'Artık yapamıyorum iş yok güç yok evlenicez dedik ama düzenli bi gelirim yok benim yaşımdakiler emeklilik hesabı yapıyo ben 5 kuruş derdine düşüyorum ev kuramam geçinemeyiz'
Şöyle söyleyeyim içme dediğimde 'sen nasıl soda içiyosan ben de bira içiyorum ne fark var' diyordu.. Bağımlılık mıdır nedir bilemedim yıllardırDogru demis, maddiyatta onemli bi yerde. Hanlar hamamlar olmasinda sabit bi isi olmamasi onun kendisini ezik hissetmesine sebep olur. Ozunde iyi biri olabilir de ickiyi de maddi problemleri unutmak/rahatlamak icin kullaniyorsa bitmesi hayirli bence.
Etrafımdaki herkes böyle söylüyor ama 2 aydır çaresizce bekliyorum işime gücüme konsantre olamıyorum.. Sürekli bu kadar severken bana bunu nasıl yaptı diyorumUcurumun kıyısından dönmüşsünüz. Evet o imzayi atmadan once cok seviyorsunuz ve her sey toz pembe mukemmel ama o imzayi attiktan sonra açılacaktı gözleriniz pişmanlıklar başlayacaktı. Hayırlısı boyle olmus bence hic kurcalamayin.
Şöyle söyleyeyim içme dediğimde 'sen nasıl soda içiyosan ben de bira içiyorum ne fark var' diyordu.. Bağımlılık mıdır nedir bilemedim yıllardır
En fazla bir ay daha surer. Yalniz kalmamaya çalışın kendinizi oyalayin sürekli.Etrafımdaki herkes böyle söylüyor ama 2 aydır çaresizce bekliyorum işime gücüme konsantre olamıyorum.. Sürekli bu kadar severken bana bunu nasıl yaptı diyorum
Amin çok teşkkür ederimBence su an ki gibi devam edin. Yani ayrilin barismayin.
Yasina göre olgun birisi degil, tutarsizliklari var. Hem de alkol ciddi bir sorun.
Allah sizi hayırlı iyi biriyle karşılastirsin.
Çok teşekkür ederimBence bu yaştan sonra dert çekmeye değmez bile bile lades demek olur dönmek hiç bulaşmayın
Bence su an ki gibi devam edin. Yani ayrilin barismayin.
Yasina göre olgun birisi degil, tutarsizliklari var. Hem de alkol ciddi bir sorun.
Allah sizi hayırlı iyi biriyle karşılastirsin.
Haklısınız da işte terk edilmenin ce 4 yılı emekleri çöpe atmanın sancısı da çok ağır oluyorİyi ki terk etmiş diyeyim. En iyisi bu olmuş. Ya evlenip pişmanlık konuları açsaydın?
Öyle olduğunu söyledi.. Yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum sürekli nasıl geçiniriz diye düşünüyorum dedi.. Hallederiz fln diye çok ikna etmeye çalıştım ama ara verelim bunaldım yeter diince film koptu bende de.. O kadar güzel bi ilişkimiz vardı ki herkes hayranlıkla bahsederdi bizden. Ve ayrılmasaydık önümüzdeki ay düğünümüz olacaktıEger maddi durumum kotu gecinemeyiz dedikten sonra ortaklasa bir karar verseydiniz geleceginiz icin cok guzel olabilirdi ama direk bir anda heryerden engellemek gercekten yasina uymayan bir hareket ama bilemeyiz belki maddi sorunlardan dolayi cok bunalmistir ve yasadigi sorunlar onu bunu yapmaya itmistir.
Yine de belki bir gun yeniden barisirmiyiz diye bel baglama derim. Onune bak ve tamamen kafandan atmaya bak bence.
Sanki aynı şeyleri yaşamışız.. Umarım ben de bir gün iyi ki bitmiş diyebilirimiyi sizinki nisan yapabilmis. Benimki uyduruktan bir yuzuk alip anamdan babamdan isteyemedi bile beni. Yas 38.. ayni eski nisanliniz gibi bir baltaya sap olamamis duzen kuramamis biriydi. Benimle biraz biseyler yapmaya calisti. Tembellige alismis bunye sabah erken kalkamadigi icin isi batirdi. 12de dukkan mi acilir? Tabii gece icmeleri de ekstrasi. Bir bira yahuu ne olacak ondan derdi. Ben kurtuldum sukrettim. Senide Allah kurtarmis.. Duzelmezdi emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?