- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Sizinle tamamlanır.Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır beraber olduğum biri var. Ama çok çekingen davranıyor ilk dönemlerde hoşuma gitmişti. Ne kadar saygılı ve efendi diyordum. İyice konuşmaya başladıktan sonra işin biraz garip olduğunu gördüm. Geçmişte babasının buna hep "sen yapamazsın, sen beceriksizsin" gibi laflarından dolayı ve sevgisizliğinden dolayı kendine olan güveni yokmuş. Ve özgüvensiz olduğunu da kabul ediyor.
Bir haksızlığa uğrasam bile hakkımı savunamam diyor. Ben tam tersi biriyimdir. Yaşadığım bir haksızlıkta asla susmam.
Pasif biri olarak yetiştirilmedim. Ciddi bir beraberlik yaşıyoruz, sizce ilerisini düşündüğümüzde bu adamın bu tarz davranışları sıkıntı yaratır mı?
Aynı şeyi yakın arkadaşın n eşi de yaşamış babası hep öyle davranmış ve aynı. Şeyleri söylemişArkadaşlar yaklaşık 6 aydır beraber olduğum biri var. Ama çok çekingen davranıyor ilk dönemlerde hoşuma gitmişti. Ne kadar saygılı ve efendi diyordum. İyice konuşmaya başladıktan sonra işin biraz garip olduğunu gördüm. Geçmişte babasının buna hep "sen yapamazsın, sen beceriksizsin" gibi laflarından dolayı ve sevgisizliğinden dolayı kendine olan güveni yokmuş. Ve özgüvensiz olduğunu da kabul ediyor.
Bir haksızlığa uğrasam bile hakkımı savunamam diyor. Ben tam tersi biriyimdir. Yaşadığım bir haksızlıkta asla susmam.
Pasif biri olarak yetiştirilmedim. Ciddi bir beraberlik yaşıyoruz, sizce ilerisini düşündüğümüzde bu adamın bu tarz davranışları sıkıntı yaratır mı?
Aynı şeyi yakın arkadaşın n eşi de yaşamış babası hep öyle davranmış ve aynı. Şeyleri söylemişFirdevs yohsa sen misin şuan 7 yıllık evliler 3 çocukları var okadar güzel bir aile babası ve eş ki örnek yani sadece iş konusunda cesur değil hep aynı işte ve düşük maaşla çalışıyor yıllardır
Terapi görebilir bence. Ki görmeli. Eğer üstüne giderse, değiştirebilir kendini.
Bence seviyorsanız çaba verin.
Hiç ssıkınti yapma senle aşar hepsini öyleyse ama üstüne giderek değil sürekli hatırlatmada yapma akışına bırak çaktırmadan teşvik etthaha yok canım Firdevs değilim :) işi gücü var. sadece insan ilişkilerinde problemimiz var
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır beraber olduğum biri var. Ama çok çekingen davranıyor ilk dönemlerde hoşuma gitmişti. Ne kadar saygılı ve efendi diyordum. İyice konuşmaya başladıktan sonra işin biraz garip olduğunu gördüm. Geçmişte babasının buna hep "sen yapamazsın, sen beceriksizsin" gibi laflarından dolayı ve sevgisizliğinden dolayı kendine olan güveni yokmuş. Ve özgüvensiz olduğunu da kabul ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?