- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi ironihayat
Hayır depresifim görüşmelerini isteyen şuandaki evli sevgili. Yani şutlanmak istemiyor, poligami istiyor![]()
Konu da aşk-ı memnu, görücü usulü tanışma, poligami ne ararsan var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır depresifim görüşmelerini isteyen şuandaki evli sevgili. Yani şutlanmak istemiyor, poligami istiyor![]()
bence muhafazakarlığın vurgulanması bak bak kapalıyız dıye geçinirler ama herşeyde bunlarda çıkar mesajı vermek
böylelıkle muhafazarlık kelimesinin içini boşaltmak
Hayır bence vurgulamasının amacı üstüne çok gidilmesin![]()
Tüm yorumları okuyamadim içim götürmedi. Nasıl iş bu kardeşim sen evli 2 çocukluğum bir adamla sevgilisin, sevgilin sana koca buluyor. Beddua edilsem edilecek yanı yok. Allah ıslah etsin sizi. Evlenince sevgilinizle görüşmeye devam. Saf temiz insanları böyle böyle pis seylerden haberdar olup evlilik kurumundan da sogutuyorsunuz. Anlamiyorum şu kadınları sevgilisi hele ki eşi olan adamlara neden yapisiyorsunuz. Adam hem karım elden gitmesin rahatım bozulmasi hem de afedersiniz ama cinsel arkadasligi olsun istiyor. Siz de eyvallah diyorsunuz. Sevgi falan değil bu. Düpedüz Sahtekarlık. Üstelik adam size koca buluyor utanmadan ne yapayım diyorsunuz. Yazma bari yazmada bizi de sinir etme. Allah ıslah etsin sizi.
ikiside olabılır ama ıkısındede başarılı olamadı bir kere evli bır erkekle olmak ne muhafazakara yakışan bişidir neden açık görüşlü bi insana direk innsana yakışmıycak bı durumdur konu sahıbı bunu düşünebileceiğimizi atladı herhalde
ha bir de evli sevgilinin kızın talibi ile görüşmesini desteklemesi kısmı var ki, benim orada devreler yandı :111:
görüşmesi mi direk kendi bulmuş kıza kocayı![]()
Bence iki sevgili bu bulunan adaya kapak atma derdin de :) Bulunan aday geçrekten muhafazakar konusu sahibi gibi değil ve erkek arkadaşı taktik vermiş tanıdığı için bu hiç bi halttan anlamaz rahat keklersin hem maddi durumu da çok iyi rahat edersin biz yine arada görüşebiliriz diye.
sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.
Rabbim aklımızı kullanmamızı vicdanımızı dinlememizi nasip etsin tabi Allah korkusu vicdan varsa![]()
Konunun fake olmasini bu okuduklarimin dogru olmamasini diliyorum dogruysa cok cirkin cunku aklim tam almadi cok cok kotu
Sevgilinizin sizi evlendireceği ne malum?
Belki de çok afedersiniz satmak istiyordur sizi.
Olamaz mı?
Neler neler oluyor şu hayatta.
Bence kesinlikle kabul etmeyin ve sevgiliniz olacak erkek müsveddesinden derhal ayrılın.
Allah gönlünüze hidayet versin.
O kadar şaşırdım ki yazacak yorum söyleyecek bir şey bulamadım gerçekten. Rabbim doğru yolu buldursun inşallah.
Bence iki sevgili bu bulunan adaya kapak atma derdin de :) Bulunan aday geçrekten muhafazakar konusu sahibi gibi değil ve erkek arkadaşı taktik vermiş tanıdığı için bu hiç bi halttan anlamaz rahat keklersin hem maddi durumu da çok iyi rahat edersin biz yine arada görüşebiliriz diye. Konu sahibi aslında ikisini de rahat idare ettirebilirmiyim acaba diye sorsaydı saha net olurdu sanırım.
Benim anladığım bu yaptığım yorumda bu ne hallere düştük ya ha yaşa yaşayacağını ok senin hayatın ama orada aldatılan bir hemcinsin var şuan kandırmaya çalıştığın kul hakkına girmeye çalıştıığın bir adam var. Başkalarına zarar veriyorsa yaptıkların kusura bakma her şeyi yaşayamazsın işte.
Ha bir de evli sevgilinin kızın talibi ile görüşmesini desteklemesi kısmı var ki, benim orada devreler yandı :111:
günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı /B]
Aynen...Ben bunu ikna ederim,senin namuslu olduğuna inandırırım demiştir.
Evli adam hiç sağlam ayakkabı değil.Eski konularda kızın parasını da almış diye okudum.
Belki Cudana'nın dediği gibi,parayı bile düşünmüş olabilir.
Fakat konu sahibi hiç sağlıklı düşünemiyor.
Düşünse zaten bu teklife tepki gösterirdi veya buraya sormaya cesaret edemezdi.
Çok normal gibi algılamış ama olmadığının farkında değil.
anlamadığım bir durum var
evli olan sevgilisi mi konu sahibine evlenilecek birini tanıştırmayı teklif ediyor yani