• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

somunekmek

minik bir kızçe
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
10
0
1
32
Merhaba kızlar ,
Yaklaşık 3 yıldır erkek arkadaşımla birlikteyiz. Birbirimizi seviyoruz. Kendisi cok iyi birisi cok anlayışlı her konuda yanımda. Yalniz birazcık seks konusuna düşkün.. şöyle anlatayım biz önceden biraz yakinlasirdik ama ben bunum cok günah olduğunu öğrenince buna bir son vermrk istedim vs. Yakin tarihte de kapandim.Yalniz erkek aarkadaşım bu konuda hala bana konuşma ilr yakınlaşma ya çalışıyor. Çok zor zamanlari oluyor ve rn azindan konusarak yardimci olmamı acikca istemese de ben anlıyorum. Ama ben bu konulari konusmak istemiyorum. Hatta o kendi konusunca etkilenirim diye konuyu kapatmaya çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen fikir verin

Valla önceden yakınlaştıysanız kararların değişmeden öncesinden bahsediyorumm etkinlenmen normal bence bide zor zamanları derken nasıl yani anlayamadımmm :KK53:

Kendisi bakir yani benden başka hicbir kizla yakınlaşma si ve video vb izleme gibu bir aliskanligi yok. Dolayısıyla uzun sürede erotikrüyalar görüyor. benden üstü kapali bir şekilde yardım bekliyor.

Merhaba kızlar ,
Yaklaşık 3 yıldır erkek arkadaşımla birlikteyiz. Birbirimizi seviyoruz. Kendisi cok iyi birisi cok anlayışlı her konuda yanımda. Yalniz birazcık seks konusuna düşkün.. şöyle anlatayım biz önceden biraz yakinlasirdik ama ben bunum cok günah olduğunu öğrenince buna bir son vermrk istedim vs. Yakin tarihte de kapandim.Yalniz erkek aarkadaşım bu konuda hala bana konuşma ilr yakınlaşma ya çalışıyor. Çok zor zamanlari oluyor ve rn azindan konusarak yardimci olmamı acikca istemese de ben anlıyorum. Ama ben bu konulari konusmak istemiyorum. Hatta o kendi konusunca etkilenirim diye konuyu kapatmaya çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen fikir verin
Herkesin bakış açısı farklı ama ben aşkın masumiyet içermesini isterim.
Evlendikten sonra, özel şeyler paylaşınca masumiyet tabi ki değişecektir.
Bilemiyorum, bazı hormonal gerçekler var ama bu tip erkekler bana iğrenç geliyor.
Kusura bakmayın erkek arkadaşınıza değil bu lafım, benim gözümde böyle oluyorlar.

Sizi anlıyorum fakat onun hormonları normal şeyleri düşünmesini engelliyor. Kendini rahat hissetmediginde aklında yalnızca seks oluyor ve ilgisini baska yone dagitmasj cok zor
Herkesin bakış açısı farklı ama ben aşkın masumiyet içermesini isterim.
Evlendikten sonra, özel şeyler paylaşınca masumiyet tabi ki değişecektir.
Bilemiyorum, bazı hormonal gerçekler var ama bu tip erkekler bana iğrenç geliyor.
Kusura bakmayın erkek arkadaşınıza değil bu lafım, benim gözümde böyle oluyorlar.

Gunah oldugunu yakinlastiktan sonra mi ogrendiniz. Pandora'nin kutusunu acip sonra kapatmaya calismak gibi bir sey bu.
Ikinci olarak ; burdan ne tur bir yardim beklediginizi de anlayamadim. Erkek arkadasinizin hormonlarina kilit vurmamizi beklemiyorsunuz herhalde. Yoksa bekliyor musunuz?o_O

Yargılamak için mi geldiniz? Yardimci olmak icin mi? Eger yargilamak içinse açıklayayım :nefsim ağır basmısti bayan. Önemsememistim bu durumu. Yardim istediğim konu ise onu kirmadan bunu ona nasil anlatacagim. Yeterince yargilanabilir mi? Sizin icin daha detaylı aciklayayim mi?
Gunah oldugunu yakinlastiktan sonra mi ogrendiniz. Pandora'nin kutusunu acip sonra kapatmaya calismak gibi bir sey bu.
Ikinci olarak ; burdan ne tur bir yardim beklediginizi de anlayamadim. Erkek arkadasinizin hormonlarina kilit vurmamizi beklemiyorsunuz herhalde. Yoksa bekliyor musunuz?o_O

Yargılamak için mi geldiniz? Yardimci olmak icin mi? Eger yargilamak içinse açıklayayım :nefsim ağır basmısti bayan. Önemsememistim bu durumu. Yardim istediğim konu ise onu kirmadan bunu ona nasil anlatacagim. Yeterince yargilanabilir mi? Sizin icin daha detaylı aciklayayim mi?

Bu konu oyle kirilacak ya da kirilmayacak bir konu degil. Zaten kapandiginiza gore durumunuzu anlayabiliyor olmasi gerek.

Yeterince detay vermissiniz zaten, daha fazla detaya gerek yok. Konuyu hepimiz anlamis bulunduk. :KK69:

Not: Ayrica konunun bir kadin tarafindan acildigina inanmadim. (!)

Son düzenleme:
Yeni katılan üyelere karşı ne kadar ilgilisiniz. Merak etmeyin bayanım. Olduğumu da ispatlarim ama siz bir bayanin mahremiyetine dikkat edip tanınacak bir sekilde profil açmamasini o kisiyi yalanlayacak kadar sabote ediyorsunuz. Şahsima yapilan yalancilik hakaretinin üzerine daha fazla yazacak değilim. Kadınlar kulübüne gerekli sikayet metnini yazdım. Sorunuma karşı bana sıcakkanlı yaklaştığınız ve problemimim çözülmesine yardimci oldugunuz (!) Için teşekkürler

ben de, neden fake bir konu olduğunu ve konunun bir erkek tarafından açıldığını düşündüğünüzü hiç anlayamadım doğrusu. .

Merhaba kızlar ,

evlen bacım.ne diyelim sana dini nikahı mı soruyorsun üstü kapalı?

Daha önce yaşadığınız şeylerden dolayı senden bi beklenti içinde bu gayet normal keşke mu mesafeyi en baştan koyabilseydin ama olan olmuş bundan sonradında onunla açık açık konuş yaptığının artık hata olduğuna inandığını tekrar yaşanmasının ve konuşulmasının doğru bulmadığını bu konuda sana saygı göstermek zorunda olduğunu anlat tatlı bir dille kaç yaşında sevgilin?

Kendisi bakir yani benden başka hicbir kizla yakınlaşma si ve video vb izleme gibu bir aliskanligi yok. Dolayısıyla uzun sürede erotikrüyalar görüyor. benden üstü kapali bir şekilde yardım bekliyor.

rüyaların erotik olduğundan emin mi :KK14:

belki öyle değildir de öyle olduğunu sanıyordur bildiği kadarıyla (!)

bu devirde video izlememiş erkek mi var :KK59:

üstü kapalı yardımdan kastı neymiş onu sorsaydınız :KK59:

siz de yeni kapanmışsınız kelime oyunu yapmış olmasın :KK59::KK59::KK59:

Daha önce yaşadığınız şeylerden dolayı senden bi beklenti içinde bu gayet normal keşke mu mesafeyi en baştan koyabilseydin ama olan olmuş bundan sonradında onunla açık açık konuş yaptığının artık hata olduğuna inandığını tekrar yaşanmasının ve konuşulmasının doğru bulmadığını bu konuda sana saygı göstermek zorunda olduğunu anlat tatlı bir dille kaç yaşında sevgilin?
23 yasinda. Daha önce acik acik konustuk. Uzun süredir bu tarz seyler konuşmadık ama ara sıra konuyu bu konuya getiriyor

23 yasinda. Daha önce acik acik konustuk. Uzun süredir bu tarz seyler konuşmadık ama ara sıra konuyu bu konuya getiriyor

Derdini ona bize anlattığın gibi anlat
Daha önce nefsine uyduğunu ama şimdi pişman olduğunu söyle
Seni anlayacağını düşünüyorum
Tabi bir şeyleri yaşadıktan sonra yapmamak zor ama güzellikle konuşarak çözebilirsiniz

Back
X