- 20 Kasım 2014
- 29
- 2
- 8
- 35
merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.
Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?
Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?