Fikirlerinize ihtiyacım var...

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Hanımlar bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Ben özel sektörde iyi tanınmış bir firmada güzel bir pozisyonda çalışıyorum. Daha da yükselme imkanım var önümüzdeki yıllarda. Bu arada 3 yıllık evliyim. Eşimin ailesinin kendi işleri var. İyi giden bir işletme. Eşimin ailesi benim kendi yanlarında çalışmamı istiyor. Kv ile aramız iyi. Ama tabi hergün beraber vakit geçirmek nasıl olur bilemiyorum. Maaş konusu net değil. Bunu konuşamam şuan. Eşimde kararsız. Bir yandan kendi işimizde çalışma fikri güzel geliyor. Ama diğer yandan problem yaşanırsa. Yada işler iyi gitmezse. Eşim de bu konuda kararsız . Siz olsanız ne yaparsınız?

Günaydın.
Ben olsam maaşı öğrenirdim bir şekilde.
Eğer aram iyiyse,maaş da beni mutlu edecekse kabul ederdim.
Hayırlı olsun gebeymişsiniz,doktor kontrollerinde,izinlerde daha kolay olur hayatınız.
Sabah daha geç işe gider akşam olunca daha erken işten çıkarsınız.
Bilmiyorum ya ben aile ilişkilerimin iyi olmasının nimetlerinden sonuna kadar faydalanma taraftarıyım.

Çok teşekkürler :) Aslında bebek bu fikrimizi destekliyor birazda. Bebekle daha rahat eder miyim diye düşünüyorum Çünkü kendi işim uzak. Ama aile işi eve baya yakın.

Eğer iyi bir düzenin varsa bozmayın esnaflık zor iştir bugün 5 gün iş yaparsın 5 gün iş yapamazsın,tatil günlerin belli olmaz eğer düzenli maaş +sigorta olmayacaksa hiç girme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…