yardım:(

eşime dıyorum canımda kp gıtmek ıstemıyo köye 3-5 ay durup hemen gerı gelıyolar:KK43:
Vay arkadaş bayılıyorlar kabile hayatı yaşamaya! Kp de tembel belli! Ne güzrl hayat onlara güzel! Belki de fazla rahat ediyorlar sizin evde o yüzden koşarak geri geliyorlar. Biraz rahatsız olmalarının vakti gelmiştir belki.

Aynen canım dedıgın gıbı benı kırmadan cvpladıgınız ıcın cok mutlu oldum bn yanlızca bı kac kısye anlatım bu durumu kardesım uzulur dıe anlatamıyorum sız cok rahatlatınız benı ınan..
Allah hakkınızda hayırlısını ve gönlünüzden geçeni versin inş.

Vay arkadaş bayılıyorlar kabile hayatı yaşamaya! Kp de tembel belli! Ne güzrl hayat onlara güzel! Belki de fazla rahat ediyorlar sizin evde o yüzden koşarak geri geliyorlar. Biraz rahatsız olmalarının vakti gelmiştir belki.
ıste tam bu cumle canım aslında benım de anladıgım bu boyle oldukları ıcın bn ısınamıyorum bn yanlısmı yada kotu nıyelımı dusunuyorum dıe sıze danıstım benım hayatım boyle :(

ıste tam bu cumle canım aslında benım de anladıgım bu boyle oldukları ıcın bn ısınamıyorum bn yanlısmı yada kotu nıyelımı dusunuyorum dıe sıze danıstım benım hayatım boyle :KK43:
Bana göre yanlış düşünmüyorsunuz, eğer imkan olduğu halde sizin evden gitmiyprlarsa yaşları da gençse bakıma muhtaçlık gb bir durum yoksa ben art niyet ararım.

Bana göre yanlış düşünmüyorsunuz, eğer imkan olduğu halde sizin evden gitmiyprlarsa yaşları da gençse bakıma muhtaçlık gb bir durum yoksa ben art niyet ararım.
AYNN canım hıcbı saglık sorunları yok ufak tefek yaslılık hastalıları dısında bn elden ayaktan kesılseler ole bırakamamkı duzenımız ayrı olur bn bakmaya gıderdım ama neden benım uzuldugumu gore gore yapıolar bn bıkere evden ayrılmaya yeltenmıstım bunada bılıyolar :(

anladıgım kadarıyla esınızın aılesıyle bır sorununuz yok tek sorun aynı evı paylasmanız. sıze karsı ıyı davrsanıyorlarsa soguk davranmanız yersız. etrafımda bır cok ornek var esının aılesıyle yasayan ve ınanır mısınız cok gaddarlar gelınlerıne karsı ne mutlu sıze kı esınızın aılesı boyle degılmıs. ayrı evde oturmak en dogal hakkınız bu konuda esınızle kavga etmeden tartısmadan konusmanız en dogrusu. unutmayın kı esınızın aılesı yerınde kendı aılenız de olabılırdı sız vazgecebılır mıydınız hayır. o yuzden evlılıgınıze zarar vermeden esınızle uygun zamanlarda bu konuyu konusmak olur. ıns her sey ıstedıgınız gıbı olur

bence siz bunu boşuna dert etmeyip kayınvalidenize ısınmaya çalışsanız daha iyi olacak

ıste tam bu cumle canım aslında benım de anladıgım bu boyle oldukları ıcın bn ısınamıyorum bn yanlısmı yada kotu nıyelımı dusunuyorum dıe sıze danıstım benım hayatım boyle :KK43:
Yok hiç kötü niyetli değilsin çünkü zaten köyde bİ evleri varmış evsiz barksız değiller ki.
Tam tersine onlar kötü niyetli yeni evli çifti rahat bırakalım demiyorlar ki.
Bence eşinle konuş hatta kv ile de tatlı tatlı konuş bu sorunu çözmeden de hamile kalma bence.
Sanki bize baksın diye zamanında evlatlık almış gibiler çok ilginç.

Bende ole dusnuyorum esime bi kez sormustum neden boyle oldu.die o gevmisi sorgulamiyo ne olusa olsun benimsemis onlari anne baba bilmis lafim yok esimde olsa kendi tercihi ama bn gelmisim.aryik ucken dort ksi olmusuz vr dogal olarak gozlemliyorum herseyi :-(

Bende ole dusnuyorum esime bi kez sormustum neden boyle oldu.die o gevmisi sorgulamiyo ne olusa olsun benimsemis onlari anne baba bilmis lafim yok esimde olsa kendi tercihi ama bn gelmisim.aryik ucken dort ksi olmusuz ve dogal olarak gozlemliyorum herseyi ::-(

kendi öz kardesletyle gorusmuyo kendı oz annesylede babasıylada

Onu sormamis. Senin kendi kV ve KP nin başka çocuğu yok mu? Gitsin onlarda kalsın diyor.

Muhtemelen esin onlara karşı çok ciddi bir minnet içinde sen eşini çok zor ikna edersin gibi geliyor. Yani malesef keşke en baştan kabul etmeseydin. Ama bir şekilde kabul ettiysen esin ile o zaman dublex bir eve çıkmayı planla. İstanbuldaysan çok zor ama başka sehirdeysen mümkün. Altli üstlu veya karşılıklı dairelerde oturun.

Bu arada kV ye gıcık olmakta haklısın. Senin kocan ayırmiyor sizi ama onlar da ayrılmiyor. Yani senden başka herkes çok memnun hayatından.

Cok karisik yaziyorsunuz anlamakta zorlandim biraz.
Benim anladigim bu kisiler esinizin oz ailesi degil diye onlara bakmak sizin zorunuza gidiyor. Muhtemelen kebdi anasi babasi bile degil dertlerini ben cekiyorum gibi hisleriniz var. Ama bu sizin karar verebileceginiz bir sey degil. Bastan evet demissiniz ama sonradan evlatlik dyrumunu ogrenince sikinti cikariyorsunuz.
Surekli esim onlari benimsemis, kabullenmis gibi sryler yazmissiniz.
Tabiki benimseyecek oz ailesinin yapmadigini yapmis onlar.

52 yaş çok yaşlı kısım sayılmaz. En azından bi çocuk bakma işine girebilir, herhangi bir engeli yoksa diye düşünüyorum. Tam gün bakamazsa bile yarım gün bakıp az biraz destek olabilir.
Ev kendinizinmi bilmiyorum ama eğer sizinse satıp 2 katlı müstakil bir ev alabilirsiniz, bütçeniz buna yeterse en azından kapınız ayrı olur.
Anlattığına göre aman aman sorun edilcek bir aile değil, daha kötülerini düşünüp motive edin kendinizi.

İsteğiniz tabikide normal birşey. En başta bunu bilerek kabul etmişsiniz ama anlayabiliyorum bir süre sonra sıkmaya başlar bu durum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
benım de tek carem ılerde düblex ev alıp bıraz rahatlamak esımle konustum tamam dedı suan kıradayız ama 1 veye 2 seneye ev alıcaz ınsalah bakalım :dua:

bırde sooyle bır durum var esım evlatlık bn bunu nısanlıyken ogrendım ama kabul ettım esımı genede cunku onujn sucu degıl bu

Bu ne kadar çirkin bir cümle böyle. İnanamıyorum. Onun suçu değil, yine de kabul ettim falan. Siz çok kötü bir insansınız.

Cok karisik yaziyorsunuz anlamakta zorlandim biraz.
Benim anladigim bu kisiler esinizin oz ailesi degil diye onlara bakmak sizin zorunuza gidiyor. Muhtemelen kebdi anasi babasi bile degil dertlerini ben cekiyorum gibi hisleriniz var. Ama bu sizin karar verebileceginiz bir sey degil. Bastan evet demissiniz ama sonradan evlatlik dyrumunu ogrenince sikinti cikariyorsunuz.
Surekli esim onlari benimsemis, kabullenmis gibi sryler yazmissiniz.
Tabiki benimseyecek oz ailesinin yapmadigini yapmis onlar.
benımsemıs konusunu olumsuz anlamda yazmadım bn sadece kp ve kv tanıtarak bızden ayrılmamalarının cvpbını bulmaya calısyorum yanı düşüncelerim yersızmı dıe sorma amaclı bu konuyu açmıştım

Bu ne kadar çirkin bir cümle böyle. İnanamıyorum. Onun suçu değil, yine de kabul ettim falan. Siz çok kötü bir insansınız.
kabul ettim derken ailem başta evlememızı ıstememıstı sızde evlıyesenız ac cok anlarsınız sevdıgınız bı ınsanı aıleye acıklamak kabullendırmek kolay ısler degil bnde tabı sorun olmadı sevdıgın ınsan sonucta

Back
X