• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım varrr

o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.

Altına imzamı atarım.

Sizi yargılama bana düşmez ama yazık ya... Evli bi adamla 6 yıldır birliktesiniz. (evli adam seninle liseli aşıklar gibi masumane bi kahve mi içiyor sadece ??) üstelik adam size boşanıp seninle evlenirim dese hadi kandın diyeceğim.o da yok. şimdi biri var 4*4 lük namazında niyazında diyorsun. Yazık günah değil mi o çocuğa.. Sen zaten hatalarla dolusun nasıl bi başkasının günahına girersin. Bi an erkek kardeşlerim aklıma geldi ve içim cız etti..önce o adamla ilişkini bitir herkes hata yapar. Bi kendine gel toparlan sonra evlilik dersin. Kafam basmıyor hala anlamıyorum ya nasıl bi iş bu böyle.:50::50::47:

yazık etme adama.. bak namazında niyazında işi gücü olan düzgün bir insanmış,senin gibi evli ve hatta cocuklu adamlarla ilişkisi olan biriyle evlenmeyi hak etmiyordur...

o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.

Kendi kendine yazdıklarından fazlasını hak ediyorsun eminim biliyorsundur. Sinirden gülüyorum resmen. Hepsi bir yana bir de sana bu iğrençliğine ortak olarak burada tavsiye vereceğimizi düşünmen daha bir iğrenç mide bulandırıcı. Allah senin gibi kadınları evlerden kocalardan uzak tutsun.

konu sahibi depresyonda olmanız da sizin suçunuz, o haplar da ilaçlar da azap da her şey sizin suçunuz. çünkü bir kadın bir kadına bunu yaparken "ya o ben olsaydım" demiyorsa, ardından ona gelen her şey benim gözümde o kadının ve iki çocuğun aldığınız ahıdır. başka da bir şey değildir. keşke buraya böyle bir konu açmak için gösterdiğiniz cesaretin yarısını hayatınıza yeni bir sayfa açmak için gösterseydiniz. siz lütfen kimseyle evlenmeyin, çünkü kiminle evlenirseniz evlenin o adamı da aldatacaksınız ta ki şu an görüştüğünüz evli adam sizin yerinize daha genç birini bulana kadar. sonra da kendinizi camdan mı atarsınız ne yaparsınız onu bilemem. olacak olan da o gibi görünüyor. bir süre sonra yeni konu "evli sevgilim benden genç birini buldu ölmek istiyorum". kendinize bunu yapıyorsunuz, kadına çocuklara yapıyorsunuz bir de yeni birine kadınlık etmeyi düşünüp ona da aynısını yapacaksınız. vallahi ne dense az size bu güzel yorumların hepsi az. aşık olduk nolacak ya değil mi aşık olduk yaaaa aman be yaaa nolacak ya aşk bu engel tanır mı ya. böyle böyle ne güzel kılıflar çıkıyor şu hayatta. ne desem sinirim geçmeyecek de neyse. cesaretinize hayranım ama, tonlarca evli kadının arasına gelip şu konuyu açıp oturmuşsunuz.

yüzelysel bunlar daha derin acılarım demişsiniz bir de? yaşadığınız şey öylesine yüzeysel ki içinde derinlik aramak mümkün değil. kendinize acımayın, acındırmaya hiç çalışmayın. seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz.

bence bu konular ıyı oluyor bızde bu kadınların düşüncelerini ve ilişkiye uydurdukları kılıfları öğrenmiş oluyoruz daha temkılı oluruz konu sahıbı adamın eşini hakkında sedece şu düşünceye sahıptır ben ondan daha güzelim gencim ama adam senı değil o kadını koluna yakıştırıyor ve aile içine o kadınla çıkıyor senınle değil

ben konu sahıbınede acıyorum kullanılıyormu kullanıyormu ıkısıde oluyor bu tarz durumlarda

Son düzenleme:
öğrendiğim en iğrenç itiraf. yuva yıkanın asla yuvası olmaz, birilerinin bunu sana öğretmesi lazım. Allah bizleri ve eşlerimizi senin gibi kadınlardan korusun. şu durumda sen olsaydın ne yapardın çok merak ediyorum. o adamın eşi 2de yavrusu var yazık değil mi? okurken kanım dondu resmen. sen o yüce kitaba kurban ol. burada zırlayacağına aç da bikaç bişi öğren kurandan, Allaha yalvar seni bu iğrenç durumdan kurtarması için ve arkadaşlar ASLA KINAMAYIN ÇÜNKÜ KINADIĞINIZ ŞEY BAŞINIZA GELMEDEN ÖLMEZMİŞSİNİZ. ben bu yüzden çok korkarım söyleyebileceğimiz en güzel şey Allah ıslah etsin

slm kızlar...tek tesellim bu site vede sizin tesellileriniz...geçen ay ayın 12 sinde hsg çektirdim temiz çıktı..her an hamile kalabilirmişim..hatta bu ay çok yüksekmiş bu oran..ama sanırım olmadı karnım dizlerim ağrımaya başladı bile..ayın 4 ünde adet olmam gerek....öyle moralimiz bozulduki......:20:

daha neler duyacağız acaba şaştım kaldım okuyunca yanlışmı anlıyorum diye tekrar tekrar okudum nasıl insanlarsınız siz hemcinslerimi anlayamıyorum niye kendinizi bu kadar değersizleştirirsinizki sizin gibilere metres deniyor niye bu hayatı kendinize layık görüyorsunuz 2.kadın olmak övünülecek birşey değildir üstelik siz dahada iğrenç planlar yapıyorsunuz bencilliğinizle suçsuz insanlarında hayatını mahvedeceksiniz nasıl yapsam diye bizden yol göstermemizi istiyorsunuz

Vay be ne günlere düştük iyice.! Sende erkek arkadaşına birini bul da tam olsun.

Ya gerçekten aklım almadı ama konu sahibini değil yapılan yorumları.

Sizce gerçekten ruh sağlığı yerinde olan bir insan böyle bir konu açar ve böyle birşey sorar mı ? Hangi 26 yaşında genç bir insan böyle bir ilişkiyi güle oynaya sürdürmek ister.

Hemen hakaretler, yok senin acın benim acım demeler.

Bana hiç yaptığının arkasında yüzsüz, arsız, kaşarlanmış hoppidi hoppidi böyle bir ilişki yaşayan biri gibi gelmedi. Depresyonun dibini gören, artık çıkış yolu da kalmayan ve çaresizlikten saçmalayan biri gibi hissediyorum.

Hani bazı konulara yorum yapıyoruz ya " sana sadakat sözü veren kocandır, öteki kadını suçlamak kolaydır, sen kocana bak" diye.

Eee peki buradaki hakaretlerle o yorumlarımız çelişmedi mi ? Diğer kadına sadakat sözü veren o adam, bu kız mı verdi diğer kadına sadakat sözü ?

Bende yaşadıklarını, yaşananları tasvip etmiyorum. Tekrar söylüyorum ki, böyle bir konu açan "asla iyi durumda" olmaz. O zaman biz sakince yanlışını anlatmak yerine niçin vurun kahpeye yaptık.

Düşüne vurmak en kolayı, hep birlikte yanlışını anlatsak, derdine derman olup yaşadığı hayatın hayat olmadığını tekrar vurgulasaydık.

Çok üzülmüştüm konu sahibine ama yorumlardan sonra içim acıdı.

Son düzenleme:
daha neler duyacağız acaba şaştım kaldım okuyunca yanlışmı anlıyorum diye tekrar tekrar okudum nasıl insanlarsınız siz hemcinslerimi anlayamıyorum niye kendinizi bu kadar değersizleştirirsinizki sizin gibilere metres deniyor niye bu hayatı kendinize layık görüyorsunuz 2.kadın olmak övünülecek birşey değildir üstelik siz dahada iğrenç planlar yapıyorsunuz bencilliğinizle suçsuz insanlarında hayatını mahvedeceksiniz nasıl yapsam diye bizden yol göstermemizi istiyorsunuz

Acaba yanlış mı anladım diye bende tekrardan okudum ama ne yazıkki doğru anlamışız. O kadar dinden imandan bahsediyor ama yalan yere.!

ben senin için üzüldüm herşeye rağmen.hayatını bir zamparayla birlikte olarak mahvetmişsin.eski konularına da baktım adam resmen seni kullanmış.umursamamış,istediğinde gel,istediğinde git yapmış sana.hem seni kullanmış hem de parasına bile kıyamamış senin için.senin parana bile el koymuş.kendi durumu iyi olduğu halde sana bir hediye bile almıyormuş,şimdi sana zengin birini bularak mı telafi edicekmiş bunları?niye boşansın tabi kurulu düzenini bozsun?.o adam bir şerefsiz.6 yıl bu rezil adama nasıl katlandın?neyine kandın?kara kaşına gözüne mi?seni parayla kandırdı dicem o da yok?çevresindeki insanlar da sizi görmüştür gidip geliyormuşsun iş yerine falan.vali yardımcısıyla bile tanışmışsın.senin durumunu anlamadılar mı sence?böyle bir adamın sana birini bulmasına nasıl güvenirsin?bir an önce bu ilişkini sonlandırıp kendine temiz bir sayfa aç.ama onun bulduğu biriyle değil.yarın bir gün seni onların ailesine söylemekle tehdit eder a kızım..benle birlikte olmazsan herşeyi anlatırım der.ve daha neler neler yaşarsın insan içine çıkamazsın.önce bu pislikten ayrıl,tövbe et.Allah affedicidir ama işte yaşadıklarının bedelini ödetirse çok acı çekersin.ve insan ne yaşadıysa o çıkıyor karşısına.dua et ki seni affetsin.kul hakkı kısmı maalesef en acı boyutu.ömür boyu üstünde bu ağırlığı hissedeceksin.Allah doğru yolda yürütsün hepimizi.

Son düzenleme:
burda bı baslık vardı ya erkekler el degmemıs kızla evlenmek ısterler dıye. bence aday doktor sevgılıne el degmemıs aradıgını soylemıstır oda en munasıbı sen oldugunu dusunmus ve aracı olmustur:@

günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı

ben doğrumu anladım erkek arkadaşını seviyorsan neden bu adamla ilgileniyosun. bu adamla ilgileniyorsan neden bunu erkek arkadaşına danışma gereği duyuyosun. anlamadığım konu sen şimdi bu çocuktan ümidi kesip benimde bir yuvam olsun mantığıylamı bu adamla tanışmak istiyorsun?

malesef bende seni kullandigini dusunuyorum.eger bu buldugu adamla evlenirsen hayatin dahada cekilmez olucak.cunku evli ve cocuklari olan bu adamla sen eminimki birlikteligine devam ediceksin.sonuc ikinizde evli ve eslerinizi aldatiyor olucaksiniz.senin icin uzuldum.bence ikisinide tercih etme.hayatina belki hayirli bir insan girer.daha gencsin.kullandirtma kendini

Ya gerçekten aklım almadı ama konu sahibini değil yapılan yorumları.

Sizce gerçekten ruh sağlığı yerinde olan bir insan böyle bir konu açar ve böyle birşey sorar mı ? Hangi 26 yaşında genç bir insan böyle bir ilişkiyi güle oynaya sürdürmek ister.

Hemen hakaretler, yok senin acın benim acım demeler.

Bana hiç yaptığının arkasında yüzsüz, arsız, kaşarlanmış hoppidi hoppidi böyle bir ilişki yaşayan biri gibi gelmedi. Depresyonun dibini gören, artık çıkış yolu da kalmayan ve çaresizlikten saçmalayan biri gibi hissediyorum.

Hani bazı konulara yorum yapıyoruz ya " sana sadakat sözü veren kocandır, öteki kadını suçlamak kolaydır, sen kocana bak" diye.

Eee peki buradaki hakaretlerle o yorumlarımız çelişmedi mi ? Diğer kadına sadakat sözü veren o adam, bu kız mı verdi diğer kadına sadakat sözü ?

Bende yaşadıklarını, yaşananları tasvip etmiyorum. Tekrar söylüyorum ki, böyle bir konu açan "asla iyi durumda" olmaz. O zaman biz sakince yanlışını anlatmak yerine niçin vurun kahpeye yaptık.

Düşüne vurmak en kolayı, hep birlikte yanlışını anlatsak, derdine derman olup yaşadığı hayatın hayat olmadığını tekrar vurgulasaydık.

Çok üzülmüştüm konu sahibine ama yorumlardan sonra içim acıdı.

ben her zaman kocayı ,yada evlilik yaşayan diğer tarafı suçlamışımdır. hep derim o imzayı atan suçlu.
evet en büyük suç onun. ama evet bir ama diyede eklerim hep. derimki onun suçu çok büyük .peki,2ci kadının yada erkeğin suçu yok mu. elbette var.evli kadın yada kocadan sonra suçu belki ondan dahada az olsada oda suçlu. yani bunu derecelendirirsek.
1ci derece suçlu evliliği yaşayan ve alşdatan taraf.
2ci derece suçlu 2ci kadın ve erkek.
umarım konu sahibide aklınıbaşına alır. ve ona zerre kadar değer vermeyen bu adamı defedip yol verir.
evet çok çok hatalı. ama hatalardan dönebiliriz. yeni tertemiz bir ufuk açabiliriz önümüze.
hatasını anlamakta önemlidir. birde sevgili olarak gördüğün o şerefsiz seni arkadaşına peşkeş çekmişse. ona ,defol şerefsiz,sen beni ne sanıyorsun diyebilmek önemlidir. bunu yapmalı konu sahibi. zararın neresinden dönse onun için kardır.

Back
X