• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Kitap ve dizilerdeki evlilige özenecek yası gectim anlasilan evlilikten beklentileriniz karsilanmamis

Elbetteki evlilikten beklentim karşılanmadı.
Ne yani kapakmı yapmaya calıştın.
Ahh içimi acıttın :KK51:
İnşallah sevgili pek kıymetli varlık inşallah evlilik sandığın kadar matah bişeydirde bu telaşene değer.
Hayırlı geceler

Elbetteki evlilikten beklentim karşılanmadı.
Ne yani kapakmı yapmaya calıştın.
Ahh içimi acıttın :KK51:
İnşallah sevgili pek kıymetli varlık inşallah evlilik sandığın kadar matah bişeydirde bu telaşene değer.
Hayırlı geceler
Kapak yapmak gibi bir niyetim yoktu hele kalbinizi kirmak gibi bir niyetim asla olamaz hayirli geceler

Kusura bakmada ailenin bekledigi sey cok ama cok sacma. Abi 36, erkek arkadasin 34 yasinda. Bu yaslarda olmaz öyle önce büyük evlensin diye tuturmak. Nasibi gelen evlensin canim. zaten abide 36 yasinda zor begenir artik. Bende kardesime diyorum benden önce evlenmek yok diye ama kendisi daha 19 yasinda been 27 :)

Sevgiliniz çocuk değil ki 34 yaşında demişsiniz abisiyle de arasında çok fark yok bahane gidi geldi bana. Yaşını başını almış insanlar önce abisinin evlenmesini mi bekliyecekmiş.

Kusura bakmada ailenin bekledigi sey cok ama cok sacma. Abi 36, erkek arkadasin 34 yasinda. Bu yaslarda olmaz öyle önce büyük evlensin diye tuturmak. Nasibi gelen evlensin canim. zaten abide 36 yasinda zor begenir artik. Bende kardesime diyorum benden önce evlenmek yok diye ama kendisi daha 19 yasinda been 27 :)
Oho siz gencsiniz kardesiniz daha genc beklenebilir benimki artik evde kaldi ya :)

Sevgiliniz çocuk değil ki 34 yaşında demişsiniz abisiyle de arasında çok fark yok bahane gidi geldi bana. Yaşını başını almış insanlar önce abisinin evlenmesini mi bekliyecekmiş.
O degil ailesi önce abin evlensin yasi geciyor diye bizi bekletiyorlar

Oho siz gencsiniz kardesiniz daha genc beklenebilir benimki artik evde kaldi ya :)

bana biraz sacma geldi ya 34 yasindaki insana abini bekle demek. Erkek arkadasinin düsünceleri ne bu konuda. Desin madem abimi bekleyip bendemi evde kalayim diye :) torun istemiyormusunuz, benim kismetimide kapatacaksininiz falan :)

bana biraz sacma geldi ya 34 yasindaki insana abini bekle demek. Erkek arkadasinin düsünceleri ne bu konuda. Desin madem abimi bekleyip bendemi evde kalayim diye :) torun istemiyormusunuz, benim kismetimide kapatacaksininiz falan :)
Abisine düsman olmus vaziyette o simdi olsun istiyorda ben ailesiyle terslessin istemiyorum

O degil ailesi önce abin evlensin yasi geciyor diye bizi bekletiyorlar
Sizin bilmediğiniz başka bir şeyler olabilir mi. Hangi aile ister öle bir şey abisinin evlenmesini beklerlerken olan size oluyor.

Abisine düsman olmus vaziyette o simdi olsun istiyorda ben ailesiyle terslessin istemiyorum

terslemesinde damardan girsin iste :) Yoksa altinda yatan baska birseymi var? Cünkü ne biliyim benim ailemi düsündügümde yarin dügünü yaparlardi herhalde.

terslemesinde damardan girsin iste :) Yoksa altinda yatan baska birseymi var? Cünkü ne biliyim benim ailemi düsündügümde yarin dügünü yaparlardi herhalde.
Ya aslinda problem cok benden yana ondan yana ama en buyugu abisi iste

bunlar güzel heyecanlar , tuzu biberi , ilişkiyi besler bunlar ( bu gece tam polyannayım tammmmm)

Erkek arkadasınızın ailesinin sizinle ilgili bir sorunu olabilir mi ? Size istemedikleri için bunu öne sürüyor olabilirler diye dusunuyorum.34 Yaşındaki adam nıye beklesın Bunca yıl beklemısken?

Back
X