fikirlerinize ihtiyacım var...

yaren5589

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
5
0
1
36
arkadaşlar merhaba bı konu hakkında fıkırlerınze ıhtıyacım var öncelıkle burdakı arkadaslarımızı hepsının samımıyetıne ınanıyorum arkadaslar bn 2,5 senelık evlıyım kv-kp bırlkte yasıyoruz aynı evde yasamk ıstemedıgım ıcın düblex ev almayı dusunuyoruz yakın zamanda... bu sekılde yasayan arkadasların fıkırlerıne ıhtıyacım vardı zorlukları kolaylıkları oluyomu

Kendiniz için ayrı bir daire almak yada kiralamak. Buna yetecek imkanınız yoksa, sürekli bir arada oturmaktansa dublex ev almak sizi biraz rahatlatabilir. Kendinize göre dayayıp döşersiniz..

Dublex ev olunca da aynı evde yaşayacaksınız ki..
yanlıs yazmıs olabılrım dublex ayrı olmuyo tabıde ayrı ev durumu olmayacagı ııcn en kotu ıhtımal dublex olcak altlı uslu gıbı dusunuyorum eve gırısler farklı kapıdan olcak

Kendiniz için ayrı bir daire almak yada kiralamak. Buna yetecek imkanınız yoksa, sürekli bir arada oturmaktansa dublex ev almak sizi biraz rahatlatabilir. Kendinize göre dayayıp döşersiniz..
aslında hazır ev almısken ayrı olsa ıyı olurdu ama ıste esım ailesınden ayrılmadıgı ııcn buna ıkna edebıldım :110:

E zaten sen onlarla yasiyordun en zorunu, şimdi bir tık daha rahat olacaksın tabi neyi zor olur mu diye soruyorsun ki

Dublex evle hayatinda hic bir sey degismeyecek, bil istedim. Sonra umutlanipta hayalkirikligina ugrama. Bu sekilde yasayan cok kisi biliyorum.

aslında hazır ev almısken ayrı olsa ıyı olurdu ama ıste esım ailesınden ayrılmadıgı ııcn buna ıkna edebıldım :110:

Anlayabiliyorum. Bu şekilde dublex ev alıp gelin kaynana bir arada oturanları gördüm. Size rahat vereceklerse iyi olur belki. En azından eşinizle bir arada geçireceğiniz ayrı bir ortamınız olur.

Yalnız diğer arkadaşların söylediğine bende katılıyorum..
Ayrı bir daire olsa çok daha rahat edersiniz.

yanlıs yazmıs olabılrım dublex ayrı olmuyo tabıde ayrı ev durumu olmayacagı ııcn en kotu ıhtımal dublex olcak altlı uslu gıbı dusunuyorum eve gırısler farklı kapıdan olcak

Diğerinden hiçbir fark beklemeyin bence..

Aynen oyle. Eve girip cikarken gorecekler, evine geleni bilecekler, her kafalarina estiginde iki basamak cikip gelebilecekler. Dublex ev ayri odanin genisi oluyor sadece. Anca banyo olaylari falan rahat olur ama benim ev dublex, ust katta biri dus aldigi zaman alt kata geliyor sesi yine farketmez.

zorlukları olursa napım cıkmamayı dusunuyorum artık ayrı ev ııcn ugrasırım dıyorum

Ayrı eve çıkmak için zorlukları görüp tespit etmenize gerek yok sizin en doğal hakkiniz.
Kocana evde kırmızı gecelikle dolaşmak istiyorum yeter evleri ayiralim de..

Yalnız diğer arkadaşların söylediğine bende katılıyorum..
Ayrı bir daire olsa çok daha rahat edersiniz.
Bazı kaynanalar buna da çözüm bulur. Aklıma bu resim geldi. :D

Konu sahibi bu işin nuktesiydi ama dublex de zor olur. Yeme içme beraber olacaksa daha zor. Kapilariniz bir olacaksa zaten aynı ev. Ama bir nebze de olsa daha rahat tabi kendi yaşam alanınız olacak.

Eklentiler

• images (26).webp
    images (26).webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 45
eşin niye ailesiyle birlikte yaşamak istiyor?

Back
X