fikirlerinize ihtiyacım var

luteb35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
43
1
Merhaba arkadaşlar yine ben utanarak soruyorum ama ben çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum abimin eşi yani yengemler,uzun zamandır bitliler ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam bizede bulaşıyor benimde çocuklarım var ister istemez birlikte oynuyor lar bulaşıyor evlerine gitmiyorum zaten ama annemlerde denk geliyoruz abimin çocuk ları gelmeyin diyemem oynamayın diyemem off bilmiyorum ne yapmalıyım bu durumda!fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

milletle konus ve bi cözüm bulunsun,istisare edin,bit taragi,bit sampuani vs. her sey mevcut eczanede...

Merhaba arkadaşlar yine ben utanarak soruyorum ama ben çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum abimin eşi yani yengemler,uzun zamandır bitliler ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam bizede bulaşıyor benimde çocuklarım var ister istemez birlikte oynuyor lar bulaşıyor evlerine gitmiyorum zaten ama annemlerde denk geliyoruz abimin çocuk ları gelmeyin diyemem oynamayın diyemem off bilmiyorum ne yapmalıyım bu durumda!fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

owwwww korkunç bir durum!!! abine biraz çıtlatmayı denesen, yada benim çocuklar bitlenmiş okuldan kaptılar heralde senin çocuklara da bulaşmasın bi süre görüşmesinler desen? hani ters psikoloji hesabı?

Açık açık konuşun. Başka da önereceğim fikir olamaz.

Çaresiz dert değil ki. Hepsi aynı anda tedavisini olsun.

kendileri bunun farkındaysa ve birşey yapmıyorsa ayıp gerçekten..sen söyle valla bunda gücencek birşey yok..

Hepsi farkında abimde biliyor ilaç kullandılar güya bitmiyormuş, bikaç kez bize bulaştı ben kullandım geçti bende anlamıyorum nasıl geçmiyor

Bit sampuanı alıp, hediye edin, gerekirse söyleyin. Sizin çekineceğiniz birşey yok, yengeniz cekinsin.

Bit sampuanı alıp, hediye edin, gerekirse söyleyin. Sizin çekineceğiniz birşey yok, yengeniz cekinsin.
Annemler defalarca söyledi bende aynı şekilde ne yapayım gitmiyor diyip duruyor bende çok sıkılıyorum bu durumdan ben rahatsız oluyorum onlar olmuyor yiyenlerimi bile sevemiyorum çocuklarında piskolojisi bozuluyor halam bizi sevmiyor kimse bizi istemiyor diyorlar çocukların bi suçu yok annelerinin ayıbı

Acaba eve mi yerleşti bu bitler? Evi falan ilaçlatsınlar, kazıtsınlar çocukların saçlarını. Aman Allah'ım okurken midem kalktı, okuldan bulaşır onu anlarım da bu ne böyle?

X