- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldığı ayakkabı batsın onun. Bu tiplere taviz verdikçe beklentileri abartarak artıyor maalesef. O yasaklar katlanarak artacak. Aklı varsa evlenmesin arkadaşınız.merhabalar herkese, arkadasımla yan yanayız. Sizinde fikirlerinizi bu tür konularda merak ettik sormak istedik.
Arkadasımla evlenmek isteyen biri var, 1 senedir aşağı yukarı görüşmeleri oldu. ondan 5 yaş büyük 30 yaşında. Arkadasımı sevdiğini idda ediyor hemde çok sevdiğini ama arkadasımdan giyimini değiştirmesini, arkadaş ortamında bazı arkadaşlarıyla mesafali olmasını, çalışmamasını, günlük hayatında makyaj yapmamasını, ayağı açık gösteren topuklu ayakkabı giymesini istemiyormuş. ( ne alakaysa..) bunlar zamanla konular açıldıkça dile gelmiş, oje sürmesi de buna dahil. Arkadasım online bir oyun oynuyordu o oyunu oynamasını istememiş arkadasım beraber oynuyalım mı diye sorduğunda, savaş oyunu gibi. Arkadasım baya hoşlandığını ama bu tür şeylerin çok abartı olduğunu ve ilişkiye yön vercek kadar önemli konular olduğunu düşünmüyor. Onun dışında aşırı ilgili, sevecen. Hediyeler alan, avmye gittiğinde öylesine bile
Bir ayakkbı görp arkadasıma alan biri.
arkadasımdan giyimini değiştirmesini, arkadaş ortamında bazı arkadaşlarıyla mesafali olmasını, çalışmamasını, günlük hayatında makyaj yapmamasını, ayağı açık gösteren topuklu ayakkabı giymesini istemiyormuş.
oje sürmesi
oyunu oynamasını istememiş
Valla adam gayet net bence neticede bir yola girip sonra değişmemiş arkadaşınız buna katlanabilecek mi onu düşünsün sonradan değişir vs diye dusunmesin. Benim başıma gelmişti ben sen yoluna ben yoluma dedimmerhabalar herkese, arkadasımla yan yanayız. Sizinde fikirlerinizi bu tür konularda merak ettik sormak istedik.
Arkadasımla evlenmek isteyen biri var, 1 senedir aşağı yukarı görüşmeleri oldu. ondan 5 yaş büyük 30 yaşında. Arkadasımı sevdiğini idda ediyor hemde çok sevdiğini ama arkadasımdan giyimini değiştirmesini, arkadaş ortamında bazı arkadaşlarıyla mesafali olmasını, çalışmamasını, günlük hayatında makyaj yapmamasını, ayağı açık gösteren topuklu ayakkabı giymesini istemiyormuş. ( ne alakaysa..) bunlar zamanla konular açıldıkça dile gelmiş, oje sürmesi de buna dahil. Arkadasım online bir oyun oynuyordu o oyunu oynamasını istememiş arkadasım beraber oynuyalım mı diye sorduğunda, savaş oyunu gibi. Arkadasım baya hoşlandığını ama bu tür şeylerin çok abartı olduğunu ve ilişkiye yön vercek kadar önemli konular olduğunu düşünmüyor. Onun dışında aşırı ilgili, sevecen. Hediyeler alan, avmye gittiğinde öylesine bile
Bir ayakkbı görp arkadasıma alan biri.
Yok kapalı değil, baş örtü veya uzun tekler istemiyorBirde aile önemli burda çocuğun ailesi kapalı kendilerine uygun tip arıyosa o yüzden baskılıyo olabilir buna dikkat et eğer öyleyse çok sorun yaşarsın şimdiden terk et
valla erkeklere imreniyorum bazen. hödüklüğün her türlüsünü yap, iki güzel söz, 1 hediye 1 çiçek, her şey unutuluyor. hayat onlara güzel.
Para nelere kadir...