşmaya çalıştığı an kasıyorum kendimi her temestan uzak duruyorum. bunu aşmayı denemek istiyorum . umarım yapabilirim :)

canım öncelikle hiçbişeyi denemeden anlayamazsın sende de bişeyler oluşmuş anladığım kadarıyla!
sana şöyle bir fikir verebilirim ilişkinde başkası olma kendin ol karşındaki de etten kemikten bir insan tabii ki sevip aşık olmak başka umarım en güzelini yaşarsın ama gözünde fazla büyütme böyle olunca daha rahat ilerler herşey akışına bırak benim bir kuzenim var o da erkek arkadaşlarının yanında öle kasılırdı ki aman hata yapmıyım aman sert çıkışmıyım mesaj falan yazarken kelimesi kelimesine doğru yazmaya falan dikkat ederdi bunlar ilişkiyi sıkıcı hale getirir sadece kendin ol yeter :)

senin kuzeninde kendimi gördüm resmen :( ben de mesajına cevap verirken bile kaç kere silip tekrar yazıyorum. normalde rahatımdır ama işte hoşlandığım birinin karşısında rahat olamıyorum :(

sanırım denemeliyim en azından pişman olmamak için.. Şans dileyin bana çok ihtiyacım olacak :)

eger ona karsı ıcınde azda olsa bişiler hısedıorsan denemelısın.. uzulucem kırılıcam dıye kımseyle cıkamam demek cok yanlıs.. zaman gosterır bunu.. belkı bakarsın o senın tahmın etmedıgın dereecede senı sasırtır. romantıktır yada alttan alan bı tıptır.. ondan denemeden bılemezsın :34:

senin kuzeninde kendimi gördüm resmen :( ben de mesajına cevap verirken bile kaç kere silip tekrar yazıyorum. normalde rahatımdır ama işte hoşlandığım birinin karşısında rahat olamıyorum :(

sanırım denemeliyim en azından pişman olmamak için.. Şans dileyin bana çok ihtiyacım olacak :)

en güzel şanslar bahtlar seninle olsun canım benim ama bırak silmeyi yaz gönder gerçekten en doğalı bu ilk başlarda rahat olamaman normal ama zamanla aşmalısın bunu

bazen etrafımdakiler ne kadar soğuksun diyolar ne yazık ki :( Bir erkek yaklaşmaya çalıştığı an kasıyorum kendimi her temestan uzak duruyorum. bunu aşmayı denemek istiyorum . umarım yapabilirim :)

sen etrafındakilere bakma.onlara göre her zaman bir eksiklik bulurlar zaten.banada buz dolabı gibisin derlerdi.ama bu insandan insana değişir.:51:

başarabilirsin.tamam biraz korkuların olabilir ama eminim üstesinden geleceksin.:34:

en güzel şanslar bahtlar seninle olsun canım benim ama bırak silmeyi yaz gönder gerçekten en doğalı bu ilk başlarda rahat olamaman normal ama zamanla aşmalısın bunu

umarım alışırım ama dediğin gibi bu sefer kendimi kasmak istemiyorum :)

sen etrafındakilere bakma.onlara göre her zaman bir eksiklik bulurlar zaten.banada buz dolabı gibisin derlerdi.ama bu insandan insana değişir.:51:

başarabilirsin.tamam biraz korkuların olabilir ama eminim üstesinden geleceksin.:34:

aynı işte ya ben de. normalde çok sıcak kanlıyımdır ama işte aşk meşk konularında tutukluk yapıyorum :)
Ah ahh hayallerimi süsleyen insanı bulduğum an bunların hepsinin aşacağım sanırım buna eminim:) Bir de artık ilişkilerde herşey çok şeffaf yaşanıyor. yani ne biliyim daha yeni tanışıyorsun ikinci gün aşkımlar havada uçuşuyor. bu bana çok garip geliyor. hemen o moda giremiyorum ben. içime sinmeden canım demişim ne yazar. bana iki kere canım kelimesini kullandı ben garipsedim . belki de çok geri kafalıyımdır ama öyleyim bilmiyorum.

ahh işte çalışıyoruz ikimizde ve mesafede var her ne kadar kısa da olsa. tanıma fırsatımız çok kısıtlı ne kadar sağlıklı bir ilişki olacak bilemiyorum.

umarım alışırım ama dediğin gibi bu sefer kendimi kasmak istemiyorum :)

aynı işte ya ben de. normalde çok sıcak kanlıyımdır ama işte aşk meşk konularında tutukluk yapıyorum :)
Ah ahh hayallerimi süsleyen insanı bulduğum an bunların hepsinin aşacağım sanırım buna eminim:) Bir de artık ilişkilerde herşey çok şeffaf yaşanıyor. yani ne biliyim daha yeni tanışıyorsun ikinci gün aşkımlar havada uçuşuyor. bu bana çok garip geliyor. hemen o moda giremiyorum ben. içime sinmeden canım demişim ne yazar. bana iki kere canım kelimesini kullandı ben garipsedim . belki de çok geri kafalıyımdır ama öyleyim bilmiyorum.

ahh işte çalışıyoruz ikimizde ve mesafede var her ne kadar kısa da olsa. tanıma fırsatımız çok kısıtlı ne kadar sağlıklı bir ilişki olacak bilemiyorum.

bende senin gibi düşünüyorum.ama bu gerikafalılık değil bence sadece hemen nasıl canı aşkı bilmem neyi olunabilinirki yani :50: boşver ya biz böyle iyiyiz :34::54:

kızlar çok üzgünüm :( Denemeye karar vermiştim ama yine yanılttılar beni. Dün konuşurken yoğun çalışmalarımızdan ve nasıl görüşeceğiz durumlarına geldi konu. ben bungalov evlerini çok severim ondan konuşurken hafta sonu bir yerlere gidelim dedi. ben önce gidelim filan oldum ama sonra orada kalırız senin sevdiğin gibi dedi. Şaşırdım bu ne diyor böyle diye , kırmadan ben dışarda bir yerde kalamam dedim. o da nasıl görüşeceğiz o zaman 2-3 saat mi haftada dedi. o şekilde tüm hafta sonu bizim olur filan dedi ama ben hala şaşkınım daha konuşmaya başlayalı 3 hafta olmuş ve adamın dediğine bak. Ben de ona eğer beni az da olsa tanısaydın bunu bana söylemeye dahi kalkmazdın dedim. çok kırıldım ve bana bu şekilde yaklaşacaksan beni bir daha aramam dedim. Senden hoşlanıyorum biliyorsun ne olacak sanki birlikte zaman geçiririz diyor hala. hala kapatmıyor konuyu. iyice sinirlendim ve kırmadan birbirimizi bitirelim sürekli yüzyüze bakıcaz dedim. bir dahada hiç mesaj atmadım. 3 kere mesaj attı ama cevap vermedim.

Kızlar bana akıl verin ya doğru yaptığıma inanıyorum. ilerde daha da üzülmek istemedim. yine mi mutluluğu kaybediyorum yoksa :(

Back
X