fikirlerinize ihtiyacım var

sizce askerden önce mi söz nişan olmalı, yoksa askerden sonra mı?
söz nişan için illa askerliğin bitmesini beklemeye gerek yok
ama
askere gitmeden önce adını koyalım gibi bir mantıka da hacet yok
amaç ne ki
niçin özkerlik beklenmeden bu adımlar düşünülüyor
bence niyet başı bağlansın
oğlan askerdeyken kızda
ayağını daha bir denk alsın mantığı ise
askerlik sonrasını beklemeli

ama eğer niyet
sizin sabırsızlığınız ve heyecanınınız ise
bunda bir mahsur yok
sonuçta nikah kıymıyorsunuz

Nisanlilik birbirini daha rahat ve daha iyi tanimak icin olan bi sürectir, ee o askerdeyken pek görüsemiyceginize göre mantiksiz dimi? Ama aileyle simdiden sorunlari yasamak istiyorum derseniz o baska...

tecrübeli biri olarak kesinlikle askerden sonra.çünkü nişanlınla çok iyi anlaşsanız bile aileler işin içine giriyor ve nişanlılık uzadıkça sıkıntıda çok oluyor.

hepinize çok teşekkür ederimmm

Askerden sonra kesinlikle. Cunku askerlik sureci cok farklidir. Hem aradaki mesafe hem erkegin orada yasadigi stres. Askerde iken sevgilinin sinirlendigi zaman ofkesini kontrol edip edemdigini, seni goremedigi zaman ki özlemini, uzakligin araniza mesafe koyup koymadigini anlamis olursun. Ama isin icine ailevi boyut girdigi zaman bu surec 10 kat daha sancili olur.

çok doğru.

sizce askerden önce mi söz nişan olmalı, yoksa askerden sonra mı?

Ben askerden sonra olması gerektiğine inanıyorum.Sonuçta askerdeyken adının sözlü olması neyi değiştirecek ki?Gerçi ben genel olarak neyi değiştirdiğini de anlamıyorum sözlülüğün , nişanlılığın ama Yine de ailelerin tanışması vs. önemli noktalar zaten sözde falan.Bunları kafanız rahatken yapmak daha iyi olur sanki.Tabii karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…