Fikirlerinize onerinizi ihtiyacim var kendimi toparlamak icin

ylnzkadn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
217
42
18
Annem büyük bir ameliyat geçirdi hayatimiz tamamen bir anda değişti. Uzun ilişkim vardi bu süreçte çok kavgalar etmeye basladik ve beni bir anda yalnız başıma bırakıp zor günümde beni terk etti

Son düzenleme:
Annem büyük bir ameliyat geçirdi hayatimiz tamamen bir anda değişti. Uzun ilişkim vardi bu süreçte çok kavgalar etmeye basladik ve beni bir anda yalnız başıma bırakıp zor günümde beni terk etti çirkinleştikce cirkinlesti kırıcı ağır laflar söyledi. 2 ay sonra yazdı üzgün olduğunu böyle yapmaması gerektiğini ama benimle hala belirsiz olduğunu kavga ettiğimizi söyleyip defolup gitti. 4 aydir da ayriyiz bunca zaman her şey gayet güzelken bu kızın annesi büyük bir ameliyat olacak annesini kaybetme korkusu var diyip hiç yanımda olmadı tam tersi benimle kavga ettikçe etti. Acimin ustune aci ekledi. Üstüne bir de annem ameliyat oldu daha hastanedeyken taburcu olmadan benden ayrıldı. Annemin ameliyat sonrasi morali ve bakımı iyi yapilmasi gerekiyordu. Ona ben bakıyordum ustune bir de böyle bir şey yaşadım sizinle paylaşmak istedim. Çok şükür annem şimdi çok iyi ama ben kendimi yorgun bunalımda depresyonda hissediyorum bir yandan bütün evin yükü üstüme geldi. Alışkın değildim. Bir yandan terk edildim sonradan gelip bir de bana belirsiz olduğunu kararsız olduğunu soylemeis de ayrı bir komedi şuan farkındayım. Ne kadar salağım. Galiba depresyondayim hayattan hic zevk almiyorum bir anda ofkelenip agliyorum gelecege umudum kalmadi

Bu adam, sen annenle ilgilenirken onunla ilgilenemezsin, bir yardım istersin, aklın sevgilinde değil annende olur diyerek zor gününde bilerek kavga etmiş ve seni terk etmiş. Bu ilgiye aç köpeğe lütfen şans verme.

Back
X