yardım:(

Dedem 75 yaşında ve ben kendimi bildim bileli çalışır. Şuan bile bekçilik yapıyor. Yani sağlık engeli yoksa çalışabilirler aslında.
en bastan berı calısan calısmaya devam eder
calısmayan 50 kusur yasındakı bı ınsanı ıse gırmesı ıcın ıkna edemezsın o evde oturmaya alısmıstır cunku
konu sahıbı evlenırken bunu bılerek evlenmıs sırf kendısı ıstıyor dıye bu yastan sonra ınsanların calısacagını sanmam
ben ıkı tarafıda bencıl gordum esının aılesıde konu sahıbıde

en bastan bılerek evlenmıssın
50 kusur yasında ınsanlar bu yastan sonra ıse gırıp calısamayacaklarına gore ?
52 yaş çok yaşlı kısım sayılmaz. En azından bi çocuk bakma işine girebilir, herhangi bir engeli yoksa diye düşünüyorum. Tam gün bakamazsa bile yarım gün bakıp az biraz destek olabilir.
Ev kendinizinmi bilmiyorum ama eğer sizinse satıp 2 katlı müstakil bir ev alabilirsiniz, bütçeniz buna yeterse en azından kapınız ayrı olur.
Anlattığına göre aman aman sorun edilcek bir aile değil, daha kötülerini düşünüp motive edin kendinizi.

İsteğiniz tabikide normal birşey. En başta bunu bilerek kabul etmişsiniz ama anlayabiliyorum bir süre sonra sıkmaya başlar bu durum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
ev kıra canım kv saglık sorunu yok ama ıste once onun destek olmasını kendı ıstemesı lazm bn deyınce farklı olur durum :(ınsalah bakalım calısp ev almayı dusunuyoruz esımle alah saglık versınde alalım dıe umut edıyorum yorumun ııcnde cok saol anlayısın ıcınde bu arada cunku bn bole dusunuyorum dıe yorumlar ters geldı ama olsun ben anlayabılıyorum

3ay köyde kalıyorlarmış ya orda bir evleri var o zaman yani?
Kira derdi falan yok köyde o zaman.
Temelli köyde kalabilirler siz de açık açık konuşun mesela aylık bi bütçe belirleyin her ay para gönderin.

Ya da 2.seçenek 25bin tl kredi çekin emeklilik primini yatırın Onlar da her ay maaşı alınca size azar azar öderler ödeyebildikleri kadarını.

Bir de benim annem de 52yaşında şal örüp satıyor hala ev hanımı kendisi komşumuz var 54yaşında temizliğe gidiyor eşine destek olmak için.
Yani kv evde bir şeyler yapabilir ek gelir olur en azından.Oturduğumuz yerden kimse bize bir şey vermiyor malesef.

Bir de seni kırmak istemem ama lütfen yazdıklarını bi oku biraz daha dikkatli ve düzgün yazarsan herkes daha rahat okur.

calısmayan 50 kusur yasındakı bı ınsanı ıse gırmesı ıcın ıkna edemezsın o evde oturmaya alısmıstır cunku
konu sahıbı evlenırken bunu bılerek evlenmıs sırf kendısı ıstıyor dıye bu yastan sonra ınsanların calısacagını sanmam
canım bncılık soyle anlamıs olabılrsın bn onlara sız neden evdesınız dıe hıcbı zaman sormadım kenılerı ıstesın ıclerınden gelsın dıe bekledım ama onlarında ııcnden gelmıyo bn buna uzuluyırum nedebn tek taraflı fedakarlık:(

3ay köyde kalıyorlarmış ya orda bir evleri var o zaman yani?
Kira derdi falan yok köyde o zaman.
Temelli köyde kalabilirler siz de açık açık konuşun mesela aylık bi bütçe belirleyin her ay para gönderin.

Ya da 2.seçenek 25bin tl kredi çekin emeklilik primini yatırın Onlar da her ay maaşı alınca size azar azar öderler ödeyebildikleri kadarını.

Bir de benim annem de 52yaşında şal örüp satıyor hala ev hanımı kendisi komşumuz var 54yaşında temizliğe gidiyor eşine destek olmak için.
Yani kv evde bir şeyler yapabilir ek gelir olur en azından.Oturduğumuz yerden kimse bize bir şey vermiyor malesef.

Bir de seni kırmak istemem ama lütfen yazdıklarını bi oku biraz daha dikkatli ve düzgün yazarsan herkes daha rahat okur.
yanı canım bn onlardan beklıyorum ama onlarda ıstek yok benım ıcın hep kalp nıyet onemlı ıyı ol bn o ınsanı baş tacı yaparım ama az bı bencılık hıssedeyım ısınamam sonucada bole oluyo ıste :(tamam canım dıkat ederım yazım hatası cok yapıyorum kusura bakmayın

yanı canım bn onlardan beklıyorum ama onlarda ıstek yok benım ıcın hep kalp nıyet onemlı ıyı ol bn o ınsanı baş tacı yaparım ama az bı bencılık hıssedeyım ısınamam sonucada bole oluyo ıste :KK43:tamam canım dıkat ederım yazım hatası cok yapıyorum kusura bakmayın
onlarda bızm evlılıgımızı sahıplenme bı hıssetsem varya calsıtıgım hepsını gözum kırpmadan verırım

yanı canım bn onlardan beklıyorum ama onlarda ıstek yok benım ıcın hep kalp nıyet onemlı ıyı ol bn o ınsanı baş tacı yaparım ama az bı bencılık hıssedeyım ısınamam sonucada bole oluyo ıste :KK43:tamam canım dıkat ederım yazım hatası cok yapıyorum kusura bakmayın
Tamamdır böyle daha rahat okuyoruz :)
Soruma cevap vvermedin ama köyde kira derdi var mı kredi işine ne diyorlar mesela?

Ya aslında düşündüğümde konu sahibindeki bencillik değil bence, yalnız hayata özlem.
İlk başta bir ev yüzünden insan sevdiğinden vazgeçebilirmi ki.
İlk başta kabul edilmiştir ama sonradan sıkar durum artık, düşünsenize arkadaşlarınız rahatla gelip gidemeyecek, kafanıza göre evin içinde dolaşamayacaksınız. Evet hata aslında başta kabul etmek, bunları düşünmek gerekli ama maddi olanaklarda bunu kabul etmeye faktör. neyseki en azından sık boğaz eden cadoloz bir kv si yok :)

Tamamdır böyle daha rahat okuyoruz :)
Soruma cevap vvermedin ama köyde kira derdi var mı kredi işine ne diyorlar mesela?
yok canım koyde kıra vermıyorlar kredı ısıde zor ya bız daha 30 milyar borcun altından yeni kalktık ve ben 10 ay hamılelıgımı ertelemek zorunda kaldım maddıyatan dolayı ama hamıle kalmayı cok ıstemıstım rabbım nasıp ettı ama oda olmadı :(

yok canım koyde kıra vermıyorlar kredı ısıde zor ya bız daha 30 milyar borcun altından yeni kalktık ve ben 10 ay hamılelıgımı ertelemek zorunda kaldım maddıyatan dolayı ama hamıle kalmayı cok ıstemıstım rabbım nasıp ettı ama oda olmadı :KK43:
E tamam işte orda kira derdi yokmuş.Kendi evlerini köylerini özlemiyorlar mı bu insanlar?
Orda zaten masrafta az olur.Aylık 500lira verirsiniz mesela ya da bakarsınız işte duruma.
Yani halledilemeyecek bi mesele değil ki bu
Eşine bunu teklif et tatlı dille anlat bakalım.
Sonuçta onları mağdur etmiyorsunuz ki.

Ya aslında düşündüğümde konu sahibindeki bencillik değil bence, yalnız hayata özlem.
İlk başta bir ev yüzünden insan sevdiğinden vazgeçebilirmi ki.
İlk başta kabul edilmiştir ama sonradan sıkar durum artık, düşünsenize arkadaşlarınız rahatla gelip gidemeyecek, kafanıza göre evin içinde dolaşamayacaksınız. Evet hata aslında başta kabul etmek, bunları düşünmek gerekli ama maddi olanaklarda bunu kabul etmeye faktör. neyseki en azından sık boğaz eden cadoloz bir kv si yok :)
Aynen canım dedıgın gıbı benı kırmadan cvpladıgınız ıcın cok mutlu oldum bn yanlızca bı kac kısye anlatım bu durumu kardesım uzulur dıe anlatamıyorum sız cok rahatlatınız benı ınan..

E tamam işte orda kira derdi yokmuş.Kendi evlerini köylerini özlemiyorlar mı bu insanlar?
Orda zaten masrafta az olur.Aylık 500lira verirsiniz mesela ya da bakarsınız işte duruma.
Yani halledilemeyecek bi mesele değil ki bu
Eşine bunu teklif et tatlı dille anlat bakalım.
Sonuçta onları mağdur etmiyorsunuz ki.
eşime dıyorum canımda kp gıtmek ıstemıyo köye 3-5 ay durup hemen gerı gelıyolar:(

kendı evlerı var canım bıraz yıpranmıs ama az bı maddıyatla uzun surelı yasınılacak duruma gelebılir
Eşinizle tatlı tatlı konuşup anlatsanız durumu? Köydeki eve tadilat yapalım annenler de hem kendi ortamlarında rahat ederler, biz de elimizi üzerlerinden çekmeyiz falan deseniz?
İlk gelin olup aynı eve mi girdiniz hepiniz? Ben seninle başbaşa kalmak istiyorum bir süre planım var ama böyle koloni gb olmuyor falan deseniz? Birlikte film bile izleyemiyoruz, özel bir günümüzde sana özel bir sofra kuramıyorum, duşa girip çıkmak bile sorun oluyor falan diye özel yerlerden girseniz olaya?
İlk konuyu açtığınızda sonuç alamazsınız belki ama sürekli ufak ufak söylerseniZ eşinizin de aklına yatar diye düşünüyorum.

Eşinizle tatlı tatlı konuşup anlatsanız durumu? Köydeki eve tadilat yapalım annenler de hem kendi ortamlarında rahat ederler, biz de elimizi üzerlerinden çekmeyiz falan deseniz?
İlk gelin olup aynı eve mi girdiniz hepiniz? Ben seninle başbaşa kalmak istiyorum bir süre planım var ama böyle koloni gb olmuyor falan deseniz? Birlikte film bile izleyemiyoruz, özel bir günümüzde sana özel bir sofra kuramıyorum, duşa girip çıkmak bile sorun oluyor falan diye özel yerlerden girseniz olaya?
İlk konuyu açtığınızda sonuç alamazsınız belki ama sürekli ufak ufak söylerseniZ eşinizin de aklına yatar diye düşünüyorum.
DENEMEYE calıscam canım ufaktan başlıcam esımle kotu olurum dıe acamadımkı konuyu hanı kadın kadını anlar anca bu gıbı meselerde dıe :(bakalım kp ıkna olsa gerısı gelcek gıbı duruyo

Back
X