- Konu Sahibi sahteprreenses
Merhaba. Sizinle paylaşacagım derdimi pek kimse bilmediği için 2.üyelik açtım. Konu biraz uzun ama okursanız sevinirim. Benim yıllar önce ilk sevgilimi ailem öğrendiğinde bana cok baskı yapmıslardı elımden telefona kadar almışlardı. Benim teyzemde baskıcıdır hatta bana vurmustu. Ona çok kırgındım. Teyzemin 3 oğlu vardı. en büyükleri olan ABİ diye hitap ettiğim insana, annem benim kızımla konusta akıl ver daha küçük filan demiş. O da bize geldi annem çalışıyordu. Evde yanlızdım işte benimle konustu erkekler hep belli niyet için kızlarla sevgili olurlar. sonra bana kendi sevgilisini çekmiş videoda cıplak seks yaparken filan bana zorla seyrettirdi kafamdan tutarak zorla (bu arada kendi evli) sonra bana işte erkekler seni böyle öpmeye calısırlar dokunmaya calısırlar diye dokunarak anlatmaya calıstı. o kadar korkmustum ki sonra ona telefon geldi cagırdılar dediki bana 10 dk içinde geri gelicem konusucaz. Allahıma hala şükrederim o telefon gelmese gitmese.. tabi geldi ama ben kapıyı acmadım. sonra bu konuyu ablamla konustum onunla kavga etti ama ailemden baskasnın haberi yoktu. bi gün dayanamadım ve annemle paylastım annem o hışımla teyzemi aramıs konusmus tabi teyzem oglunu savundu. banada teyzem o gün beddua etmişti inşallah kızın verem olur kanser olur ölür diye.. Ve aradan 3 sene geçti teyzemin küçük oğlu ( o beni taciz eden degil )abimm kansere yakalandı. mide kanseri. gecen sene aralık ayında ameliyat oldu midesi alındı ve dayanamadı 31 ocakta öldü. neredeyse 1 sene bitti.. ve ben hep abimi rüyamda görüyorum. artık azap cekmeye basladım hersey benim yüzümden mi oldu ben kimseye bişey demesem anlatmasam belki teyzem bana beddua etmiycekti belki karsılıgını almıycaktı. o yüzden mi hep benim rüyama giriyor.
okudugunuz için tesekkür ederim paylasmak istedim. fikirlerinize ihtiyacım var..
okudugunuz için tesekkür ederim paylasmak istedim. fikirlerinize ihtiyacım var..