Fikirlerinize ihtiyacımız var?

aklı varsa aklını başına devşirsin ve kaçsın.dua etsin evlenmeden gördü bu yüzünü.

merhabalar herkese, arkadasımla yan yanayız. Sizinde fikirlerinizi bu tür konularda merak ettik sormak istedik.

Arkadasımla evlenmek isteyen biri var, 1 senedir aşağı yukarı görüşmeleri oldu. ondan 5 yaş büyük 30 yaşında. Arkadasımı sevdiğini idda ediyor hemde çok sevdiğini ama arkadasımdan giyimini değiştirmesini, arkadaş ortamında bazı arkadaşlarıyla mesafali olmasını, çalışmamasını, günlük hayatında makyaj yapmamasını, ayağı açık gösteren topuklu ayakkabı giymesini istemiyormuş. ( ne alakaysa..) bunlar zamanla konular açıldıkça dile gelmiş, oje sürmesi de buna dahil. Arkadasım online bir oyun oynuyordu o oyunu oynamasını istememiş arkadasım beraber oynuyalım mı diye sorduğunda, savaş oyunu gibi. Arkadasım baya hoşlandığını ama bu tür şeylerin çok abartı olduğunu ve ilişkiye yön vercek kadar önemli konular olduğunu düşünmüyor. Onun dışında aşırı ilgili, sevecen. Hediyeler alan, avmye gittiğinde öylesine bile
Bir ayakkbı görp arkadasıma alan biri.
Aldığı ayakkabı batsın onun. Bu tiplere taviz verdikçe beklentileri abartarak artıyor maalesef. O yasaklar katlanarak artacak. Aklı varsa evlenmesin arkadaşınız.

arkadasımdan giyimini değiştirmesini, arkadaş ortamında bazı arkadaşlarıyla mesafali olmasını, çalışmamasını, günlük hayatında makyaj yapmamasını, ayağı açık gösteren topuklu ayakkabı giymesini istemiyormuş.

oyunu oynamasını istememiş

Iyi de bu adam arkadaşınızı sevmiyor ki.
Arkadaşınızın hayatından eksilterek yarattığı "pasif" kadını seviyor.
Aldıklari da sus payı olsa gerek.

Birde aile önemli burda çocuğun ailesi kapalı kendilerine uygun tip arıyosa o yüzden baskılıyo olabilir buna dikkat et eğer öyleyse çok sorun yaşarsın şimdiden terk et

Hediyelere tav olmasin arkadasin. Adam kendine kole ariyor. Otur deyince oturacak, kalk deyince kalkacak. Giyim kusamdan baslamis. Bunun dozu giderek artar. Bir bakmissin eve kilitliyor evden disari cikarmiyor...
Daha simdiden calismani istemiyorum bile demis.

merhabalar herkese, arkadasımla yan yanayız. Sizinde fikirlerinizi bu tür konularda merak ettik sormak istedik.

Arkadasımla evlenmek isteyen biri var, 1 senedir aşağı yukarı görüşmeleri oldu. ondan 5 yaş büyük 30 yaşında. Arkadasımı sevdiğini idda ediyor hemde çok sevdiğini ama arkadasımdan giyimini değiştirmesini, arkadaş ortamında bazı arkadaşlarıyla mesafali olmasını, çalışmamasını, günlük hayatında makyaj yapmamasını, ayağı açık gösteren topuklu ayakkabı giymesini istemiyormuş. ( ne alakaysa..) bunlar zamanla konular açıldıkça dile gelmiş, oje sürmesi de buna dahil. Arkadasım online bir oyun oynuyordu o oyunu oynamasını istememiş arkadasım beraber oynuyalım mı diye sorduğunda, savaş oyunu gibi. Arkadasım baya hoşlandığını ama bu tür şeylerin çok abartı olduğunu ve ilişkiye yön vercek kadar önemli konular olduğunu düşünmüyor. Onun dışında aşırı ilgili, sevecen. Hediyeler alan, avmye gittiğinde öylesine bile
Bir ayakkbı görp arkadasıma alan biri.
Valla adam gayet net bence neticede bir yola girip sonra değişmemiş arkadaşınız buna katlanabilecek mi onu düşünsün sonradan değişir vs diye dusunmesin. Benim başıma gelmişti ben sen yoluna ben yoluma dedim

Para nelere kadir...

yok be cherry sadece para degil. garip bir durum var ortada
burada kaç tane konu var, kadının adamı beslediği. ama seviyorum diyor.
yada kadının işi gücü yerinde ama adamın kahrını çekiyor.
ama bana hediyeler alır, doğum günümü kutlar, sarılır diyor...
hayatlarında hiç değer veren birileri olmadı mı? neyin yokluğundan bu kadarına razı geliyorlar aklım almıyor.
paralı kadına yamanan adamlar da var, o tür ilişkilerde bile adam bir şekilde üste çıkmış oluyor. ya kompleks yapıp kadını ezmekten, ya kadını kendine bagımlı hale getirerek vs.

sadece bu konu özelinde degil :)

Arkadaşınıza yer yüzünde ona ilgi gösterecek tek erkeğin o olmadığını, hem hayatına ve karakterine saygı gösterecek hem de onu gerçekten sevecek birini bulabileceğini söyleyin lütfen. Ben hiçbir kadının böyle baskılara boyun eğecek kadar değersiz olduğunu düşünmüyorum.

Yapmayin Allah askina. Hadi yasarken fark edemediniz de buraya tek tek yazarken de mi anlamadiniz bu iste bir tuhaflik oldugunu? Evlilik mahkumiyet demek degil. Sorumluluk artar ama kisitlama degil.

Arkadaşınızın neyinden çok hoşlanmış adam? Baştan sona değiştirip kendi kalıbına sokacak bi enayi gibi görüyor bence. Yapmasın, yazık etmesin kendine.

Zararlı gördüğü BAZI arkadaşlarıyla mesafe koymasını söylemek, yanlışı göstermek okey.
Makyajı çok abartı yapmıyorsa şayet, bir bayanı erkeğe çevirmenin anlamı yok.
Açık ayakkabı çok ilginç, oje de saçma geldi bana. :110: Sessiz kalıp her şeye tamam tamam derse altından kalkamaz yarın öbür gün. Bu sefer ne oldu yapmıyordun ne oldu da başladın yine? diye sorgulamaya başlar bu tipler.

Bu saydıklarınızdan birini bile söyleyen adamı daha ilk cümlesinde şutlaması lazımdı.
Böylece diğer sığırlıklarını öğrenmek zorunda kalmazdı.
İki hediyeyle kafasının karışması çok garip.

Back
X