Fikirlerinize ihtiyacım var..

Kibrit_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
27
7
86
39
Ben 30 eski nişanlım 38 yaşında.. Az sonra yazacaklarım ergence hareketler olduğu için özellikle yaş belirtmek istedim.. 4 yıl önce internet üzerinden bi adamla tanıştım çok sevecen iyi kalpli bi insan.. Evlenip ayrılmış bir de kızı var lise mezunu ve sabit bir işi yok.. Ben hiç evlenmedim iyi bir üniversiteden mezunum bankacıyım.. Kalbinin güzelliğini görünce iş güç görmedi gözüm ve 9 ay önce nişanlandık.. Dillere destan bi nişan yaptı her istediğimi fazla fazla yaptı asla üzmedi 4 yıl içinde beni.. Günlerden bir gün sabah msj attı 'günaydın yaşama sebebim melek kalplim' diye ki her gün bu taraz majlar atardı.. Gün içinde bi kaç msj yazdık birbirimize ve akşam üstü bikaç kez aradım cvp vermedi sonra bir msj.. 'Artık yapamıyorum iş yok güç yok evlenicez dedik ama düzenli bi gelirim yok benim yaşımdakiler emeklilik hesabı yapıyo ben 5 kuruş derdine düşüyorum ev kuramam geçinemeyiz' fln yazmış.. Şok oldum sinirle tmm dedim sonra bir msj daha bi süre ara verelim arayıp sormayalım birbirimizi kafamı toplamak istiyorm bunaldım demiş başta kabul ettim ama 2 gün sonra düzelecek miyiz dedim belli olmaz deyince koparttım her şeyi.. Sonra beni ve ailemi her yerden engelledi 1 ay geçti engelimi kaldırmış gönderilerimi beğenmiş onun da etiketli olduklarını.. Ben görünce o anlık sinirle onu engelledim ve o gün bugündür ses seda yok.. 2 aya yaklaştı.. Özlüyorum onu bir sürü eksiği yanlışı var biliyorm ama elimde değil ne onunla oluyo ne onsuz bir de içki problemi vardı hem de çok ağır.. Bana bi akıl verin ne yapayım ne edeyim.. Engellemesem düzelir miydik diye aklımı yiyorum

'Artık yapamıyorum iş yok güç yok evlenicez dedik ama düzenli bi gelirim yok benim yaşımdakiler emeklilik hesabı yapıyo ben 5 kuruş derdine düşüyorum ev kuramam geçinemeyiz'

Dogru demis, maddiyatta onemli bi yerde. Hanlar hamamlari olmasin da, sabit bi isi olmamasi onun kendisini ezik hissetmesine sebep olur. Ozunde iyi biri olabilir de ickiyi de maddi problemleri unutmak/rahatlamak icin kullaniyorsa bitmesi hayirli bence.

Ucurumun kıyısından dönmüşsünüz. Evet o imzayi atmadan once cok seviyorsunuz ve her sey toz pembe mukemmel ama o imzayi attiktan sonra açılacaktı gözleriniz pişmanlıklar başlayacaktı. Hayırlısı boyle olmus bence hic kurcalamayin.

Dogru demis, maddiyatta onemli bi yerde. Hanlar hamamlar olmasinda sabit bi isi olmamasi onun kendisini ezik hissetmesine sebep olur. Ozunde iyi biri olabilir de ickiyi de maddi problemleri unutmak/rahatlamak icin kullaniyorsa bitmesi hayirli bence.
Şöyle söyleyeyim içme dediğimde 'sen nasıl soda içiyosan ben de bira içiyorum ne fark var' diyordu.. Bağımlılık mıdır nedir bilemedim yıllardır

Bence bu yaştan sonra dert çekmeye değmez bile bile lades demek olur dönmek hiç bulaşmayın

Etrafımdaki herkes böyle söylüyor ama 2 aydır çaresizce bekliyorum işime gücüme konsantre olamıyorum.. Sürekli bu kadar severken bana bunu nasıl yaptı diyorum

Şöyle söyleyeyim içme dediğimde 'sen nasıl soda içiyosan ben de bira içiyorum ne fark var' diyordu.. Bağımlılık mıdır nedir bilemedim yıllardır

Biri bagimlilik yapiyor, biri bagimsizlik
Biri karacigere zarar veriyor, oteki hazimsizligi gideriyor .

vs vs.

Sorununun farkinda bile degil. Bosver daha iyilerini bulursun.

Etrafımdaki herkes böyle söylüyor ama 2 aydır çaresizce bekliyorum işime gücüme konsantre olamıyorum.. Sürekli bu kadar severken bana bunu nasıl yaptı diyorum
En fazla bir ay daha surer. Yalniz kalmamaya çalışın kendinizi oyalayin sürekli.
O kadar cok sevseydi yapmazdı zaten. O 2 ay boyunca ne yaptığını bile bilmiyorsunuz açıklama yapmamış bir anda engelleri kaldırıp her seyin eskisi gibi olmasini beklememeli.
Hadi barıştınız diyelim 2 ay boyunca sizinle para meslek vs. icin konusmayan adam evlendiginizde sizden az kazanıyor olmasi problem yaratır. Duygularinizi mantik suzgecinden geçirin oyle karar verin bence

İyi ki terk etmiş diyeyim. En iyisi bu olmuş. Ya evlenip pişmanlık konuları açsaydın?

Bence su an ki gibi devam edin. Yani ayrilin barismayin.
Yasina göre olgun birisi degil, tutarsizliklari var. Hem de alkol ciddi bir sorun.
Allah sizi hayırlı iyi biriyle karşılastirsin.

aynen katılıyorum, uygulamada zor olsa da, her şerde bir hayır vardır, demek ki böylesi hayırlı sizin için, yoksa ilişkiniz boyunca hep çabalayan birşeyleri düzeltmeye çalışan siz olursunuz, ben çocukça tavırları geçtim de alkol problemi deyince , işte bu ciddi bir sorun

Eger maddi durumum kotu gecinemeyiz dedikten sonra ortaklasa bir karar verseydiniz geleceginiz icin cok guzel olabilirdi ama direk bir anda heryerden engellemek gercekten yasina uymayan bir hareket ama bilemeyiz belki maddi sorunlardan dolayi cok bunalmistir ve yasadigi sorunlar onu bunu yapmaya itmistir.

Yine de belki bir gun yeniden barisirmiyiz diye bel baglama derim. Onune bak ve tamamen kafandan atmaya bak bence.

iyi sizinki nisan yapabilmis. Benimki uyduruktan bir yuzuk alip anamdan babamdan isteyemedi bile beni. Yasi 38.. ayni eski nisanliniz gibi bir baltaya sap olamamis duzen kuramamis biriydi. Benimle biraz biseyler yapmaya calisti. Tembellige alismis bunye sabah erken kalkamadigi icin isi batirdi. 12de dukkan mi acilir? Tabii gece icmeleri de ekstrasi. Bir bira yahuu ne olacak ondan derdi. Ben kurtuldum sukrettim. Senide Allah kurtarmis.. Duzelmezdi emin ol.

Öyle olduğunu söyledi.. Yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum sürekli nasıl geçiniriz diye düşünüyorum dedi.. Hallederiz fln diye çok ikna etmeye çalıştım ama ara verelim bunaldım yeter diince film koptu bende de.. O kadar güzel bi ilişkimiz vardı ki herkes hayranlıkla bahsederdi bizden. Ve ayrılmasaydık önümüzdeki ay düğünümüz olacaktı

Sanki aynı şeyleri yaşamışız.. Umarım ben de bir gün iyi ki bitmiş diyebilirim

Hiç bakma arkana. Dönersen belaya aranmış olursun. Ne güzel kendiliğinden çıkmış işte hayatından. Vicdan bile yaptırmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…