doğum günü hediyem kızlar fikirlerinizi alabilir miyim365 gün sözleri kalpli kutuda kutusuna kadar ben yaptım emeğim olsun istedim diğer kutuda bi adet küçük yastık var üstünde bir yastıkta kocamamız için yazıyo , asprin var arada bir başını ağırttığım için yazıyo , çikolata var ağız tadımızın bozulmaması için yazıyo , saat var zamanımı değerli kıldığın için yazıyo , fotoğraf albümümüz var anı ölümsüzleştirmek için yazıyo , selpak var mutluluk gözyaşlarımız için yazıyo , erkek bebek,kız bebek çorabı ve (sapkalı kız tokası var çok hoşuma gidiyodu :) dünyanın en güzel kızı nilimiz için ve dünyanın en yakışıklısı emremiz için yazıyo ( o zamana kadar saklasın bi zahmet ) sonra gül var ses kaydediyo seni çok seviyorum vs diye sesimi kaydettim :) bi de baharlık mont ve sarardan gömlek aldım sizce nasıl olmuş :) ?
doğum günü hediyem kızlar fikirlerinizi alabilir miyim365 gün sözleri kalpli kutuda kutusuna kadar ben yaptım emeğim olsun istedim diğer kutuda bi adet küçük yastık var üstünde bir yastıkta kocamamız için yazıyo , asprin var arada bir başını ağırttığım için yazıyo , çikolata var ağız tadımızın bozulmaması için yazıyo , saat var zamanımı değerli kıldığın için yazıyo , fotoğraf albümümüz var anı ölümsüzleştirmek için yazıyo , selpak var mutluluk gözyaşlarımız için yazıyo , erkek bebek,kız bebek çorabı ve (sapkalı kız tokası var çok hoşuma gidiyodu :) dünyanın en güzel kızı nilimiz için ve dünyanın en yakışıklısı emremiz için yazıyo ( o zamana kadar saklasın bi zahmet ) sonra gül var ses kaydediyo seni çok seviyorum vs diye sesimi kaydettim :) bi de baharlık mont ve sarardan gömlek aldım sizce nasıl olmuş :) ?
Kalpli kutuda ne var onu anlamadım ama canım
çok teşekkür ederim canım benim ya içim rahatladı gönül rahatlıgıyla vericemm :) 365 gün sözleri o kalpki kutunun içinde diğer kutuda o asprin bebek çorapları falan
hediyelerin çok güzel olmuş..bu arada fiziğinde gayet güzelayrıca zayıflara ne giyse yakışır benim gibi tombiklere yakışmaz esas
hangisini giyceğini anlamadım ama ben lacivert etek ve beyaz bluz kombinine bayıldım.aileside gelicekse kesinlikle onu giymeni tavsiye ederm
365 gün sözleri
Ne canım onu anlamadım =(
ben mavı eteklı kombını daha cıcı buldum
tek parça giyme bence ben o kombinleri beğendim..
etek gömlek hoş duruyodu:)
bu arada hediyelerin çok cici
hadi ya ben etek sandıım onu:d etek olsa daha iyi olurdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?