Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzeltecek degil önlem alacak durumu kastettim ben
Nasıl bir önlem olduğunu anlamadım ben. Ancak tüp bebekle genleri kontrol edebilecek bir şekilde gebe kalınırsa önlem alınabilir. O da ne kadar yapılabilir bilmiyorum. Hani aşkından ölseniz anlayacağım ama herhangi bir his beslemezken bence böyle bir işe girmek anlamsız olur.
Şu çağda bu kadar cahil olman mümkün değil.merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.
Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?
Nasıl olacak bu?düzeltecek degil önlem alacak durumu kastettim ben
Şoklardayım hiç eğitimli insanlardan bunu beklemezdim. Soyadınız bile değişmeyecek aynı soyisminizi dahi paylaştığınız insanla hem de... o kadar yakın akraba yahu. Eğitimli biri olarak nasıl bunu düşündünüz anlayamadım kusura bakmayın.bu konuda haklı olabilirsin tabi bu engeli de düşündüm zaten ama teknoloji gelişti bilim gelişti ve hani bunu düzeltecek maddi durum var kendisi doktor ve bende avukatım hani bu konuda baya bilinçli insanlarız ben sadece olabilitesi durumları merak ettim
Amcanın oğlunun seni kardeş gibi görmesi garip değil,sen,n onu evelenecek erkek gözüyle görmen garip.merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.
Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?
İnanmıyorum bir de avukatmışsın.Akraba evliliğindeki engelli çocuk olayını hangi gelişmiş teknolojiyle düzeltmeyi düşünüyorsun.bu konuda haklı olabilirsin tabi bu engeli de düşündüm zaten ama teknoloji gelişti bilim gelişti ve hani bunu düzeltecek maddi durum var kendisi doktor ve bende avukatım hani bu konuda baya bilinçli insanlarız ben sadece olabilitesi durumları merak ettim
Bende aynı şeye şaşırdım gerçekten. Eskiden mal mülk yabancıya gitmesin derlermiş, şimdi de konu sahibi zenginler maddi durumları iyi diyor mantık aynı mantık sanırım. Hem doktor hem maddi durumu iyi kardeş mardeş deme nerden bulurum böylesini gibi sanırım. Yoksa bir avukat böyle bir cümle kursun şok oldum.İnanmıyorum bir de avukatmışsın.Akraba evliliğindeki engelli çocuk olayını hangi gelişmiş teknolojiyle düzeltmeyi düşünüyorsun.
24 yaşına gelmiş hukuk okumuş avukat olmuş kızın lafları değil zaten bunlar.Evlenme sebeplerine bak.Ailesini seviyorum.Çocuk bu dahaBende aynı şeye şaşırdım gerçekten. Eskiden mal mülk yabancıya gitmesin derlermiş, şimdi de konu sahibi zenginler maddi durumları iyi diyor mantık aynı mantık sanırım. Hem doktor hem maddi durumu iyi kardeş mardeş deme nerden bulurum böylesini gibi sanırım. Yoksa bir avukat böyle bir cümle kursun şok oldum.
Bana da pek inandırıcı gelmedi... Akraba evliliğindeki çocukların sakat doğma durumunu nasıl bir teknolojiyle aşacakmış onu da anlamadım. Adam doktor diye nasıl olsa bir yolunu bulur mantığı mıdır bilemedim...Ben çocuğun doktor olduğuna inanırım ama konu sahibinin avukat olduğuna inanmam.
bunu düşünmesi imkansız.Bana da pek inandırıcı gelmedi... Akraba evliliğindeki çocukların sakat doğma durumunu nasıl bir teknolojiyle aşacakmış onu da anlamadım. Adam doktor diye nasıl olsa bir yolunu bulur mantığı mıdır bilemedim...
Yapmayın arkadaşım bu devirde olacak şey mi?merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.