Tatlim bence istifa et ozelde calis
özelde aldığım maaş çok az oluyor ben devlete geçmek için çok bekledim kadrolu değilim ama seçimlerden önce kadro geleceği kesin burayı bırakmak istemiyorum
Cnm seni çok anlıyorum çünkü biz de aynı durumdaydık, ama biz evlenmeyi tercih ettik.. eşim şehir dışındaydı ve senin nişanlın gibi açıktan üniversite okuyordu, 3 sene sözlü kaldık, şehir dışında olduğu için çok zor oluyordu görüşmemiz, maddi açıdan da durumumuz yoktu ama hesap kitap yapıp kredi çektik ve düğünümüzü yaptık, şükür bi sorun yok şimdi yavaş yavaş ödüyoruz ve okulu bitti askere gidecek bu sene.. Eğer sizin de durumunuz varsa kredi çekip evlenebilirsiniz, ama sakın devletteki işini bırakma, insanlar devlette çalışabilmek için o kadar çok uğraş veriyor ki
aynı biz yaa ben düşünmekten artık kafayı yiycem seneye okul bitse askerliğini yapıp gelesiye kadar 2015 olcak beklemesine beklerim evlilik için bi acelem yok diye düşünüyodum ama şartlar böyle olunca 2 yıl daha burda yalnız duramam
senin fikirlerin benim için çok önemli m.ediyorum çok zorluk yaşadınız mı
ya geriye baktığımda bi pişmanlığım yok iyi ki evlenmişiz diyorum, düğünümüze 2 ay kala bende memurluğa yerleştim kendi şehrime, eşim de özel sektörde çalışıyordu güvenlik olarak zaten memnun değildi, bıraktı geldi hemen 2-3 ay boş gezdikten sonra geçici olarak bi işe girdi şu an çalışıyor ve bikaç aya askere gidecek, eminim askere gidince zor olacak ama ne yapayım mutluyum
Ben olsam özele geçmezdim, bence sabredin biraz daha, evlenme konusunda da acele etmeyin, askerliğini yapmamış o zaman nasıl yanlız kalacaksınız? Dua edin ve sabredin..
Çoğunlukla burda takılın valla ben nasıl vakit geçiyor anlamıyorum, elinizin altında internet varsa başka neye gerek var
sanırım eskişehirlisiniz bende bilecik yakın sayılırız bende buranın bi köyündeyim uzakta değilim kadroya geçersemde ilçeye alcaklar ondan burayı bırakamam 1 sene esk te özelde çalıştım çok yorucu ve maaşı az bi daha burayı bırakıp çalışamam
aslında ilçeye almasalar burda kalsam bile eşim olduktan sonra rahat olcak nöbet yok çok hasta yok lojmanda kalıyorum küçük ama yeni yapıldı herşeyi mutfak dolabı yerler banyo tuvalet hepsi yeni bide sakin tam kafa dinlyceksin
sözlüm bayramdan sonra burda ilçeden geçici iş bakcak seneye okulu bitirip kpssye gircek evlenirsek eğer rahat olcaz ama hala bilmiyoruz ne yapacağımızı
özele geçmeyi düşünmüyorum ztn. haklısınız ama burası küçük olduğu için ilçeye araç yok mesela evlensek eşim ilçeye gelip gideceği için bi araba alcaz pahalı değil bizi getirip götürcek kadar o zmn hafta sonlaroı faln istediğimiz yere gidebilriz
askerliğini beklersem 2 yıl sıkıntı çekcem ama askerliğini beklemeyip evlenirsek sadece 6 ay sabretmem gerekiyo sizce yanlış mı düşünüyorum aklım iyce karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?