fikirlerinize ihtiyacm var :/

Canım ellerine sağlık

Harika olmuş özellikle el emeği yaptığın süpriz süper (ağrı kesici, bebek çorapları olan.:))

Gömlek ve ceket de çok güzel

Çok emek vermişsin belli

Kalpli kutuda ne var onu anlamadım ama canım

Kalpli kutuda ne var onu anlamadım ama canım

hediyelerin çok güzel olmuş..bu arada fiziğinde gayet güzel ayrıca zayıflara ne giyse yakışır benim gibi tombiklere yakışmaz esas

hangisini giyceğini anlamadım ama ben lacivert etek ve beyaz bluz kombinine bayıldım.aileside gelicekse kesinlikle onu giymeni tavsiye ederm

hediyelerin çok güzel olmuş..bu arada fiziğinde gayet güzel ayrıca zayıflara ne giyse yakışır benim gibi tombiklere yakışmaz esas

nerdeee keşke bende çok kilolu olsamda tombik falan deseler inanın zayıf olmakta çok kötü diyetisyende öyle dedi çok zayıfada hiç bi şey yakışmaz çok kiloluya da senin bi 10kilo daha alman lazm dedi :26: ooof of teşekkür ederim begendinize sevndm

hangisini giyceğini anlamadım ama ben lacivert etek ve beyaz bluz kombinine bayıldım.aileside gelicekse kesinlikle onu giymeni tavsiye ederm

2 kişi onu dediğine göre karar verilmiştir onu giyiyorummm çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştıgınız içinn

365 gün sözleri

Ne canım onu anlamadım =(

her güne bi söz canım içimden ne geçiyosa onunla ilgili onları yazdım 365 gün için her gün içinden bi söz yani bi kağıt çekip okuyo ve onun hayatımdaki yerini değerini daha iyi anlıyo gibi bi şey :) tabiiii ben her gün bi kağıt çekcegine inanmıyorumm orası ayrı

hergün birşey mi yazdın?? :d vay be ne sabır ve aşk... umarım süper bi doğum günü geçirirsiniz canım. yalnız etek dimi o kombindeki boyu ne kadar? dizinin üstünde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…