- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi betty_boop
Seni olduğun gibi kabul etmeyen biriyle nereye kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoktan barışmış bi daha yapma diye burnunu sürtüyorKizlar herkese merhaba
Fikirlerinize cok ihtiyacim var. 4 aylik bir iliskim vardi gayet mutlu huzurlu hem sevip hem sevildigim bi iliskiydi. Gecen hafta tatile gittim tatilde de beni gitmeden once uyarmasina ragmen tam 3 kere hoslanmadigi tarzda fotograflar paylastim. Sortlu falandi fotolarim. Donmeden 1 gece once feci tartistik bana 2 kere geldiginde yuzyuze konusalm demesine ragmen israrla hayir simdi sole ne soliceksen demem ayrilik getrdi. Adam beni her yerden engelledi whatsapp instagram heryerden..
Bu olay cts gecesi yasandi pzt bi arkadasmdan aradim yuzyuze konusalm demek icin sana cok sinirliyim lutfen bi kac gun gelme ustume suan bulusursak donusu olmayan yola gireriz dedi. Bekledim ama mutsuzluktan olucem kaniriyorum resmen bugun dayanamadm haber vermeden ofisine gittim belki bi cogunuz yuzsuzluk adletcek ama gittim.
Gercekten bana ofkeli bnm kiz arkadasimin bacagini nie butun adamlar goruyor goremez tarzi konustu bana beni gercekten sevdigini deger verdigini anlatti sen hayatimdan gittiginde sevgilimden ziyade en yakin arkadasimdan da oldum bu canimi cok yakti dedi ben baya agladim ama benle barismadi.
Bana zaman ver ofkem biraz daha gecsin seninle suan yeniden baslarsam sana hirsim oldugu icin seni devamli bozucam iyi soledigin seyi ters anlicam ve bu seni yipraticak buni istemiyorum dedi bende tamam peki deyip kalktim uzgun bi sekilde tam kapiya giderken arkamdan sarildi seni bole mahsun yollamaya kiyamadm diye bende ona dondum sarildik simsiki. Sonra biraz daha kaldim omzunda yattim hadi git artik dedi bana bende napicaz simdi nolucak yani dedim sabirli ol dedi bana.
Kizlar sizce bu adamin derdi ne? Benle barisicak mi?
Umarim.oledir canim yaa :)Çoktan barışmış bi daha yapma diye burnunu sürtüyor
Kendi ofisi ve bizden baska kimse yoktu?işyerinde omzunda yatmak mı![]()
Kizlar herkese merhaba
Fikirlerinize cok ihtiyacim var. 4 aylik bir iliskim vardi gayet mutlu huzurlu hem sevip hem sevildigim bi iliskiydi. Gecen hafta tatile gittim tatilde de beni gitmeden once uyarmasina ragmen tam 3 kere hoslanmadigi tarzda fotograflar paylastim. Sortlu falandi fotolarim. Donmeden 1 gece once feci tartistik bana 2 kere geldiginde yuzyuze konusalm demesine ragmen israrla hayir simdi sole ne soliceksen demem ayrilik getrdi. Adam beni her yerden engelledi whatsapp instagram heryerden..
Bu olay cts gecesi yasandi pzt bi arkadasmdan aradim yuzyuze konusalm demek icin sana cok sinirliyim lutfen bi kac gun gelme ustume suan bulusursak donusu olmayan yola gireriz dedi. Bekledim ama mutsuzluktan olucem kaniriyorum resmen bugun dayanamadm haber vermeden ofisine gittim belki bi cogunuz yuzsuzluk adletcek ama gittim.
Gercekten bana ofkeli bnm kiz arkadasimin bacagini nie butun adamlar goruyor goremez tarzi konustu bana beni gercekten sevdigini deger verdigini anlatti sen hayatimdan gittiginde sevgilimden ziyade en yakin arkadasimdan da oldum bu canimi cok yakti dedi ben baya agladim ama benle barismadi.
Bana zaman ver ofkem biraz daha gecsin seninle suan yeniden baslarsam sana hirsim oldugu icin seni devamli bozucam iyi soledigin seyi ters anlicam ve bu seni yipraticak buni istemiyorum dedi bende tamam peki deyip kalktim uzgun bi sekilde tam kapiya giderken arkamdan sarildi seni bole mahsun yollamaya kiyamadm diye bende ona dondum sarildik simsiki. Sonra biraz daha kaldim omzunda yattim hadi git artik dedi bana bende napicaz simdi nolucak yani dedim sabirli ol dedi bana.
Kizlar sizce bu adamin derdi ne? Benle barisicak mi?
Yok aramam zaten daha 5 gun sonra dogumgunum bi umut bi msgini bekliyorumBence de burnunu surtme derdinde arama sorma bakalim o ne zmn donecek sana
Ben adamı haklı buldum.mayolu fotoyu sosyal medyada paylaşmak nedir ya.illa eşinin veya erkek arkadaşının,babanin....
Yasaklaması gerekmez.bir kadının bunu yapma nedeni nedir? Ben tutucu bir insan degilim ama bu paylaşımları hoş karsilamiyorum
Ohh su serptin yuregime :) aynen dedigin gibi yapicam umarim guzel olsun hersey :)) bu arada evet cesaretime bende hayran kaldim :))ben geldim :) Adapazarı diyince olaya daha bir ısındım :)
Neyse tatlım hata yapmışsın bir onu geç boşver.
Hhala seninle konuşuyor az zaman ver düzelecek
Ezik büzük durma yarın güzelce giyin mutlu ol pozitif enerji saç , sevgili olma konusunu açma.
Arada böyle yanlışlıkla temas et sonra kendini geri çekiyor gibi yap pardon falan gibi.
O adam senin üzülme. istemediğini bile bile yapmana da cesaret diyorum
Ne bilim yaa karsilikli fedakarlik yapicaz artik sevdigimden heralde bole bakmak istiyorum olaya ben :) umarim derdi burnumu surtmektir dedigin gibiBiraz burnun sürtsün istiyor. Aklınca ders veriyor. Ayrılacağını sanmam. Ama daha şimdiden bu kadar kısıtlama normal değil. İlişki başında böyle olursa ilerde her istediğini yaptırır sana.