• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ıhtıyacım var

arkadaşlar merhabalar konumu ozetleyerek anlatmaya calıscam annem 53 yasında suan fızıksel bı sorunu yok fakat hareketlerinde dengesızlık var bırkac yıldır onceden bu kadar yoktu kendını kontrol edemıyo mesala en basıtı masanın ustune bardak koyarken bıle bosluga atar gıbı bırakıyo elınden... sureklı dusuyo basım dondu dıyo sureklı oluyo bu tarz seyler yalnız bırakmak ıstemıyorum calısyorum evlıyım bn ama sureklı aklımda kalıyo annem ya bu sebeten dolayı doktora goturmedık ama hangı bolum bakar onuda bılmıyorum arkadaslar fıkrınız varsa paylasabılırmısınız acaba beyinsel bıseymıkı bu durum

Nörolojik bir sorun olabilir. Mutlaka doktora gitmeli.

Beyinde lezyon oluşmaya başlamış demekki ozaman acilen zaman kayvetmeden götürmeniz lazım. Önlem alınmazsa hızlı bir şekilde diğer bölümleride etkiler ve temel hareketleri bile yapamaz hale gelebilir. Nefes almak gibi. Yarın hemen götürün bence

Nasil anladiniz hemen lezyon olustugunu?

Kac mm,
benign mi malign mi onlari da soyleyip tedaviyi de yapin bari burdan.

Bilmedigimiz konular hakkinda bu kadar kesin yorumlar yapmasak,okuyan insanlari daha da tedirgin etmesek mi acaba?

ya gıtgıde daha sık olmaya basladı annem kabul etmıyo kendındekı degısklklerı darılıyo boyle hastaneye gıdelım deyınce ama bız farkındayız durumun cıddıyetının dedıgınız gıbı bnde ılkın beyınsel durumndan suphelendım cunku agrı yada fızıksel bı sorun yok annmede
Doktordan sonra İnşallah düzelicektir.. Siz güçlü durmaya çalışın bence annenize de destek olun yalnız bırakmayın inşallah hayırlısıyla düzelir..

Back
X