Fikirlerinize o kadar ihtiyacım var ki..

bende şuan sizinle aynı psikolojideyim ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum😔 yaşamayan anlamıyor bunun zorluğunu ama zamandan başka birşey de çözemiyor galiba 😔
İçim almıyor, sürekli mide bulantısı hissi, sürekli bi doygunluk. Antidepresan kullanıyor olmasam onları da yiyemem.

Olduğu gibi anlatıyorum. Ciddi ve güzel bir ilişkim vardı, son 20 gündür ilişkimiz sallantıdaydı, ilk haftamızda bile yabancı açık saçık kızlar sildirdim hesabından, en son yine aynı şey olunca tartıştık ve o gün bugündür ilişkimiz sallantıya girdi.Benim profilimde resim bile barındırmayan,kime süsleniyorsun diye bağıran adam, bu sebepten bu halde geldi. Arkadaş gibi konuşmaya başladık.

Son zamanlarda hiç görüşemiyorduk, üç gün duramayan kapıma gelen adam artık arkadaşlarıyla pikniği bana tercih eder olmuştu. Cuma günü aradım, net ol, ya seninle yapamıyorum de, ya da yeniden başlayalım el ele verip dedim.

Birden bire sinirle yapamıyorum oldu mu diye, oldu deyip sessizce kapattım.O sinirle beni heryerden sildi, eşyalarını göndereceğimi söyledim, istemedi. Şimdi watsapptan hikayeme bakıyor, uzaktan takip ediyor ama gelmiyor.
Hem özlüyorum, hem hala seviyorum. Ailelerin haberi vardı, mayısta sözümüz vardı, aileme ne diyeceğimi de bilmiyorum. Bir türlü toparlanamıyorum. Üç günde beş dilim kepek ekmeği yiyebildim, o da antidepresan içebilmek için, zorla.
Allah ım bana güç ver diye dua ediyorum sadece. Sürekleri ağlama nöbetleri geçiriyorum, oturduğum yerde durup dururken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
Sevmek çok lanet birşey, biliyorum neyin ne olduğunu ama kendime engel olamıyorum,unutamıyorum, gözüm kulağım hep telefonda.Saçma bir şekilde geri dönsün istiyorum. Geri döner mi onu da bilmiyorum. Lütfen kınamadan cevap verin, çünkü yeterince kırgın ve üzgünüm.
Çok teşekkür ederim.
koyuyla işaretlediğim yere dikkat.bunu yapan adam için mi hale geldiniz? biraz kendinize saygı duyuyorsanız toparlanın ve böyle bir insan için kendinizi üzmeyin.

Belki de yaptığınız bir şeyden etkilenmiştir? Bunu da düşünün ne yaptım acaba diye. Eğer bir şey yapmadıysanız yol yakınken döndüğünüze şükredin bence. Allah yardımcınız olsun.

Birlikte olduğunuz kişi henüz ergenliğini atlatamamış maalesef madem olaylar bu kadar ciddiyse hala neden karı kız bakma etme peşinde anlamadım.Bence sizin için daha hayırlı olmuş gibi

İçim almıyor, sürekli mide bulantısı hissi, sürekli bi doygunluk. Antidepresan kullanıyor olmasam onları da yiyemem.
asla diye bisey yok canım :D at gibi giden it gibi döner demisler sonucta dimi ;)

Evlenilecek bir erkek profili yok eski sevgilinizin. Bunun bir de baba olma kismi var. Doner donmez o onemli degil. Fragmanini gordugunuz bu filmi yasamak istiyor musunuz,onemli olan o. At gibi giden it gibi gelir, dogru ama bu pisman olur hatasini anlar olarak soylenir. Bu eski sevgili ya teper ya isirir,maalesef.

Tepenizde kime süsleniyorsun diye size bağırıp psikolojik şiddet uygulayan bir adam olmayınca depresyona giriyorsanız sorunlu olan sizsiniz profesyonel yardım almalısınız ve bu mesajı size sert çıkmak için değil cidden tavsiye diye yazıyorum

Hic umursama hazirlan süslen püslen dışarı çık arkadaşlarına gez dolaş gülen selfielerini cek koy, kedinin ciğere baktigi gibi baksın oda... umrunda değilmiş izlenimi bırak... Bir süre sonra bin pismanlikla dönüyorlar o zamana kadarda sende kendinden emin olup ona göre adım atarsın... Üzülme belkide degmeyecek bir insan... Bazen şer sandığımız şeyler aslında bizim için hayırlıdır bilemeyiz... :KK69:

Kızlar hepiniz ayrı ayrı haklısınız, ben bugün uyandım ve dedim ki, bu iş bitti.
Beynimde bitti, kalbimde de inşallah yavaş yavaş bitecek, böyle bir adamla bir ömür geçireceğime üç gün yas tutarım geçer gider, bugün unutmak için o ilk adımı attım, insan sevince gözü kör oluyor bazen, çok teşekkür ederim, bana güzel yorumlar yaptığınız için, ailem gibi benimle ilgilendiğiniz ve vakit ayırdığınız için. TEŞEKKÜRLER AİLEM OLDUĞUNUZ İÇİN.. :KK16::KK200:

Back
X