Fikirlerinize o kadar ihtiyacım var ki..

HassasPanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
436
571
23
Olduğu gibi anlatıyorum. Ciddi ve güzel bir ilişkim vardı, son 20 gündür ilişkimiz sallantıdaydı, ilk haftamızda bile yabancı açık saçık kızlar sildirdim hesabından, en son yine aynı şey olunca tartıştık ve o gün bugündür ilişkimiz sallantıya girdi.Benim profilimde resim bile barındırmayan,kime süsleniyorsun diye bağıran adam, bu sebepten bu halde geldi. Arkadaş gibi konuşmaya başladık.
Son zamanlarda hiç görüşemiyorduk, üç gün duramayan kapıma gelen adam artık arkadaşlarıyla pikniği bana tercih eder olmuştu. Cuma günü aradım, net ol dedim.
O sinirle beni heryerden sildi.
Lütfen kınamadan cevap verin, çünkü yeterince kırgın ve üzgünüm.
Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Saçma bir şekilde geri dönsün istiyoru
Evet çok saçma kusura bakmayın. Şimdiden sizi bu hale getiren evlendikten sonra sizi hastanelik eder.
Ayrıca kime süsleniyorsun diye bağırmak nedir ya. İnsan sevgilisine nasıl böyle der anlamıyorum.

Olduğu gibi anlatıyorum. Ciddi ve güzel bir ilişkim vardı, son 20 gündür ilişkimiz sallantıdaydı, ilk haftamızda bile yabancı açık saçık kızlar sildirdim hesabından, en son yine aynı şey olunca tartıştık ve o gün bugündür ilişkimiz sallantıya girdi.Benim profilimde resim bile barındırmayan,kime süsleniyorsun diye bağıran adam, bu sebepten bu halde geldi. Arkadaş gibi konuşmaya başladık.

Son zamanlarda hiç görüşemiyorduk, üç gün duramayan kapıma gelen adam artık arkadaşlarıyla pikniği bana tercih eder olmuştu. Cuma günü aradım, net ol, ya seninle yapamıyorum de, ya da yeniden başlayalım el ele verip dedim.

Birden bire sinirle yapamıyorum oldu mu diye, oldu deyip sessizce kapattım.O sinirle beni heryerden sildi, eşyalarını göndereceğimi söyledim, istemedi. Şimdi watsapptan hikayeme bakıyor, uzaktan takip ediyor ama gelmiyor.
Hem özlüyorum, hem hala seviyorum. Ailelerin haberi vardı, mayısta sözümüz vardı, aileme ne diyeceğimi de bilmiyorum. Bir türlü toparlanamıyorum. Üç günde beş dilim kepek ekmeği yiyebildim, o da antidepresan içebilmek için, zorla.
Allah ım bana güç ver diye dua ediyorum sadece. Sürekleri ağlama nöbetleri geçiriyorum, oturduğum yerde durup dururken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
Sevmek çok lanet birşey, biliyorum neyin ne olduğunu ama kendime engel olamıyorum,unutamıyorum, gözüm kulağım hep telefonda.Saçma bir şekilde geri dönsün istiyorum. Geri döner mi onu da bilmiyorum. Lütfen kınamadan cevap verin, çünkü yeterince kırgın ve üzgünüm.
Çok teşekkür ederim.
seviyorsa zaen döner aglayıp,sızlanmanın kimseye faydası yok bence
dönmezse zaten keyfi bilirrrr
yol yakınken dönmüş olursun

5 kepek ekmeğini ben yesem ben de mutsuz olurum. otur çikolata kaşıkla 🤣
olmaz kuzum. böyle birbirinize saygınız yok, ilerleyen zamanda her şey bin beter olur.
kimse aşk acısından ölmez. zamanla geçer.
ailene de açıkla güzel bir dille.
ben geleceğimizi göremiyorum, zararın neresinden dönsem kardır,
sizi de üzdüysem kusura bakmayın de gitti geçti.
senden bir kere vazgeçen hep vazgeçer.
bugün barışsanız, yarın vazgeçer.

İş ciddiye binince kaçmak istemiş. Sorumsuz belli ki. Başkalarının hayatına karışmayı seven ama kendi hayatına müdahale edilmesine izin vermeyen bencil bir adammış. Allah sizi hangi ateşin içinden aldı kim bilir. Çok geç olmadan kurtulmussunuz

Yemenden, içmenden ol aşk uğruna.
Yarın bu hallerin yüzünden bir sağlık sorunun oluşur.
Onun derdine ağlamaktan aklına gelmez aşkın a sı..
Paylaşacak durumun da olmaz.
Onun pikniklerinden haberdar olacak kafan da..

Sağlığın gitmeden toparlan!

5 kepek ekmeğini ben yesem ben de mutsuz olurum. otur çikolata kaşıkla 🤣
olmaz kuzum. böyle birbirinize saygınız yok, ilerleyen zamanda her şey bin beter olur.
kimse aşk acısından ölmez. zamanla geçer.
ailene de açıkla güzel bir dille.
ben geleceğimizi göremiyorum, zararın neresinden dönsem kardır,
sizi de üzdüysem kusura bakmayın de gitti geçti.
senden bir kere vazgeçen hep vazgeçer.
bugün barışsanız, yarın vazgeçer.
Hepiniz ayrı ayrı o kadar haklısınız ki, ben olsam ben de böyle yorumlar yapardım belki, ama insan kendi olunca..

Adam ayrılmanın yolunu yapıyormuş. Sevgiliyken ihmal etmeye başlayan abuk subuk sebeplerle sizi üzen biri ile gelecek düşünmek çok büyük hata. Evlenince değişmez. Çok daha ağır sorunlarla uğraşırsınız.

Adam ayrılmanın yolunu yapıyormuş. Sevgiliyken ihmal etmeye başlayan abuk subuk sebeplerle sizi üzen biri ile gelecek düşünmek çok büyük hata. Evlenince değişmez. Çok daha ağır sorunlarla uğraşırsınız.
Benden önce bir kez nişanlanıp ayrılmış, duygusuz bir duvar gibi, doğru düzgün bir sebep bile yokken arkasına bile bakmadan umursamadan gidebildi. Hala şaşkınım.

Bak ben sana net ve samimi bir şekilde diyorum ki bir cacık olmaz o adamdan.
Hep söylüyorum 4 yıllık çöp bir ilişkinin enkazından çıkmış biri olarak bunlar sadece sürünmeceyle yıllarını senden alır.
İleride hatırlayıp kaşı gözü gül yüzlü yıllarım gitti diye sızlanırsın.
Gerçi eminim şuan ne desek boş çünkü bana da çok nasihat veriyorlardı. Dinlerken iyi hoş geliyordu. Yastığa kafayı koyduğum an depresyona devam..
Şimdi başka bir adamla evliyim.. Mantık evliliği yaptım hemde ilişki bitiminin hemen ardına düşünmeden..

Sorumluluk sahibi olamayacak kadar korkak biri için neden sağlığını tehlikeye atıyorsun?

Daha sevgiliyken birşeyleri sizin demenizle yapıyorsa, evlendikten sonra bu iş of çok bunaltıyorsuna döner, birde en basit örneği;telefonuna şifre koyar hiç birşey yapamazsınız. Yani evlenmekle bazı şeyler düzelmez aksine daha da kötüler. O yüzden şimdi böyle olması daha hayrınıza emin olun.

Daha sevgiliyken birşeyleri sizin demenizle yapıyorsa, evlendikten sonra bu iş of çok bunaltıyorsuna döner, birde en basit örneği;telefonuna şifre koyar hiç birşey yapamazsınız. Yani evlenmekle bazı şeyler düzelmez aksine daha da kötüler. O yüzden şimdi böyle olması daha hayrınıza emin olun.
Gururum incindi, ilk geldiğinde öyle bir geldi, ailemin gözünü öyle bir boyadı ki, şimdi beni böyle yüzüstü bırakıp gitmesi, yarı yolda kalmak. Bu kötülüğü bana neden yaptığını anlayamıyorum.

Back
X