• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla kizlar acil yorumlariniza ihtiyacim var

Bence cok tatli olmus senin ofise gittigindeki yasadiklariniz bence bariscsksiniz sadece sinirinin gecmesini beklio sen ona msj atma aramada o seni kesin arar

Bence cok tatli olmus senin ofise gittigindeki yasadiklariniz bence bariscsksiniz sadece sinirinin gecmesini beklio sen ona msj atma aramada o seni kesin arar
Insallah canim yaa yok zaten ben ofisine gittikten sonra bida aramadm bgn dogum gunum diye o aradi beni ama bilmiyorum icimde bi korku var engeli kaldir dedim kaldirmadi cok mutlu ol dedi dogum günümü kutlarken hep beraber insallah dedm ses cikarmadi bilemedim yani bi korkuyorum su saat oldu uyuyamadim :KK64:

Şortlu fotoya karışmasına falan kızdım ama adam cool ya belli zeki de... cümleleri yaklaşım tarzı hoşuma gitti ama konu gereksiz bence fazla üzerine gitme küçülürsün iyice dönerse senindir :KK60:

Insallah canim yaa yok zaten ben ofisine gittikten sonra bida aramadm bgn dogum gunum diye o aradi beni ama bilmiyorum icimde bi korku var engeli kaldir dedim kaldirmadi cok mutlu ol dedi dogum günümü kutlarken hep beraber insallah dedm ses cikarmadi bilemedim yani bi korkuyorum su saat oldu uyuyamadim :KK64:
Uzulme bence belkide daha iyisi budur zamanla insan alisiyo yokluguna sonra dersin ki ben bunun icin mi uzulmusum

Kizlar herkese merhaba

Fikirlerinize cok ihtiyacim var. 4 aylik bir iliskim vardi gayet mutlu huzurlu hem sevip hem sevildigim bi iliskiydi. Gecen hafta tatile gittim tatilde de beni gitmeden once uyarmasina ragmen tam 3 kere hoslanmadigi tarzda fotograflar paylastim. Sortlu falandi fotolarim. Donmeden 1 gece once feci tartistik bana 2 kere geldiginde yuzyuze konusalm demesine ragmen israrla hayir simdi sole ne soliceksen demem ayrilik getrdi. Adam beni her yerden engelledi whatsapp instagram heryerden..
Bu olay cts gecesi yasandi pzt bi arkadasmdan aradim yuzyuze konusalm demek icin sana cok sinirliyim lutfen bi kac gun gelme ustume suan bulusursak donusu olmayan yola gireriz dedi. Bekledim ama mutsuzluktan olucem kaniriyorum resmen bugun dayanamadm haber vermeden ofisine gittim belki bi cogunuz yuzsuzluk adletcek ama gittim.
Gercekten bana ofkeli bnm kiz arkadasimin bacagini nie butun adamlar goruyor goremez tarzi konustu bana beni gercekten sevdigini deger verdigini anlatti sen hayatimdan gittiginde sevgilimden ziyade en yakin arkadasimdan da oldum bu canimi cok yakti dedi ben baya agladim ama benle barismadi.
Bana zaman ver ofkem biraz daha gecsin seninle suan yeniden baslarsam sana hirsim oldugu icin seni devamli bozucam iyi soledigin seyi ters anlicam ve bu seni yipraticak buni istemiyorum dedi bende tamam peki deyip kalktim uzgun bi sekilde tam kapiya giderken arkamdan sarildi seni bole mahsun yollamaya kiyamadm diye bende ona dondum sarildik simsiki. Sonra biraz daha kaldim omzunda yattim hadi git artik dedi bana bende napicaz simdi nolucak yani dedim sabirli ol dedi bana.
Kizlar sizce bu adamin derdi ne? Benle barisicak mi?

Kizlar yeniden selam,
Yeni konu acmak yerine burdan devam etmek istedim bgn benim dogum gunum ve tam 23 dak once 00:00 da aradi dogum gunun kutlu olsn iiki dogmussn vs vs dedi tesekkur ettim bende sonrasinda ee bu kdar mi diye sordum o da bu kdr deil tabi bi yemek yiyelim musaitsen yarin yada cuma dedi yarin adapazarina gitme ihtimalm var dedi haber veririm ben sana dedi ok dedim onun ustune ben su engeli kaldir artik dedim oda bana suan cok guzel bi gun bole seleri konusmanin zamani deil bnce dogum gunun icin aradim seni dedi yrn oglen bi yemek yeriz dedi bnde oglenmi ne alaka dedim oda aksamda olur haberlesiriz dedi tamam senden haber bekliyorum dedim bnde sonrasinda tekrar iste butun guzellikler senle olsn hep gul insallah vs vs dedi amin hep beraber insallah dedim ses cikarmadi. Kizlar simdi bu ne sizce bu adam bitirmeye mi oynuyo? Ama bitirceksede dogum gunumde mi yapar yani bunu? Valla beynim durdu bi el atin
burdan adam bahane aryip ayrilmak istiyir gibi ama ayrilamiyir gibi de :/

Back
X