• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım varrr

Birincisi konu ben değilim, ikincisi de benim düşündüklerim ya da düşünmediklerim sizi ya da başka birini ilgilendirmiyor.
Lütfen sınırlarınızı bilin.
Sevgiyle...

vurun kahpeye diyerek sınır ihlali yaparak fikirlere karşılık veren ve kinden dem vuran sizsiniz, sınırı ihlal değil bir nevi cevap niteliği taşıdı muhtemelen. sevgiler.

Vurun kahpeye kızlar.
Sizi aldatan kocalarınızın, terk eden eski sevgililerinizin hırsını alın bu kızdan!!
Kimsede sormasın evli barklı adamın 20 yaşındaki kızla ne işi olur diye???
Devam...

Adam için zaten söylenecek bir şey yok. Erkeklerden iğreniyorum bazen. Evli barklı zengin adamların genç kızlarla netür münasebeti olacağını 20 yaşında yada 26 yaşında bir kadın anlayamaz mı diyorsun? Bilerek isteyerek çıkılmış bir yol bu. Hadi 20 yaşında saftır 26 yaşında hala mı saf? Çok mu masum bir fikir ile evli sevgilimin bulduğu zengin adamla evleneyim mi diye soruyor sence ? Bu konuyu 26 yaşyındayım 6 yıldır evli bir adamla beraberim ama ayrılmak istiyorum bitirmek istiyorum ne yapmalıyım diye açmamış arkadaş. Sadece kız hatalı demiyor kimse yorumları okuyuduysan eğer. Sadece hala devam edecek olmasına kızılıyor. Bu kız o kadar sevip aşık ölüp bitiyorsa hiç mi sormadı " sevgilim hergece karısının yatağında yatıyor" Kıskanması gerekmez mi? Öyle bir duygu yok demekki normal görüyor bu durumu. Ben bu adamı bu kadar seviyorum evli olsam başkasıyla benim yaşadığımı yaşasa ölürüm kıskanırım dememiş mi? Demek ki dememiş. Empati yapmamış. Yapsa hala "sevgilimin bulduğu koca adayıyla evleneyim mi" diye sormazdı. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

bu kız evdeki asıl kadının ne hissettiğini düşünmüyorsundur belkide... Sen vurun kahpeye acınızı çıkarın derken demekki sende düşünmüyorsun. Asıl kadının ve o iğrenç adamın çocuğu olmak nasıl bir duygudur bilmiyorsun belki de ? Her gün 2. kadın ve iğrenç babanın yerle bir olan evde annenin acısıyla babasını iğrençlikleriyle yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuzdur belki de? Benden kalkıp "böyle kadınlar" için acıma beklemeyin. Sizin demenize göre bu kız haklıdır değil mi?
Sadece tiksiniyorum... Sizinle yada kimseyle tartışmak niyetinde değilim. İyi günler...

Birincisi konu ben değilim, ikincisi de benim düşündüklerim ya da düşünmediklerim sizi ya da başka birini ilgilendirmiyor.
Lütfen sınırlarınızı bilin.
Sevgiyle...

az önce yorumlara mühadale yapan sizdiniz ,
bende size
pardon sanamı sorucam diyorum

Adam 6 yil boyunca seni oyalamis,
simdi evlenebilecegin bir saf daha bularak
bir omur daha oyalama pesinde .

Ben adama kizmadim.
Butun bunlara razi olan sana kizdim...

Depresyon falan degil bu.
Bu ahlak yoksunlugu .
Hani ailem muhafazakar demissin ya,
muhafazakarlikla baskiciligi birbirlerine karistirmislar demek ki
sen de bu kadar rezil bir duruma bile kilif arama pesindesin ...

Aklini basina al .

Sen o zengin goz doktoruyla evlenip bu adamla iliskine devam edersen ,
belli ki bu adam hem senin bedenini hem de esinin parasini somurme pesinde .
Bir tasta iki kus yani ...

Azicik mantikli ol.
Adamin seni sevdigi falan yok.
Seven insan sevdiginin baskasiyla evlenmesine goz yummaz .

Ama sen tum bunlara onay verirsen elbet acisi cikar.
Cunku aldatan aldatilir ...
Eden bulur yani...
Iste o zaman ben ne yaptim demeye baslarsin da is isten gecmis olur...

İntikam almıyorum bu kızlada hiç işim olmaz
ama bu kız suanda 26 yasında cocuk mocuk degıl bende 26 yasındayuım hatta 20 yasında bıle cocuk degıl
yaşadığı seydende pişman değil yoksa kim kimi unutamamış
ama burada illakı kahramanlar cıkacaktır normal yani

İntikam almıyorsunuz ama bu konuyu açan şahsa namussuz o..... diyerek terbiyesizlik yapıyorsunuz.
Kibledim.Hiç hoş değil bu tarz ithamlar.Seviyeyi düşürmeyin bu tarz kelimeleri kullanarak.

Konuya gelecek olursakta;

Konu sahıbı bir daha gelmeyeceğini söyledi yazıp çizmeye gerek yok daha.
Kendi hayatına devam edecek biz apırsakta köpürsekte.

Vay arkadas, konuyu uc kere okudum, yanlis mi anladim aceba diye...

Yorum bile yazamiyorum, soklardayim... okurken bacim dondu :-/

Ama sadece sunu soylemek istiyorum.. lutfen o goz doktoruyla evlenme... bari o adamin gunahina girmeyin.. kendi kurtulusun olarak goruyorsun belki ama onun bitisi olur.. yada eger gercekten kurtulmak istiyorsan ve pismansan adama yasadiklarini anlat... sifirdan tekrar basla...

Yalan ustune evlilik olmaz..hele boyle bir yalanla asla olmaz..

Adam evli ve sen 6 yıldır onlasın!

Sana iyi bir kısmet buldum diyor ve sende evlensem mi diye düşünüyorsun!

Lütfen dini bu konuya katma senin bu yaptıklarının hiçbirini annen baba temizleyemez. Keşke babanızın okuduğu o kitabın 2 sayfasını da siz okusaydınız!

İntikam almıyorsunuz ama bu konuyu açan şahsa namussuz o..... diyerek terbiyesizlik yapıyorsunuz.
Kibledim.Hiç hoş değil bu tarz ithamlar.Seviyeyi düşürmeyin bu tarz kelimeleri kullanarak.

Konuya gelecek olursakta;

Konu sahıbı bir daha gelmeyeceğini söyledi yazıp çizmeye gerek yok daha.
Kendi hayatına devam edecek biz apırsakta köpürsekte.

ben buna hakedene hakettgıını vermek derim
bende konunun dısında olsaydım bende kiblerdim
eline saglık diyecek bişey yok

az önce yorumlara mühadale yapan sizdiniz ,
bende size
pardon sanamı sorucam diyorum

Cutemom biliyor musun, hamile kadınla polemik yaşamayayım dedim ama son derece seviyesiz bir üslübun var.
Bu nedenle emin ol 5. evliliğe kadar da yolun var.
2 evlilik kesmez seni.
Yazdıklarıma başka hanımlar da cevap vermiş ama onları anladım son derece de hak verdim.
Kuyruk acısı gibi algılanmasını asla istemezdim çünkü öyle biri değilim.
Herkesi seven bir kalbe sahibim.
Benim niyetim konu sahibesini haklı çıkarmak değil bir nebze de olsa içinde bulundugu durumun farkına varmasını sağlamaktı.
O kadar dışındaki kendi hayatının, adamın evli olmasını bir kenara bırak kendisini peşkeş çekiyor.
Ama o hala ayrılamamın derdinde.
Konudan çıkıyorum.
Seni de üslübun konusunda son kez uyarıyorum.
Sen hariç diğer hanımlar da alınmasın lütfen herkesi anlıyorum.
Herkesi de seviyorum.
Sana da akıl fikir diliyorum.

sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.

evlenin gitsin en azından sevgilim dediğiniz adam evliymiş onun yuvası dağılmamış olur aslında sizin gibilere yorum yapmaya değmezya yani evli erkeklerle olanları kastediyorum:47:

Cutemom biliyor musun, hamile kadınla polemik yaşamayayım dedim ama son derece seviyesiz bir üslübun var.
2 evlilik kesmez seni.
Yazdıklarıma başka hanımlar da cevap vermiş ama onları anladım son derece de hak verdim.
Benim niyetim konu sahibesini haklı çıkarmak değil bir nebze de olsa içinde bulundugu durumun farkına varmasını sağlamaktı.
O kadar dışındaki kendi hayatının, adamın evli olmasını bir kenara bırak kendisini peşkeş çekiyor.
Konudan çıkıyorum.
Herkesi de seviyorum.

yorumunu onemsemıyor gıbı olmak ıstemıyorum ama eger kısmetımde o varsa o sekılde olur üzülmem

sezarın hakkı sezera arada yazdıgınız seylere katılıyorum polemiğe girmeyelim hamile oldugum için değil beni anlamanız mümkün değil

2 evlilik kesmez seni.
Konudan çıkıyorum.
Herkesi de seviyorum.

şu cümleler ne kadar çirkin,yakışıyor mu size? konu sahibini savunmak adına bir kadını en acı yaşadığı yerinden vurdunuz tebrikler!

Adam 6 yil boyunca seni oyalamis,
simdi evlenebilecegin bir saf daha bularak
bir omur daha oyalama pesinde .

Ben adama kizmadim.
Butun bunlara razi olan sana kizdim...

Depresyon falan degil bu.
Bu ahlak yoksunlugu .
Hani ailem muhafazakar demissin ya,
muhafazakarlikla baskiciligi birbirlerine karistirmislar demek ki
sen de bu kadar rezil bir duruma bile kilif arama pesindesin ...

Aklini basina al .

Sen o zengin goz doktoruyla evlenip bu adamla iliskine devam edersen ,
belli ki bu adam hem senin bedenini hem de esinin parasini somurme pesinde .
Bir tasta iki kus yani ...

Azicik mantikli ol.
Adamin seni sevdigi falan yok.
Seven insan sevdiginin baskasiyla evlenmesine goz yummaz .

Ama sen tum bunlara onay verirsen elbet acisi cikar.
Cunku aldatan aldatilir ...
Eden bulur yani...
Iste o zaman ben ne yaptim demeye baslarsin da is isten gecmis olur...

aa evet ya çok mantıklı ben bu yönlü hiç düşünmemiştim

şu cümleler ne kadar çirkin,yakışıyor mu size? konu sahibini savunmak adına bir kadını en acı yaşadığı yerinden vurdunuz tebrikler!

valla vurmadı beni üzmedi yani ben acık acık benim evliliğimin neden bittiğini yazdım zaten arada bu 2. basit kadınların hiçmi sucu yok diye yazan arkadaslar oldu o yuzden uzerınde durmadım

yorumu yazan arkadaş bunu bılerek bu yorumu yazdı o yuzden bırbırımızden cok farklı degılız benım kabul etmedıgım bu 2. basıt kadınlar masum değil ve sadakat sözü veren bu kadınlar olmasada evli adamlarla birlikte oldukları için vicdan yoksunular ve namussuzlar

ben rencide etmek istemem ya kişilerin gecmişte bir hikayeleri vardır benzer, yada bana uyuz olmuştur
ama üzülmedim yani sorun yok

Birbirinize laf sokmayı bırakın arkadaşlar.. Anacım sende bir şey danışıyorsun herkese cvp veriyorsun.. Yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun böyle tepki verileceğini de.. Cevabını bildiğin bir şeyi danışmak da yersiz.. Buradakiler şunu yap dese de bildiğini okuyacaksın ztn.. :50:

2 evlilik kesmez seni.

Konudan çıkıyorum.
Herkesi de seviyorum.

Kendinize gelir misiniz? Bir insanı uslubuyla eleştirirken kendi ağzınızdan dökülen şu çirkin sözlerin farkında değil misiniz?

Bir fikriniz var ise bunu belirtirsiniz eyvallah, ancak bunca insana "vurun kahpeye" diye ithamda bulunurken alacağınız tepkilerin de farkında olmalısınız.

Benim bir yaram yok çok şükür, bir insanı anlamak için empati yapmak yeterli oluyor zaten illaki yaşamak gerekmiyor.

Bir insan evli barklı bir adamla yıllardır bile isteye ilişki sürdürüyorsa tutup da buna hiç kimse mutluluk dilemez! Emin ol karşımızdaki bu bayan değil de o adam olsaydı hepimiz o adamın yüzüne tükürmekten çekinmezdik hem de büyük bir zevkle.

Muhatabımız adam değil konu sahibi olduğu için tabi ki onu eleştiririz. Kimsenin sizin deyiminizle kahpeye vurduğu falan yok.

Önce bir kendinizi süzgeçten geçirin, daha sonra insanların neler söylemesi gerektiğine karar verin.

Hayatınıza yeni bir sayfa açın ama kimseyi aldatmadan, kandırmadan...
yaptıklarınız, yazdıklarınız hiç hoş değil bunu herkes dile getirmiş zaten ki siz de farkındasınızdır bu durumun.
Neresinden tutsak elimizde kalıyor ve bu duruma son verecek kişi sadece sizsiniz.
Daha fazla kimsenin ahını almayın derim.
Ne sevglinizin eşinin, ne o masum çocukların ne de evlenmeyi düşündüğünüz gencin !!!

2 evlilik kesmez seni.
Konudan çıkıyorum.
Herkesi de seviyorum.

ayıp çok ayıp
kendi üslubunuzu düzelttikten sonra başkalarına ders verin

günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı

belirttiğin özellikler adamın düzenli bir hayatı olduğunu gösteriyor. ama asla onunla anlaşabileceğin ya da doğru kan olduğunu göstermez. ama +1 başlamış olur diğer adayların yanında belki. sen de bunu göz önünde bulundurarak eğer şu an beraber olduğun insanla bir gelecek olmayacaksa onu bitirmek kaydıyla etik olarak yani görüşebilirsin. söylemen de gayet doğal. zaten aracı olanlar yapılması gereken ne varsa yapar senin utanma bile zaman kalmaz.

Back
X