- 19 Ağustos 2014
- 10
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi somunekmek
-
Herkesin bakış açısı farklı ama ben aşkın masumiyet içermesini isterim.Merhaba kızlar ,
Yaklaşık 3 yıldır erkek arkadaşımla birlikteyiz. Birbirimizi seviyoruz. Kendisi cok iyi birisi cok anlayışlı her konuda yanımda. Yalniz birazcık seks konusuna düşkün.. şöyle anlatayım biz önceden biraz yakinlasirdik ama ben bunum cok günah olduğunu öğrenince buna bir son vermrk istedim vs. Yakin tarihte de kapandim.Yalniz erkek aarkadaşım bu konuda hala bana konuşma ilr yakınlaşma ya çalışıyor. Çok zor zamanlari oluyor ve rn azindan konusarak yardimci olmamı acikca istemese de ben anlıyorum. Ama ben bu konulari konusmak istemiyorum. Hatta o kendi konusunca etkilenirim diye konuyu kapatmaya çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen fikir verin
Herkesin bakış açısı farklı ama ben aşkın masumiyet içermesini isterim.
Evlendikten sonra, özel şeyler paylaşınca masumiyet tabi ki değişecektir.
Bilemiyorum, bazı hormonal gerçekler var ama bu tip erkekler bana iğrenç geliyor.
Kusura bakmayın erkek arkadaşınıza değil bu lafım, benim gözümde böyle oluyorlar.
Gunah oldugunu yakinlastiktan sonra mi ogrendiniz. Pandora'nin kutusunu acip sonra kapatmaya calismak gibi bir sey bu.
Ikinci olarak ; burdan ne tur bir yardim beklediginizi de anlayamadim. Erkek arkadasinizin hormonlarina kilit vurmamizi beklemiyorsunuz herhalde. Yoksa bekliyor musunuz?
Kendimi ispatlamak zorunda değilim.iyi gecelermlk5588 .!.:face konu
hiç inanmadım
nickinde çok garip
Yargılamak için mi geldiniz? Yardimci olmak icin mi? Eger yargilamak içinse açıklayayım :nefsim ağır basmısti bayan. Önemsememistim bu durumu. Yardim istediğim konu ise onu kirmadan bunu ona nasil anlatacagim. Yeterince yargilanabilir mi? Sizin icin daha detaylı aciklayayim mi?
Merhaba kızlar ,
Yaklaşık 3 yıldır erkek arkadaşımla birlikteyiz. Birbirimizi seviyoruz. Kendisi cok iyi birisi cok anlayışlı her konuda yanımda. Yalniz birazcık seks konusuna düşkün.. şöyle anlatayım biz önceden biraz yakinlasirdik ama ben bunum cok günah olduğunu öğrenince buna bir son vermrk istedim vs. Yakin tarihte de kapandim.Yalniz erkek aarkadaşım bu konuda hala bana konuşma ilr yakınlaşma ya çalışıyor. Çok zor zamanlari oluyor ve rn azindan konusarak yardimci olmamı acikca istemese de ben anlıyorum. Ama ben bu konulari konusmak istemiyorum. Hatta o kendi konusunca etkilenirim diye konuyu kapatmaya çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen fikir verin
Kendisi bakir yani benden başka hicbir kizla yakınlaşma si ve video vb izleme gibu bir aliskanligi yok. Dolayısıyla uzun sürede erotikrüyalar görüyor. benden üstü kapali bir şekilde yardım bekliyor.
23 yasinda. Daha önce acik acik konustuk. Uzun süredir bu tarz seyler konuşmadık ama ara sıra konuyu bu konuya getiriyorDaha önce yaşadığınız şeylerden dolayı senden bi beklenti içinde bu gayet normal keşke mu mesafeyi en baştan koyabilseydin ama olan olmuş bundan sonradında onunla açık açık konuş yaptığının artık hata olduğuna inandığını tekrar yaşanmasının ve konuşulmasının doğru bulmadığını bu konuda sana saygı göstermek zorunda olduğunu anlat tatlı bir dille kaç yaşında sevgilin?
23 yasinda. Daha önce acik acik konustuk. Uzun süredir bu tarz seyler konuşmadık ama ara sıra konuyu bu konuya getiriyor
23 yasinda. Daha önce acik acik konustuk. Uzun süredir bu tarz seyler konuşmadık ama ara sıra konuyu bu konuya getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?