fikirlerinize ihtiyacım var

seiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
98
1
26
ben bi köyde hemşire olarak görev yapıyorum. burda 24 saat durmam zorunlu tek başıma kalamadığım için yanımda babaannem ve dedem var. onlarla çok zor anlaşıyoruz mecburiyetten duruyoruz beni hiç biyere göndermiyolar bu köyde tek arakadaşım bile yok zaten çoğunluk yaşlı 1 yıldır burdayım. haziranda kadro gelecekti ama olmadı kadro gelir ve ilçeye giderim diye çok umutlanmıştım olmadı...
annem ve babamın yanıma gelmesi imkansız ama ben 1 yıl daha burda nasıl duracğım hiç bilmiyorum.

sözlüm ise benden uzakta çalışıyor aynı zamanda dışardan okuyor bu sene okulunu bitirmek için çok uğraştı dersaneye gitti ama malesef bitiremedi çünkü işi çok yğun 3 dersi kaldı. bütünleme sınavları kaldırıldı belki öyle geçer diye düşünüyorduk ama oda olmadı bitirseydi tazminatını alıp askere gidicekti 6 ay askerliğni yapıp dönecekti işler hiç beklediğimiz gibi gitmedi

ben artık ondan uzakta olmak herşeyi tek başıma yaşamak istemiyorum ( sözlenince tabi sevgili gibi olmuyor herşey değişiyor ben artık buraya gelmesini burdan iş bulmasını istiyorum çünkü 2.5 ayda anca görüşüyoruz burda olsa haftasonları görüşebilirz ondan ayrı olmakta beni çok üzüyor
ama onun ailesi gelmesini istemiyor hatta benim oraya gitmemi istiyorlar ama ben oraya gitsem işimi bırakmış olcam ve özel sektöre devam burda kadro gelme ihtimali çok yüksek ve sözlüm ordaki işinden hiç memnun değil zorunlu olduğu için orda duruyor

babam geçen gün artık buraya gelsin iş bulalaım olmadı bu sene düğününüzü yapalım orda bereber durun ilçeye gelip gitsin seneyede okulunu bitirir askerede artık sonra gider dedi böyle bişey asla demezdi bu şekilde evlendirmek istemezdi ama ben stresten hasta oldum ciddi bi hastalık olabilir dediler allahtan bişey çıkmadı ailem çok korktu ve üzüldü

ne yapacağımı bilmiyorum bu karar doğru olurmu bilmiyorum sözlümün maddi yönden durumu yok bu sene evlensek nasıl düğün yapcaz dye düşünüyoruz zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var

arkadasım sartlarınızı olgunlastırmadan bir adım atmayın derim,bu ay kadro verıldı sözleşmelilere gercı kadro gelsede tayın cok zor oluyor hastaneler bırlıgı sebebıyle ama asla devletten ayrılıp özele gecme elbet kadro gelir

Son düzenleme:
bu sene evlenmek istemiyorum ben ama burdada babanne ve dedeyle duramcm ailem gelemiyor yanıma zor durumdayım gerçekten napıcam ben (( bunları düşünmekten kendimi hasta ediyorum aslında bi uğraşım olsa takmam kafama. küçük bi köy olduğu için hastada gelmiyor bütün gün yalnızım. evlenmiş olsam burda dursak herşey daha farklı olurmu bilemiyorum ...

bence kesinlikle özele geçme.bu kadar beklemışsın, emek etmişsin boşa mı gitsin? bence sabret, sabrın sonu selamettir demişler, gerçekten öyle... bekle bence canım, çünkü beklemeye değer..

İşinden ayrılma sakın ve bence evlenme de. daha askerliğini yapmamış düğün yapacak kadar şartlar olgunlaşmamış. düşün ki evlendinz askerlik zmanı geldi yine yalnız kalacaksın. sabret bekle.
biraz daha kalabilmeyi başar orada.

Bu kadar beklemişsin bence kadro alana kadar bekle.

Eminim sıkılıyorsundur ama kitap oku, internette takıl, tv izle, bişeylerle oyalan, bulmaca çöz ki zaman çabuk geçsin.

Cnm seni çok anlıyorum çünkü biz de aynı durumdaydık, ama biz evlenmeyi tercih ettik.. eşim şehir dışındaydı ve senin nişanlın gibi açıktan üniversite okuyordu, 3 sene sözlü kaldık, şehir dışında olduğu için çok zor oluyordu görüşmemiz, maddi açıdan da durumumuz yoktu ama hesap kitap yapıp kredi çektik ve düğünümüzü yaptık, şükür bi sorun yok şimdi yavaş yavaş ödüyoruz ve okulu bitti askere gidecek bu sene.. Eğer sizin de durumunuz varsa kredi çekip evlenebilirsiniz, ama sakın devletteki işini bırakma, insanlar devlette çalışabilmek için o kadar çok uğraş veriyor ki

aynı biz yaa ben düşünmekten artık kafayı yiycem seneye okul bitse askerliğini yapıp gelesiye kadar 2015 olcak beklemesine beklerim evlilik için bi acelem yok diye düşünüyodum ama şartlar böyle olunca 2 yıl daha burda yalnız duramam

senin fikirlerin benim için çok önemli m.ediyorum çok zorluk yaşadınız mı

Ben olsam özele geçmezdim, bence sabredin biraz daha, evlenme konusunda da acele etmeyin, askerliğini yapmamış o zaman nasıl yanlız kalacaksınız? Dua edin ve sabredin..
Çoğunlukla burda takılın valla ben nasıl vakit geçiyor anlamıyorum, elinizin altında internet varsa başka neye gerek var

ya geriye baktığımda bi pişmanlığım yok iyi ki evlenmişiz diyorum, düğünümüze 2 ay kala bende memurluğa yerleştim kendi şehrime, eşim de özel sektörde çalışıyordu güvenlik olarak zaten memnun değildi, bıraktı geldi hemen 2-3 ay boş gezdikten sonra geçici olarak bi işe girdi şu an çalışıyor ve bikaç aya askere gidecek, eminim askere gidince zor olacak ama ne yapayım mutluyum

sanırım eskişehirlisiniz bende bilecik yakın sayılırız bende buranın bi köyündeyim uzakta değilim kadroya geçersemde ilçeye alcaklar ondan burayı bırakamam 1 sene esk te özelde çalıştım çok yorucu ve maaşı az bi daha burayı bırakıp çalışamam
aslında ilçeye almasalar burda kalsam bile eşim olduktan sonra rahat olcak nöbet yok çok hasta yok lojmanda kalıyorum küçük ama yeni yapıldı herşeyi mutfak dolabı yerler banyo tuvalet hepsi yeni bide sakin tam kafa dinlyceksin

sözlüm bayramdan sonra burda ilçeden geçici iş bakcak seneye okulu bitirip kpssye gircek evlenirsek eğer rahat olcaz ama hala bilmiyoruz ne yapacağımızı

özele geçmeyi düşünmüyorum ztn. haklısınız ama burası küçük olduğu için ilçeye araç yok mesela evlensek eşim ilçeye gelip gideceği için bi araba alcaz pahalı değil bizi getirip götürcek kadar o zmn hafta sonlaroı faln istediğimiz yere gidebilriz

askerliğini beklersem 2 yıl sıkıntı çekcem ama askerliğini beklemeyip evlenirsek sadece 6 ay sabretmem gerekiyo sizce yanlış mı düşünüyorum aklım iyce karıştı

cnm ben askerliği göze aldım evlendim, etkilemek istemem seni ama maddiyatınız el veriyosa beklemeyin bence

Askerlik 6 ay sa bişey değilmiş, orasını siz bilirsiniz ama şu tayin işini bekleyin mutlaka, valla keyfini çıkarın ne güzel kafa dinlenir, kimse gelmiyormuş yat kalk nette takıl keyfine bak yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…