- 19 Ocak 2017
- 10
- 3
- 86
- Konu Sahibi Papatya_krk
-
Kendin istemissin, zorla adamı göndermişsin, şimdide geri gel diyosun. Sanırım ikinizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Ben karşıdaki kıza acidim. Adam dönmüyorsa lütfen bırak peslerini uğraşma unutmaya çalış. Kimsenin ahini alma
Kendin istemissin, zorla adamı göndermişsin, şimdide geri gel diyosun. Sanırım ikinizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Ben karşıdaki kıza acidim. Adam dönmüyorsa lütfen bırak peslerini uğraşma unutmaya çalış. Kimsenin ahini alma
Aradan çekilip yoluna bakmalısın. Yaptığın hiç doğru değil onlar bi yola çıkmış artık sen bu yolda yoksun bunu kabullen
Öyle veya böyle bi yola çıkılmış.Size düşen onu tamamen silip hayatınıza devam etmeniz.Ayrıl falan demek çok yakışıksız şu durumda.Adam o kızla nişanlı siz böyle yaparak kendinizi ne konumuna koyuyorsunuz bi düşünün derim
Evli biri olrk size tavsiyem kendi yolunuza bakmaniz. İlişkisinde sabit kalamadıysa ve sırf ailesi istedi diye başka biri ile bir yola giriyorsa o erkekden uzak durun. Adamsa gelip sizi isteyecek ve evlenecekti. Ailesi istemiyor o seviyor demeyin. Erkekler sevdikleri ile gezer ama ailesi istemezse ailesinin istediği kadınla evlenmeye razi olur büyük oranda. Kendini neden alçaltacak ve belki 2.kadın olacaksın.dünya tek erkek o değil ya. Bir düşün dünür gittiği kıza kimbilir hangi hisleri besledi besliyor? Senle konuştuğu halde o kıza ümit vermesi bile bu adam için fedakarlık yapmamaya yeter.
Aci cekmiyo sana karsi kendini mahcup hissettigi icin kurban rolu oynuyo
Olay hic de karışık değil canim. Adam biri ile sozlenip biri ile tatile çıkıyorsa çok eşliliğe yatkın biri demekki. Bu yolda devam edersenKıza yazık zaten. Hiç bi şeyden haberi yok. Kendisini sevmeyen bi adama, evet demiş. Ve işin kötüsü bildiğimiz eski usül olması.
O yüzden gerçekten bilmiyorum. Kafam çok karışık.
Bunun dahasida ben tüm herşeyden habersizken, tekrar konuşmaya başlamıştık ve ben hiç bir şey bilmiyorken, birlikte tatile çıktık!
İnan'ın ki hiç bir şeyden haberim yoktu. Zaten kendisi başka bi şehirde kalıyor, duyamazdım, göremezdim. Sosyal medyalarda dahi yoktu bi şey. Durum anlayacağınız çok karışık ve can yanınca insan ne yapacağını bilmiyor. Tek bildiğim kimseye kötülüğüm dokunmasın, kimselerin ahını almayayım.
Olay hic de karışık değil canim. Adam biri ile sozlenip biri ile tatile çıkıyorsa çok eşliliğe yatkın biri demekki. Bu yolda devam edersen
Ya 2. Kadın olursun ya da
Senle evlense bile her an başka biri ile birlikte olabilir malesef bu tarz bir kisilik.
Tabi hayat senin ama hislerin mantığına galip gelirse bi zaman sonra hic hoslnmayacgin şeyler yasamaya hazır ol. Hislerini anlıyorum ama emin ol hayat herşeyi öyle bir değiştiriyor ki! Bu adam sana yaramaz. Önüne bak düzğün karakterli seni seven ve seveceğin bir erkek mutlaka vardır.
Sen şuan hissiyatinla büyük resmi goremiyorsun normal olarak ama emin ol insan omru hep boyle geçmiyor 3, 5 yıl sonra çocuk yaptığın hayatini adayıp aileni karşına aldigin adamdan nefret etmek ister misin? Hem senin ailende istemediyse vardır bir bildikleri.
Bende kendime ailem bi şey biliyor da hayır diyor tesellisini demek isterdim, fakat diyemiyorum. Asla bi şans vermediler! Tanımadılar, görmediler.
Şu an uzun vadeli bakamıyorum doğru. İçimi yakan şeyden ne nefes alabiliyorum nede düşünebiliyorum. Muhtemelen haklısında. Bugün beyaz bi sayfa açsak bile yarın mutsuzluğa sürünürüz. İşin içinde ah bile büyük bi ihtimalken, bu mutsuzluk dahada yakın.
O kızla devam etmeside yanlış. Baştan kıza neler yapıldı, gerçekten yazık.
Korkuyorum, kimseyi bu kadar sevemem, kimse beni onun gibi sevmez diye, mutsuz olacam diye korkuyorum.
Bu arada çok teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?