Fikirlerinize ihtiyacım var!!!

Melekxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
79
1
86
İzmir
Konu yeni işe alınan eleman ile alakalı. O girdiğinden beri iş yerinde huzurumuz kalmadı. Patron resmen o girdikten sonra onu ayrı bir kefeye koydu diğer personelleri ayrı kefeye. Yaptığımız işlerde eksik ve kusur aranır oldu. Bunca zamandır severek geldiğim iş yerine mekaniğe bağlamış halde geliyorum. O gelmeden önce iş arkadaşları ile şakalaşarak gırgır şamata işimizi yapıyorduk. Şimdi herkes diken üstünde. Önceleri yeni eleman ya birde patron kızın ailesini tanıyor diye düşünüyorduk. Geçen gün kızın arkadaşının konuşmasına tesadüfen kulak misafiri olunca anladım ki patronumuzla ilişkisi var kızın. Bu arada kızın şehir dışında sevgilisi var ve ayrıca patron da evli. Ayrıca bu kızın çok disiplinli birde babası var. Zaten bu nedenlerden dolayı böyle bir ihtimali aklımızdan bile geçirmedik. Ama şimdi o kızın neden bu kadar tolerans sahibi olduğunu anlayabiliyoruz artık. O kıza yapılan ayrımcılık yüzünden işten çıkmayı düşünen arkadaşlarım var. Kız hata yaptı mı sırtı sıvazlanıp dikkatli olması tembihleniyor bu arada. İş yeri gözümüzde değil artık. Tek kelime ile kıza bilendik. Allah bilir bizim içimizden biri gibi görünüp patronu bizim hakkımızda ne diye dolduruyordu onu da Allah bilir.

Şimdi öyle bir şey söyleyin ki bana o geldiğinden beri yediğimiz fırçanın ve hakaretinde bedeli olsun. Kızın babasına ve patronun eşine söylemeyi düşünüyoruz ama bunu nasıl yapabiliriz. bu konuda belki bizim aklımıza gelmeyen fikirler sizin aklınıza gelir diye buraya konu açmak istedim.

Dikkat edin söyleyince duyulursa işinizi kaybedebiliriniz bunu göze alabilen varsa söylesin tabiki hiç durmasın çok zor bir durum

Dikkat edin söyleyince duyulursa işinizi kaybedebiliriniz bunu göze alabilen varsa söylesin tabiki hiç durmasın çok zor bir durum

Bunun da farkındayız. Ama insanların gözümüzün içine baka baka ikiyüzlü davranması ve pişkinlikleri mide bulandırıyor. Ayrıca dün misafir olan kız bugün ev sahibi tavırlarında konuşması ve davranması ayrıca gıcık ediyor. Kaç senesine vermiş elemanlara takındığı tavır bile bunu yapmak için neden veriyor aslında. Zaten böyle devam ederse çoğumuz bırakacağız işi.

ilişkileri olduğu kesin mi peki:26: nasıl anladınız?

eğer öyleyse patronun eşininde kızın erkek arkadaşınında doğruyu bilmesi gerektiğine inanıyorum

İliskileri var veya yok,bu sizi ilgilendirmez. Hemde hiç.
İse yeni giren birinin sehir disinda da sevgilisi oldugunu nerden biliyorsunuz?
Sanirim calismak yerine aksama kadar kizin telefonlarini dinliyorsunuz,ve yahut dedektif gibi bir acigini ariyorsunuz
Gozden dusurmek icin.
Ah ah yapmayin etmeyin;isinizi yapin gecin
Bu kiskanclik,cekememezlik niye anlamam!!
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…