• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ıhtıyacım var

Gamzemss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
92
18
3
42
arkadaşlar merhabalar konumu ozetleyerek anlatmaya calıscam annem 53 yasında suan fızıksel bı sorunu yok fakat hareketlerinde dengesızlık var bırkac yıldır onceden bu kadar yoktu kendını kontrol edemıyo mesala en basıtı masanın ustune bardak koyarken bıle bosluga atar gıbı bırakıyo elınden... sureklı dusuyo basım dondu dıyo sureklı oluyo bu tarz seyler yalnız bırakmak ıstemıyorum calısyorum evlıyım bn ama sureklı aklımda kalıyo annem ya bu sebeten dolayı doktora goturmedık ama hangı bolum bakar onuda bılmıyorum arkadaslar fıkrınız varsa paylasabılırmısınız acaba beyinsel bıseymıkı bu durum

bence hiç bekletmeden bir yerlere götürün geç almayın lütfen
beyin cerrahı yada noroloji uzmanına

Nörolojiye götürmenizi tavsiye ederim. İnce motor hareketlerinde bozulmalar başladıysa ciddi bi konu olabilir gecikmemenizi tavsiye ederim.

Nörolojiye götürmenizi tavsiye ederim. İnce motor hareketlerinde bozulmalar başladıysa ciddi bi konu olabilir gecikmemenizi tavsiye ederim.
bnde ondan korkuyorum zaten gozle gorulur degısklık var annemde bugunde kardesımdeyken cay ıcerken az daha bogulcakmıs mosmor olmus evdeyken de olmus bı kere boyle bısey ya yemek yıyo ya mesala annem dıkat edıyorum da agzına lokmalı ras gele cok fazla alıyo sureklı dokuyo ustune masada bısyler kırıyo farketmeden mesela cay dokerken dengesız tutuyo demlıgı:(

bnde ondan korkuyorum zaten gozle gorulur degısklık var annemde bugunde kardesımdeyken cay ıcerken az daha bogulcakmıs mosmor olmus evdeyken de olmus bı kere boyle bısey ya yemek yıyo ya mesala annem dıkat edıyorum da agzına lokmalı ras gele cok fazla alıyo sureklı dokuyo ustune masada bısyler kırıyo farketmeden mesela cay dokerken dengesız tutuyo demlıgı:KK43:

Beyinde lezyon oluşmaya başlamış demekki ozaman acilen zaman kayvetmeden götürmeniz lazım. Önlem alınmazsa hızlı bir şekilde diğer bölümleride etkiler ve temel hareketleri bile yapamaz hale gelebilir. Nefes almak gibi. Yarın hemen götürün bence

öncelikle çok geçmiş olsun,nörolojiden ziyade nöroşirurji doktoru olan bir nöroloji kliniği/hastanesi bulmanız sizin için daha faydalı olacaktır.

Beyinde lezyon oluşmaya başlamış demekki ozaman acilen zaman kayvetmeden götürmeniz lazım. Önlem alınmazsa hızlı bir şekilde diğer bölümleride etkiler ve temel hareketleri bile yapamaz hale gelebilir. Nefes almak gibi. Yarın hemen götürün bence
ya gıtgıde daha sık olmaya basladı annem kabul etmıyo kendındekı degısklklerı darılıyo boyle hastaneye gıdelım deyınce ama bız farkındayız durumun cıddıyetının dedıgınız gıbı bnde ılkın beyınsel durumndan suphelendım cunku agrı yada fızıksel bı sorun yok annmede

öncelikle çok geçmiş olsun,nörolojiden ziyade nöroşirurji doktoru olan bir nöroloji kliniği/hastanesi bulmanız sizin için daha faydalı olacaktır.
evet dedgınız bolumde hareket bozukları tedavısı varmıs maddı gucumuz ılkın devlet hastanelerıne yetıyo daha cıddı bır sorun cıkarsa dedgınız bolum ozel bır klnık olsa bıle gıtmeyı dusunurum

evet dedgınız bolumde hareket bozukları tedavısı varmıs maddı gucumuz ılkın devlet hastanelerıne yetıyo daha cıddı bır sorun cıkarsa dedgınız bolum ozel bır klnık olsa bıle gıtmeyı dusunurum
bulunduğunuz ilde eğitim araştırma hastanesi varsa eğer yani üniversite hastanesi orada bulunma ihtimali normal devlet hastanelerine göre daha yüksek

bulunduğunuz ilde eğitim araştırma hastanesi varsa eğer yani üniversite hastanesi orada bulunma ihtimali normal devlet hastanelerine göre daha yüksek
var canım bn ıste olmasam heryere gıder baktırım annme ısten almam cok or oluyo tek bn ılgılenebılrım annmele anlatırım doktora daha cok atılganımdır herseyde bakalım bı gozuksun devlet jhastanesının norolojı bolumune sorun cıkmasa egıtım ve arastırma hasytanesıne ısten cıkma pahasına olsun goturcem annemı

iş yeriniz de bu konuda size en azından bi kaç kez izin hakkı vermeli diye düşünüyorum eğer vermezse siz rapor alın veya izin kullanın tabiiki hiç bir şey annelerimizden önemli değil

iş yeriniz de bu konuda size en azından bi kaç kez izin hakkı vermeli diye düşünüyorum eğer vermezse siz rapor alın veya izin kullanın tabiiki hiç bir şey annelerimizden önemli değil
ısyerım ızın konusunda esnek ama bende bı kac sefer o hakkı kulandım malasef tekrar olursa problem cıkarcaklarına emınm o yuzden dedım

Back
X