Fikirlerinize ihtiyacım var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Papatya_krk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
10
3
86
Merhaba arkadaşlar

Benim bi derdim var umarım yorumlarınızla bana merhem olursunuz.
Sevdiğim ve yıllardır birlikte olduğum biriyle sürekli ayrılıp barışıyorduk, bi türlü kavuşamadığımızdan oluyordu. Ve sonunda tak etti. Birbirimizi hala sevmemize rağmen kendisi
biriyle bi yola cikti. Ailesiyle gidip istediler kızı, ama beni hala seviyor ve pişman. Çok üzgün. Onuda anliyorum, çok zor. İsteyerek girdiği bi yol değil kesinlikle. Fevri davrandi ve bi şekilde hayatına devam etmek istedi. Deniyor en azından ama o da en az benim kadar acı çekiyor. Ben öğrendiğimde zaten beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Bize bunu nasil yapardi. Ayril dedim ama yapamayacagini soyledi.
Kizlar ne yapmaliyim?

Cevap için teşekkürler.
Evet haklısın. Ama engellerle başa çıkamadık biz. Sonu gelmeyeceğine inandırdım bulunduğum olaylardan dolayı. Oda hiç bi şey yapmadı. Sadece inandı ve bu olay gerçekleşti.
Sanırım kendisi ailesine karşı çıkamıyor.

Kendin istemissin, zorla adamı göndermişsin, şimdide geri gel diyosun. Sanırım ikinizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Ben karşıdaki kıza acidim. Adam dönmüyorsa lütfen bırak peslerini uğraşma unutmaya çalış. Kimsenin ahini alma

Öyle veya böyle bi yola çıkılmış.Size düşen onu tamamen silip hayatınıza devam etmeniz.Ayrıl falan demek çok yakışıksız şu durumda.Adam o kızla nişanlı siz böyle yaparak kendinizi ne konumuna koyuyorsunuz bi düşünün derim

Kimsenin ahını almak istemem. Korkarım. O anki psikolojiyle insan gerçekten ne yaptığını bilmiyor. Allah bu işin sonunu hayır etsin.

Evli biri olrk size tavsiyem kendi yolunuza bakmaniz. İlişkisinde sabit kalamadıysa ve sırf ailesi istedi diye başka biri ile bir yola giriyorsa o erkekden uzak durun. Adamsa gelip sizi isteyecek ve evlenecekti. Ailesi istemiyor o seviyor demeyin. Erkekler sevdikleri ile gezer ama ailesi istemezse ailesinin istediği kadınla evlenmeye razi olur büyük oranda. Kendini neden alçaltacak ve belki 2.kadın olacaksın.dünya tek erkek o değil ya. Bir düşün dünür gittiği kıza kimbilir hangi hisleri besledi besliyor? Senle konuştuğu halde o kıza ümit vermesi bile bu adam için fedakarlık yapmamaya yeter.

Kıza yazık zaten. Hiç bi şeyden haberi yok. Kendisini sevmeyen bi adama, evet demiş. Ve işin kötüsü bildiğimiz eski usül olması.
O yüzden gerçekten bilmiyorum. Kafam çok karışık.
Bunun dahasida ben tüm herşeyden habersizken, tekrar konuşmaya başlamıştık ve ben hiç bir şey bilmiyorken, birlikte tatile çıktık!
İnan'ın ki hiç bir şeyden haberim yoktu. Zaten kendisi başka bi şehirde kalıyor, duyamazdım, göremezdim. Sosyal medyalarda dahi yoktu bi şey. Durum anlayacağınız çok karışık ve can yanınca insan ne yapacağını bilmiyor. Tek bildiğim kimseye kötülüğüm dokunmasın, kimselerin ahını almayayım.

Aradan çekilip yoluna bakmalısın. Yaptığın hiç doğru değil onlar bi yola çıkmış artık sen bu yolda yoksun bunu kabullen

İki ailede istemiyordu. Ama yinede savaştık. Kendimi yeterince alçalmış hissediyorum zaten. Canım yanıyor, ağlamadan duramıyorum. Unutamıyorum. Aslında bakarsanız banada o kızada yanlış yaptı. Belkide hepimizin hayatı sırf bu yüzden berbat olacak

Olay hic de karışık değil canim. Adam biri ile sozlenip biri ile tatile çıkıyorsa çok eşliliğe yatkın biri demekki. Bu yolda devam edersen
Ya 2. Kadın olursun ya da
Senle evlense bile her an başka biri ile birlikte olabilir malesef bu tarz bir kisilik.
Tabi hayat senin ama hislerin mantığına galip gelirse bi zaman sonra hic hoslnmayacgin şeyler yasamaya hazır ol. Hislerini anlıyorum ama emin ol hayat herşeyi öyle bir değiştiriyor ki! Bu adam sana yaramaz. Önüne bak düzğün karakterli seni seven ve seveceğin bir erkek mutlaka vardır.
Sen şuan hissiyatinla büyük resmi goremiyorsun normal olarak ama emin ol insan omru hep boyle geçmiyor 3, 5 yıl sonra çocuk yaptığın hayatini adayıp aileni karşına aldigin adamdan nefret etmek ister misin? Hem senin ailende istemediyse vardır bir bildikleri.

Son düzenleme:

Bende kendime ailem bi şey biliyor da hayır diyor tesellisini demek isterdim, fakat diyemiyorum. Asla bi şans vermediler! Tanımadılar, görmediler.
Şu an uzun vadeli bakamıyorum doğru. İçimi yakan şeyden ne nefes alabiliyorum nede düşünebiliyorum. Muhtemelen haklısında. Bugün beyaz bi sayfa açsak bile yarın mutsuzluğa sürünürüz. İşin içinde ah bile büyük bi ihtimalken, bu mutsuzluk dahada yakın.
O kızla devam etmeside yanlış. Baştan kıza neler yapıldı, gerçekten yazık.
Korkuyorum, kimseyi bu kadar sevemem, kimse beni onun gibi sevmez diye, mutsuz olacam diye korkuyorum.
Bu arada çok teşekkür ederim:)

Sizin yerinizde olsam artik nisanli biriyle iletisimi keserim ve asla onu hayatima geri almam.Marketten sakız almamış farkindasinizdir umarim,gidip biriyle hayatini birlestirmek icin adim atmis.

Şoku atlatamamışsınız sanırım..İnsanların hayatlarında bazı dönüm noktaları vardır.Okul,iş,eş vs vs . Bu dönüm noktalarında bir karar vermek zorundadırlar.Eski sevgiliniz ile artık aynı yolda yürümüyorsunuz.Ve sizden o kadar kopmuş ki aynı noktaya varamayacaksınız da...

Onun dönüm noktası sizin de dönüm noktanız.Geriye döndüğünüzde de onu bıraktığınız yerde bulamayacaksınız.
O yüzden ileri bakın.Artık ne hali varsa görsün.Sen yoluna, o yoluna.

Ve sakın korkma.Eğer öyle bir ilişkiye rağmen onu hala sevmeyi başarmışsanız başkasını da sevebilirsiniz.Ve siz hala aynı sizsiniz.O sizi sevdiyse bir zamanlar, başkası da sizi sevebilir.

Ne kadar erken atlatırsanız hayat o kadar erken başlar sizin için.Zaten yeterince zaman kaybetmişsiniz.

Ne kadar ütopik konuşmuşum umarım ifade edebilmişimdir : )

Artık bir yola girilmiş. Acı çekmeyi göze almış. Sende bırak yoluna bak. Olmamasında belki vardır bir hayır? Ben bütün sevdiğim çocuklarla neden olmuyor, neden yürümüyor diye çok üzülürdüm her seferinde. Belirli zamanlarda çoğu pişman şekilde döndü, benimle iletişim kurduklarında genelde ikimizinde hayatında kimse olmuyordu ama aradan zaman geçince dedim ki, iyi ki olmamış. Sevdiğim zaman görememişim çoğu şeyi.

Kendi yolunu çiz artık düşünme. Seninde bir hayatın var.

Başına silah dayamadılarya, giden gitmiş ne yazık ki, ayrılamıyorsa sende başka birini bul...erkekler bıkarsa bunu yapar.

ayakta uyuyorsunuz resmen. bu ne saflık ya şok oldum. ayrıl demişsiniz bi de ayrılıp gelse kabul mu edeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…