arkadaşlar merhaba benim derdim eşim
ben öğretmenim mesela okulda ki öğretmen arkadaşlar hep anlatıyorlar eşleri kendilerine yardım ediyor muş hatta birisinin eşi mantı bile açıyormuş ... ama benim eşim içtiği suyun bardağını bile kaldırmaktan aciz.. çok sinir oluyorum bazen ... ince ince laf dokunduruyorum o an da yapıor ama sonra yine aynı
arkadaşlar merhaba benim derdim eşim
ben öğretmenim mesela okulda ki öğretmen arkadaşlar hep anlatıyorlar eşleri kendilerine yardım ediyor muş hatta birisinin eşi mantı bile açıyormuş ... ama benim eşim içtiği suyun bardağını bile kaldırmaktan aciz.. çok sinir oluyorum bazen ... ince ince laf dokunduruyorum o an da yapıor ama sonra yine aynı
Calisip calismamak ile alakali degil bence bu durum, biraz esinin ozverisi ile alakali.
Bir arkadasimizin dedigi gibi `hazir onume gelecekse, ne ala, bende yapmam birsey`...
Kadin evinin isini gorur, fakat evin hizmetcisi degildir... Esler de bunu anlamali ve ona gore davranmali...
Ben esimden bu anlamda cok memnunum. Yeri geldi mi temizlikte yardim eder, yeri geldi mi nevresim degistirirken, bazen kahvalti hazirlar, bazen de astigim camasirlari toplar... Bu neden abes olsun ki, 4 duvar arasinda yasanan her ne varsa esinle senin arandadir. Fakat evimize bir misafir geldigi zaman asla birseye el surmez. Surdurtmem de, gerek yok zaten. O bizim ozelimizde kalir...
Esimin bu hallerini cevremizde kimse bilmez, anlatmamayi tercih ediyorum. Ne gerek var, o bizim aramizda kalacak birsey. Kayinvalidem esim evlenene kadar herseyi onlerine getirmis, esim annesinin evinde bir bardak dahi kaldirmamis. Fakat universite doneminde bekar evi oldugundan herseyi yapmasini da cok iyi biliyor. Sadece isine geldigi zamanlarda yapiyor o kadar...
Bence esin sana yardim etmeli tabii ki de. Ama oturup manti acmasi abarti olur.
Sofrayi kaldirmana yardim etse mesela, haftasonlari temizlikte yardimci olsa, vs. gibi ufak seyler bile seni cok mutlu edecektir. Ama bunu esin ile konusman gerek, imalar ile olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?