Fikirlerinize ihtiyacim var

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Merhaba kizlar

Allah kismet ederse eylulun sonunda yunanistana tatile gidiyorum is arkadaslarimla ama o tarihte orada ne giyilir ne yapilir hic bilemiyorum. Sirket goturuyor is toplantisi olacak
Ve motivasyon icin 3 gun tatil yapip eglenicez. Aksam yemegi olur otelin clubunu sadece bizim ekip icin tutabilirler cunku 200 kisi olucak falan ilk gun toplanti aksamda yemek olsa clup falab olcak havuza girebiliriz cikip gezebiliriz yani kizlar ne giyilir ne yapilir fikirlerinize ihtiyacim var o havada sort giyilir
Mi bilemedim gece elbisesine gerek varmi off

Tesekkur ederim
Kizlar

Ama orasi asa daha dogrusu ben yanlis belirtmisim rhodos adasina gidicez ada eser diye dusunuyorum sort falan gotursem usurum
ege orasi da, yani akdeniz iklimi gorulur, o yuzden o tarihlerde tr nin ege hava durumuna gore davran demek istedim.. sicak yada soguk olur demedim ; )

Ama orasi asa daha dogrusu ben yanlis belirtmisim rhodos adasina gidicez ada eser diye dusunuyorum sort falan gotursem usurum

Rodos'ta bu mevsimde akşamları esebilir.

Eğer çok üşüyen biri değilseniz eylül sonu Rodos'ta yüzebilirsiniz havuzda. Aslında denizi de güzeldir.

Çıkıp mutlaka gezin, Eski Şehir'i görün. Yeni Şehir tarafı moderndir, modern restaurantlar, barlar vardır. Eski Şehir ise tamamen antik Rodos'tan kalan kale içine kuruludur. Çok masalı, çok güzel bir yer : )

Bodrum iklimiyle aynı Rodos. Ona göre hazırlanabilirsiniz.

Tesekkur ederim mutlaka gdiicem oralarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…