Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acaba evlatlık almakla alakalı konu mu açsanız? Eğer kendiyle alakalı çözümsüz bir sorun olduğunu biliyor ve sizden saklıyorsa, doktora gitmeye hazır değilim diyerek de zaman kazanmaya çalışıyorsa belki evlatlıkla alakalı olumlu düşüncelerinizi öğrenince size açılabilir ve evlatlık çocuk sahibi olma fikrini destekleyebilir. Tabi bu konuyu çok nazik bir biçimde açmak önemli. Zira iyice alınıp kabuğuna da çekilebilir. Bilemedim
bence biraz stres yapmadan vucudunu kendi haline birak eminim olur, cagimizin en trend sorunu bu, bizde hic sorun yokken 2 sene olmadi sonra tatile ciktik gevsedik hamile kalmisim. baskiyla olucak is degil bekle 1 sene dolsun eger o zamanda olmazsa doktora goturursun esini. zaten saglikli ciftlerde bile 1 sene diyor uzmanlar.
Hepinize çook teşekkür ediyorum sadece eğer onda sorun çıkarsa benim onu terk edeceğimi düşündüğü için gitmek istememiş konuştum güzelce anlattım bende sorun zaten pko var o zaman sende beni terk etceksin öyle mi dedim asla dedi cocugum olmazsa olmaz ama seni kaybedemem dedi gidecek yani inşallah.
Konuşmak herşeyin çözümüdür.Eşinize o güveni vermeniz herşeyi güzel etkilemiş bakın.Bence her konuda böyle açık,sakin ve güven verici olun.İnşallah en kısa zamanda bebişiniz olur :)