Fikirlerinize ve taktiklerinize cok ihtiyacim var

sevincc96

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
117
55
13
28
Sınıfta bir tane kiz arkadasim var samimi sayiliriz bide hoslandigim cocuk var bu cocukta benim o kiz arkadasimla samimi ama ben ve o çocuk Şu an konusmuyoruz küsüz. Bu cocuk bir ara benden hoslaniyodu kizda bunu duyunca biraz beni kotulemis cocuga tam olarak ne dedigini bilmiyorum ama cocukta beni fazla tanimiyo yani kiza inanmis olabilir. Bide bu kiz agzi cok iyi laf yapan biri bende kendi halinde biriyim. Bu arada kizla hala arkadasiz pek samimi degiliz. Şu an cocuklada konusmuyorum ya kendimi aklamak icin ne yapmam gerek? Bu konuyu gidip ikisylede konusamam ama bir sekilde aslinda iyi biri oldugumu ogrensin istiyorum :(

Seni kötülediyse Zaten arkadaşın değildir. Sen arkadaş olduğunuzu düşünüyorsundur. Çocuktan hoşlanıyorsan da konuş gitsin. Üniversite öğrencisisin liseli gibi araya arkadaş sokmayın bu durumlarda

Anladığım kadarıyla kız çocuktan hoşlanıyor ki seni kötülemiş. Çocukla neden küstünüz?

Unide de mi var boyle 2 kiz bir adam olai yaa .Zira benim okudugum donemde daha 4 sene oncesi birileri tanisir sozlenir evlenirdi .Hatta simdi cocuklari bike var çoğunun :KK76:

Seni kötülediyse Zaten arkadaşın değildir. Sen arkadaş olduğunuzu düşünüyorsundur. Çocuktan hoşlanıyorsan da konuş gitsin. Üniversite öğrencisisin liseli gibi araya arkadaş sokmayın bu durumlarda

Zaten bizimki oylesine arkadaslik yoksa ikimizde sevmiyoruz birbirimizi. Cocukla nasil konusmaliyim?

Anladığım kadarıyla kız çocuktan hoşlanıyor ki seni kötülemiş. Çocukla neden küstünüz?

Aslinda hoslanmiyor buna eminim sadece cocugn benden hoslandigini duyunca bi degisti

Zaten bizimki oylesine arkadaslik yoksa ikimizde sevmiyoruz birbirimizi. Cocukla nasil konusmaliyim?

Aslinda hoslanmiyor buna eminim sadece cocugn benden hoslandigini duyunca bi degisti
Çocukla neden küstüğünü sormuştum. Bunu söylersen bir yol gösterebiliriz.

.evet oyleyim malesef. Napmam lazimm? Hic nasil hareket edecegimi bilmiyorum

yani kişiliğin nasıl değişir bilmiyorum. farklı ortamlara girip konuşmayı sosyalleşmeyi dene. böyle o bunu dedi şu şunu dedi ama ben sustum ile ömür geçmez.

Çocukla neden küstüğünü sormuştum. Bunu söylersen bir yol gösterebiliriz.

Ya biz birkac kisi oturup bu cocugun dedikodusunu yaptik bana attigi mesajlarla ilgili ve bu olayda kulagina gidince kustuk ama soyle bisey var dedikoduyu ben yapmadm sadece ortamda bulundum ama yinede cok kirildi o

yani kişiliğin nasıl değişir bilmiyorum. farklı ortamlara girip konuşmayı sosyalleşmeyi dene. böyle o bunu dedi şu şunu dedi ama ben sustum ile ömür geçmez.

Ya aslinda gozumun onunde yapilsa susmam ama arkamdan yapiliyo ve elimde net bi delil yok yani durup dururken bisey diyemem gibi geldi. Bende o yuzden cocugun kotu niyetli biri olmadigimi bi sekilde gorsun istiyorum :(

Ya bosversene. Koskoca universite. Git baskalariyla arkadas ol. Baska ortamlara gir. Ne ugrasacaksin o bunu dedi ben sunu dedim o küstü filan.

Back
X