• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var..

evan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
29
2
8
35
merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.

Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?

arkadaşım hangi yıldayız. evde tvde mi yok,gazetemi okumuyorsun. akraba evliliklerinin zararlarını,çocukların özürlü doğmasını.
sabancının oğlunuda bilmiyor musun. erkek mi kalmadı.
bak ne güzel demiş kuzenin,yani amcanın oğlu,o benim bacımdır. yapmayın etmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Amcanın oğlu kardeşinden sonraki en yakın akraban oluyor ..
Kardeş çocuklarısınız siz yani kardeş sayılırsınız ..
Yıl 2014 ve sen neden bahsediyorsun ..
Yapacağın evlilik ileride çocuklarının sağlığı açısından ne kadar tehlikeli ayrıca ..
Kaldı ki çocuk seni istemiyor bacım diyor sen neler düşünüyorsun ...

kuzen kardes degildir, nikah düser bu yüzden olabilirde ben istemezdim,
kuzeniniz de düsünemiyormus, fikrinin degiscegini sanmiyorum ama belli
olmaz tabi, bu durumda olanlari gördüm ama kiz tarafi olumsuz bakiyorken
evet denen durumu, erkek hayir diyorsa evete dönüscegini sanmiyorum
henüz ailesinle tanistirmadigi bir kiz arkadasida olabilir

merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.

Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?
adam mı kalmadı doğru düzgün görüşmediğin amcaoğluna sardın

her gün onlarca çocuk genç vs.. engelli bireyler geliyor çalıştığım kuruma ve bu kişilerin büyük bir yüzdesi akraba evliliğinden kaynaklı engellere sahip. yapmayın gözünüzü seveyim ya. amca oğlu mu kaldı evlenecek. ha büyük konuşmamak lazım belki uzun zamandır aşıktınız birbirinize gibi bir durum olsa belki(yok yok yine de olmaz) ama bana göre kardeştir amca oğlu net.

Akraba evliliğinden uzak durun. Benim rahmetli babamda bir dönem tutturmuştu amcanın oğluna vericem seni diye. Hatta eşim istemeye geldiğinde benim kızım amcasının oğluyla sözlü (beşik kertmesi) dedi. Eşim bana baktı tabii kalktı gittiler. Sonra telefon etti amcanın oğlunu çağırıp konuşucam o da istiyor mu diye dedi. Bende boşuna çağırma çünkü o da istemiyor böyle bir şeyi biz birbirimizi kardeş gibi görüyoruz babam kendi kendine gelin güvey oluyor dedim. Sonra amcamın büyük oğlu geldi babamla konuşmaya, bak amca ne kız istiyor ne de benim kardeşim, hangi çağda yaşıyoruz eskidenmiş o akraba evliliği bunu unut dedi. Amcamın oğlu da ben onu kızkardeşimden ayırmıyorum demiş. Bende babama ha abim ha o artık bu lafımdan sonra da bu konuyu açarsan pes dedim. Tamam gelsin istesinler bir daha (eşim için) vericem dedi.

her gün onlarca çocuk genç vs.. engelli bireyler geliyor çalıştığım kuruma ve bu kişilerin büyük bir yüzdesi akraba evliliğinden kaynaklı engellere sahip. yapmayın gözünüzü seveyim ya. amca oğlu mu kaldı evlenecek. ha büyük konuşmamak lazım belki uzun zamandır aşıktınız birbirinize gibi bir durum olsa belki(yok yok yine de olmaz) ama bana göre kardeştir amca oğlu net.
bu konuda haklı olabilirsin tabi bu engeli de düşündüm zaten ama teknoloji gelişti bilim gelişti ve hani bunu düzeltecek maddi durum var kendisi doktor ve bende avukatım hani bu konuda baya bilinçli insanlarız ben sadece olabilitesi durumları merak ettim

arkadaşım hangi yıldayız. evde tvde mi yok,gazetemi okumuyorsun. akraba evliliklerinin zararlarını,çocukların özürlü doğmasını.
sabancının oğlunuda bilmiyor musun. erkek mi kalmadı.
bak ne güzel demiş kuzenin,yani amcanın oğlu,o benim bacımdır. yapmayın etmeyin lütfen.
merak etmeyin bunun farkındayım ben sadece olabilitesini düşündüm yoksa etrafta insan çok yoksa illa olmalı diye tutturacak biri de değilim sadece tanıdığım ğüvendiğim biri olarak düşündüm sonuçta ikimiz de bilinçli insanlarız

Amcanın oğlu kardeşinden sonraki en yakın akraban oluyor ..
Kardeş çocuklarısınız siz yani kardeş sayılırsınız ..
Yıl 2014 ve sen neden bahsediyorsun ..
Yapacağın evlilik ileride çocuklarının sağlığı açısından ne kadar tehlikeli ayrıca ..
Kaldı ki çocuk seni istemiyor bacım diyor sen neler düşünüyorsun ...
tabiki de o durum var haklı olabilirsiniz ama yıl olmuş 2014 biz yerinde saymıyor dimi bu bilim heralde bunları araştırarak görerek birşeyler düşünüyoruz ki olsun da tutturan biri değilim ben sadece olabilitesini merak ettim.ikimiz de bilinçli iki yetişkin insanlarız yani bunun farkındayız ve karşımdakinin düşüncelerine her zaman saygım sonsuzdur

Amcanın oğlu doğru düşünüyor da, sen yanlış düşünüyorsun. Amcanın oğlunu tebrik ettim, akıllı çocukmuş..

tabiki de o durum var haklı olabilirsiniz ama yıl olmuş 2014 biz yerinde saymıyor dimi bu bilim heralde bunları araştırarak görerek birşeyler düşünüyoruz ki olsun da tutturan biri değilim ben sadece olabilitesini merak ettim.ikimiz de bilinçli iki yetişkin insanlarız yani bunun farkındayız ve karşımdakinin düşüncelerine her zaman saygım sonsuzdur

Sadece merak ettiğim şey neden amcanızın oğlu ??
Artı olabilitesini zaten bize değil amcanızın oğluna sormak gerekli ki onun fikri ortada ..

Sadece merak ettiğim şey neden amcanızın oğlu ??
Artı olabilitesini zaten bize değil amcanızın oğluna sormak gerekli ki onun fikri ortada ..
nedeni şu ailesini çok seviyorum keza onlarda beni evet etrafımda çok oldu isteyen hani ama ben pek ailemden uzaklaşmak istemedim yani bunu göze almak istemedim belki saçma bir düşünce ama dışarı gitmek istemedim ki benim ki sadece düşünceden ibaret hani olsun yada olmasın demedim ki oda kendince haklı olabilir ve buna her zaman saygı duyarım önceleri bende bu akraba evliliğine karşı olan bir insandım hatta baya karşıydım demek ki büyük konuşmamak gerekirmiş birde akıla karpuz kabuğu sokmak derler ya onun gibi birşey olunca böyle oldu

nedeni şu ailesini çok seviyorum keza onlarda beni evet etrafımda çok oldu isteyen hani ama ben pek ailemden uzaklaşmak istemedim yani bunu göze almak istemedim belki saçma bir düşünce ama dışarı gitmek istemedim ki benim ki sadece düşünceden ibaret hani olsun yada olmasın demedim ki oda kendince haklı olabilir ve buna her zaman saygı duyarım önceleri bende bu akraba evliliğine karşı olan bir insandım hatta baya karşıydım demek ki büyük konuşmamak gerekirmiş birde akıla karpuz kabuğu sokmak derler ya onun gibi birşey olunca böyle oldu

Kaç yaşındasın ve amcanın oğlu kaç yaşında ??

bu durumda olan ve engelli çocuğu olan bir çok tanıdığım var.bunu sorman ve düşünmen bile garip.kardeşin sayılır ya.başkasını bul bence

Back
X