Selam kızlar konu benimle ilgili degil arkadasimla ilgili. Arkadasim yaklasik bir bucuk aydir bi cocukla gorusuyordu. Arkadasim atamasi cok zor bir bolumden mezun ve ozel sektörde ögretmen. cocuk ta memur. Cocuk super ilgili ve hep arayip soran biriymis. yine arkadasim da oyle onun gibi olumlu dusunuyordu. Fakat cocuk her yuz yuze gorusmelerinde atamayla ilgili laf açıyormus; sen atanmak istemiyor musun, hep ozel sektörde mi calisicaksin, kpss ye girdiginde kac aldin, kac ay kpss ye calistin, kpss ye calismak icin isi birakmayi dusunmez misin" tarzi sorular. Sonucta arkadasimin atanamadigini ve ozel sektorde calistigini bile bile geldi. Ustelik arkadasim kpss icin 3 yil mucadele etti fakat atanamadi.Teşfik degil de takıntı yapmis gibi gelmis arkadasima. Arkadasim da sinirlenmis en son "bak ben atanadabilirim, atanmayadabilirim. Hem ozel sektorde calistigimi bile bile geldin.niye bu kadar takinti yaptin anlamadim. Hem ilerde ben kendi cocuguma kendim bakmak isteyecegim belki de hiç calismicam. Bi erkegin benden maddi beklenti icerisinde olmasi benim saygimi bitirir" demis. Hem ta ilk basta arkadasim sormus " benim atanmamis olmam sizin icin sorun olur mu" diye. Cocukta "olur mu oyle sey, tamamen sizin karariniz ben her türlu arkanizda olurum" demis. Bu konusma gectikten bir gun sonra cocuk tamamen aramayi ve mesajı kesmis. "2 gundur çıt yok" dedi bugun de ogretmenler gunu ne mesaj ne arama hic bisey. Arkadasim cok uzgun. konussam mi yoksa bende mi sessiz kalsam diye bana soruyor.ben de arkadasim icin sizlerden fikir almak istiyorum