Fikirlerinize ihtiyacımız var?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
merhabalar herkese, arkadasımla yan yanayız. Sizinde fikirlerinizi bu tür konularda merak ettik sormak istedik.

Arkadasımla evlenmek isteyen biri var, 1 senedir aşağı yukarı görüşmeleri oldu. ondan 5 yaş büyük 30 yaşında. Arkadasımı sevdiğini idda ediyor hemde çok sevdiğini ama arkadasımdan giyimini değiştirmesini, arkadaş ortamında bazı arkadaşlarıyla mesafali olmasını, çalışmamasını, günlük hayatında makyaj yapmamasını, ayağı açık gösteren topuklu ayakkabı giymesini istemiyormuş. ( ne alakaysa..) bunlar zamanla konular açıldıkça dile gelmiş, oje sürmesi de buna dahil. Arkadasım online bir oyun oynuyordu o oyunu oynamasını istememiş arkadasım beraber oynuyalım mı diye sorduğunda, savaş oyunu gibi. Arkadasım baya hoşlandığını ama bu tür şeylerin çok abartı olduğunu ve ilişkiye yön vercek kadar önemli konular olduğunu düşünmüyor. Onun dışında aşırı ilgili, sevecen. Hediyeler alan, avmye gittiğinde öylesine bile
Bir ayakkbı görp arkadasıma alan biri.

Birini değiştirmeye çalışan kişi onu sevmiyordur. Kafasındaki imajı seviyordur, o kişiyi de bu imaja yontulabilir bulduğundan ona ulaştırmaya çalışıyordur.
Arkadaşınızın karar vermesi gereken nokta şu, bahsettiği şeyler benden uzak, yapmayacağım şeyler mi yoksa içimden gelerek uygulayacağım istekler mi. İlkiyse kaçsın.

Arkadaşınızı sevmiyor, arkadaşınız üzerinden sevecegi bir insan profili oluşturmaya çalışıyor, buna izin vermesin.

Bence ayrılsın ileride çok bunalıyor insan.hem çok mazisi de yok ilişkinin.bu böyle başlar nerelere gider.o ilgi alaka da evlenene kadar sürer sonra yavaş yavaş biter.kendinden ödün vermesin böyle böyle ikna olacak yıllar sonra ben kimdim kim oldum niye diyecek.

Şuan flört dönemindeler ve evlenmek istiyor arkadaşınızla.Sizce de böyle sevecen,bir dediğini iki etmeyen,sürekli hediyelerle göz boyamaya çalışan bir insan olması normal değil mi ? herşeyi anladım da günlük hayatta makyaj yapmasın,ayağı gösteren topuklu ayakkabı giymesin ne demek ya ? Evdekine yaptırmaz sokaktakine salyaları akıtır böyleleri.Sonradan değişir diye bir evlilik yaparsa çok pişman olur.İyi düşünsün.Koyduğu şartlara uyarak yaşayabilecekse,evlensin.Aksi halde zor günler bekliyor arkadaşınızı..

Çalışmamasını istiyor???
Sadece bu kısımdan dolayı bile arkasına bakmadan kaçsın.
Bir erkeğin karısının çalışmamasını isteme sebebi ona daha rahat ekonomik ve psikolojik şiddet uygulama isteğidir.
Zaten psikolojik şiddete başlamış. Giyim tarzı, sevdiği oyunlara karışması...

Arkadaşınız aklını başına toplasın.

Şimdi adam açık açık, senin nasıl giyinecegine, kiminle ne kadar samimi arkadaşlık kuracagina aklın yetmez, o yüzden ben senin adına karar vereceğim diyor.
Çalışma çünkü her erkek pis zihinli ve sen de yine kendini korumaya muktedir değilsin...
Bana ters bunlar. Arkadaşınız kendi tartacak. Uğrunda yıllarını harcadığı bir mesleği, eğitimi var mı?

Sevgililikte oluyor böyle şeyler benimde eşim sevgiliyken topuklu ayakkabı tayt ifrit olurdu çok kavga çıkarırdı ama ben dinlemezdim. Dinliyormuş gibi yapardım şuan 5 senelik evliyiz giydiğimde çok yakıştı aşkım der. Bence bu erkekler karşısındakini kendinden üstün gördüğünde bu şekilde bastırmaya elinde tutmaya çalışıyo çok saçma da olsa onların kafaları böyle. Seviyosa ve tek sorun buysa aşılır biz evlenince aştık ama adam genel manada baskılayıcı benim sözüm diyen bi adamsa uzak durun sevgi ilgi çözmez bunları

Sözleri"Beni böyle sev seveceksen.Olduğum gibi gör göreceksen."diye bir şarkı vardı.O şarkıyı hediye olarak göndersin erkek arkadaşına.Böyle beğenip,böyle sevdiyse insan,neden değiştirmek için uğraşırlar hiç anlamam.

Aha Orhan Gencebay. Çok severim bu şarkısını

Back
X