• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım varrr

başını 2 elinin arasına al ve düşün. evliliğinde mutsuz olan insan 6 sene beklermi. şunuda düşün çocukları varken boşanan insanlar hiç yokmu. ve bunuda aklının bir yerine koy. mutsuz yuvada,hır gır içinde yaşayan çocuklar, boşanmış anne babası olanlardan dahada mutsuz. ve travma içinde.
bunları artık yeme. inanma çocuklar yalanınına.
ve şunuda unutma,
bir erkek sevdiği bir kadını birine yapmaya kalkıyorsa o erkek o kadını sevmiyordur..,iyi düşün bunu.
birde bu adam arkadaşıysa ,tanıdığıysa. ayrıca ,aracı gibi o adamın facein i falan sana eklettiriyorsa.
o adamın niyetinden kork.
o adam safkan bir şerefsiz.
ve sen bu adamın bu peşkeş çekmesini normal karşılıyorsan
aldığın hapları değiştimelisin bence.
çünkü seni feci tepkisiz,kafa bulutlu hale getirmiş bu ilaçlar

Son düzenleme:
nolmuş burası karışmış ya biri aydınlatabilir mi? konu sahibin durumunda bir şey mi var? adam evli mi öyle bir şey okudum şimdi.

belirttiğin özellikler adamın düzenli bir hayatı olduğunu gösteriyor. ama asla onunla anlaşabileceğin ya da doğru kan olduğunu göstermez. ama +1 başlamış olur diğer adayların yanında belki. sen de bunu göz önünde bulundurarak eğer şu an beraber olduğun insanla bir gelecek olmayacaksa onu bitirmek kaydıyla etik olarak yani görüşebilirsin. söylemen de gayet doğal. zaten aracı olanlar yapılması gereken ne varsa yapar senin utanma bile zaman kalmaz.

Konuyu tam okumamışsın aracı kişi evli çocuklu sevgilisi maalesef :20:

Şaka gibisiniz gerçekten. Uzun süredir beraber olduğunuz bir sevgiliniz var ve siz bir başkasıyla evlilik görüşmesi yapmak istiyorsunuz. Şu anki erkek arkadaşınızla evlilik düşünmüyorsanız niye uzun süredir birlikteydiniz ki.

Her neyse yapmanız gereken şey;şu anki sevgilinizden ayrılmak ve diğer adayla daha sonra görüşmek. Yoksa alenen aldatmış olursunuz sevgilinizi.

Edit: Gerçekten Allah siz ve sizin gibileri ıslah etsin. Evli ve çocuklu bir adamla birlikteymişssiniz ha. Pardon da bunu mideniz nasıl kaldırdı ? Yani 2. kadın olmayı. Onu geçtim, o yavrucaklara nasıl kıydınız ? Muhafazakar bir aileye mensupmuşsunuz ha. Annenizin babanızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz peki ? Size insan demeye bile dilim varmıyor. Ban yemek istemiyorum. Bir de utanmadan gelip buraya konu mu açtınız siz ya ? Nasıl yüzsüzlük, nasıl bir cahil cesareti ? Burada taşa tutulacağınızı düşünemediniz mi ? Hay allahım ya sen bildiğin gibi yap böylelerini.

Son düzenleme:
nolmuş burası karışmış ya biri aydınlatabilir mi? konu sahibin durumunda bir şey mi var? adam evli mi öyle bir şey okudum şimdi.

evet adam evli ve 2 çocuğu var konu sahibi ile 6 yıldır birlikteler konu sahibi onu sevdiğini ve bağlandığını söylüyor ama adam boşanmıyormuş

adam diyormuş ki bak bi tanıdık var kendisi doktor zengin üstelik namazlı biri seninle onu evlendireyim ne dersin? hatta fotosunu falan yollamış adamın.konu sahibi de ne yapayım diyor?

Vurun kahpeye kızlar.
Sizi aldatan kocalarınızın, terk eden eski sevgililerinizin hırsını alın bu kızdan!!
Kimsede sormasın evli barklı adamın 20 yaşındaki kızla ne işi olur diye???
Devam...

Ben yorum yapmadım. Denebilecek herşey denmiş.
Ama çok takıldım bu yoruma.
Kimse kimsenin intikamını almaya çalışmıyor.
Evli bir adamla birlikte olup, ayağına gelen zengin fırsatı kaçırmayayım diyen birini suçlayarak mı soğutacak insanlar içini.
Bu kadar çirkinliğe susmuyorlar o kadar.
Ben de aynı fikirdeyim.
İnşallah o kendisine teklif edilen kişiyle de evlenemez konusahibi.
Çünkü sadakat nedir bilmiyor.
Evli birisiyle evliliği kötü bile gitse görüşülmeyeceğini bilmiyor.
Bugün o adamın evliliğini umursamayan, yarın kendi evliliğini de umursamaz.
Menfaatinden başka bişey düşünmeyen, bir yuvayı harcayabilecek, üstelik bunları umursamayıp şartları iyi diye biriyle de görüşsem mi diyen biri.
Kalkmış bir de mutaasıplıktan çekingenlikten bahsediyor.
Çekingen olmasa ne olacaktı bunu da çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
başını 2 elinin arasına al ve düşün. evliliğinde mutsuz olan insan 6 sene beklermi. şunuda düşün çocukları varken boşanan insanlar hiç yokmu. ve bunuda aklının bir yerine koy. mutsuz yuvada,hır gır içinde yaşayan çocuklar, boşanmış anne babası olanlardan dahada mutsuz. ve travma içinde.
bunları artık yeme. inanma çocuklar yalanınına.
ve şunuda unutma,
bir erkek sevdiği bir kadını birine yapmaya kalkıyorsa o erkek o kadını sevmiyordur..,iyi düşün bunu.
birde bu adam arkadaşıysa ,tanıdığıysa. ayrıca ,aracı gibi o adamın facein i falan sana eklettiriyorsa.
o adamın niyetinden kork.
o adam safkan bir şerefsiz.
ve sen bu adamın bu peşkeş çekmesini normal karşılıyorsan
aldığın hapları değiştimelisin bence.
çünkü seni feci tepkisiz,kafa bulutlu hale getirmiş bu ilaçlar

Keşke adam boşansa en azından bir süre sonra hem eşi hem çocukları bu pislikten kurtulur. Evli arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen eşiniz aldatıysa, aldatıyorsa lütfen hem kendiniz hem çocuklarınızın iyiliği için boşanın...

evet adam evli ve 2 çocuğu var konu sahibi ile 6 yıldır birlikteler konu sahibi onu sevdiğini ve bağlandığını söylüyor ama adam boşanmıyormuş

adam diyormuş ki bak bi tanıdık var kendisi doktor zengin üstelik namazlı biri seninle onu evlendireyim ne dersin? hatta fotosunu falan yollamış adamın.konu sahibi de ne yapayım diyor?

bak bak ilk mesajında bir de sonumuz yok sormayın falan demiş de ben de çok masum düşünerek amansız bir aşk masum kız ve umursamaz delikanlı olarak düşündüm... evli bir adam... evli erkeklerle birlikte olan kadınlar yatarken başkasının babasının koynuna girerken hiç mi içleri sızlamaz onları çaldığı için. en merak ettiğim kısım bu olur. yani zerre kadar olsun insanlık namına bir şey hissetmez mi?

adamda da çok suç var 20 yaşındaki kızı kendine bağlamış 6 senedir başka adam yüzü de görmemiş zaten, seviyorum da seviyorum diye tutturmuş işte... ne zaman anlayacaksın yaptığın hatayı, önce onu kabul et sonra hayatına yeniden başla bu pislik adamın bulacağından da sana hayırgelmez!!

Sevgilinizin sizi evlendireceği ne malum?
Belki de çok afedersiniz satmak istiyordur sizi.

Olamaz mı?
Neler neler oluyor şu hayatta.
Bence kesinlikle kabul etmeyin ve sevgiliniz olacak erkek müsveddesinden derhal ayrılın.

Allah gönlünüze hidayet versin.

O kadar şaşırdım ki yazacak yorum söyleyecek bir şey bulamadım gerçekten. Rabbim doğru yolu buldursun inşallah.

Evli 2 çocuklu bir adamla berabersin, bu aradq başka bir talip çıkmış, talip namazında niyazında bir gelin istermiş, sende muhafazakarmışsın, hayatındaki evli adamı şutlayıp bu kişiyle görüşeceksin. Oy yavrum oy...

Her yerinden muhafazakarlık akıyor gerçekten.

Tamamen kasıtlı açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum :ssz:

adamda da çok suç var 20 yaşındaki kızı kendine bağlamış 6 senedir başka adam yüzü de görmemiş zaten, seviyorum da seviyorum diye tutturmuş işte... ne zaman anlayacaksın yaptığın hatayı, önce onu kabul et sonra hayatına yeniden başla bu pislik adamın bulacağından da sana hayırgelmez!!

iyide bu arada bu kızın beyni nerdeymiş

Evli 2 çocuklu bir adamla berabersin, bu aradq başka bir talip çıkmış, talip namazında niyazında bir gelin istermiş, sende muhafazakarmışsın, hayatındaki evli adamı şutlayıp bu kişiyle görüşeceksin. Oy yavrum oy...

Her yerinden muhafazakarlık akıyor gerçekten.

Tamamen kasıtlı açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum :ssz:

Hayır depresifim görüşmelerini isteyen şuandaki evli sevgili. Yani şutlanmak istemiyor, poligami istiyor :1:

Hacı hocadan korkucaksın diye boşuna demiyorlar ki ya siz iki sevgili bu adamımı gözünüze kestirdiniz yani bunla rahat evlenirsin sorun olmaz maddi durumu da iyi tam senlik diye ben öyle algıladım ve yorumladım.

Back
X