- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
merhaba hanımlar aslında konuyu açmamdaki amaç dertleşmek ve karşılıklı sohbet etmek amaçlı.kısaca olaylardan ve kendimden bahsedeyim; evli ve bir çocuk annesi çalışan biriyim.eşim de çalışıyordu 2 yıl öncesine kadar.sonra çıktı işten ve kendi işini kurmaya çalıştı tabi ticaret işi her zaman aynı gitmiyor yaklaşık bir yıldır da alacaklılarından paralarını alamadı.bizim vereceklerimizde vardı ve iş böyle olunca borçla borç ödemeye başladık.bir yandan azaldı ama bir yandan da çoğaldı borçlar.ay içinde elimizde para kalmadı çoğu zaman.ben olmayacaksa bırak bir iş bul çalış dedim ama bulamadı.ilk başlarda bulmak istemedi kendi kendinin patronu olmak iyi geldi ona.ama durumlar kötüye gittikçe biraz iş aramaya başladı.benim istediğim hayat rutin bir hayat aslında.sabah eşimle birlikte evden çıkıp işe gitmek akşam eve gelmek ailecek yemek yeyip bazen birlikte vakit geçirmek bazen arkadaşlarıyla vaktini geçirmesi hafta sonları plan yapmak biryerlere gitmek sıradan şeyler yani.maaş aldığımız zaman ortak bütçe olması ne ödenecekse yazıp ödemek kalanıyla idare etmek ve borçları en kısa sürede bitirmek.çok mu bu istediğim anlayamıyorum.eşimden gelen paraları da kendi işinin borcuna gidiyor zaten evle ilgili herşey benim üzerimde.bazen kavga ediyoruz kalbini de kırıyorum istemeden ama elimde olmuyor sessiz kalınca alıp başını gidiyor herşey napacağımı şaşırdım ben.birşey söyleyince de sen ne karışıyorsun sen mi ödüyorsun diyor ya ben de ödüyorum sende ödüyorsun sonuçta karışmaya hakkım yok mu?kafaya taka taka kendimi hasta ettim bir sürü hastalık çıktı bende.ailesiyle de sorunlar oldu onlarda ayrı dert aslında.görünüşte iyiyiz şuan da gel gör ki ben geçmişi unutamıyorum.şu şöyle olmuştu bu böyle deyip duruyorum.bana fikir verin dertleşelim sohbet edelim