fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar lütfen biraz zamanınızı ayırıp okuyun ve bana bir yol gösterin.1 senelik bi ilişkinin ardından sözlendim.sözlümü çok seviyorum oda beni fakat onun ailesinden ileri gelen sebeplerden dolayı çok yıprandık ve öle görünüyoki dahada yıpranıcaz.sözlümün 2 yengesi var yani benim 2 eltim var.ilk yengesi sedef kaçarak evlenmiş ve uzun yıllar kaynanayla birlkte oturmuslar dolayısıyla sözlüm ve diğer eltimin (sema) kocasıylada.sema nişanlanınca sedef ona o dönemde olanları anlatmıs senin kocanla böle iyiydik şöle sarılırdık falan gibi.bu ve benzeri sebeplerden ne kayınlarım birbryle görüşüo nede eltilerim.benm sözlümde zamanında sedefle aynı odada yatmış el ele tutuşma oyunları vs nahoş tavırlar içinde sürdürmüşler kayın yenge ilşkilerini.bunları bana sözlüm anlattı.sedef sözlüme bitanem hayatım die hitab eder.kendisi başka bir şehrde oturuo buraya yani kayınvalideme her geldiğinde direk sözlümü arar evdeym nerde kaldın hadi ben geldim sen nerdesn yada kaç gndür neden aramadın beni gibi muhabbetleri olur.kaynanam ve kayınpederm hatta eminim sözlüm içinde öle
bu eltim yani sedef bitane el üstnde tutuyolar çok sevyolar.sevsinlerde ztn ama bide bize zararı olmasa kaynanam çok sevdiği halde o dahil herkes sedef için çok şımarık hep kendi sevilsin ister boynumuzdan ayrılmaz biz onu şımarttık falan gbi konusuo.daha b kerecik aynı ortama geldik oda yarm saatline sözede gelemediler bundan sonrasında bu insana karsı nasıl bi önlem almalıyım.çünkü biliyorum ben kaç senelk gelişnim sen kmsinki havasında olacak davranısları sözlümde öle düşünüo.çok uzun oldu farkındaym ama o kadarki olan bten hiçbişei doru düzgn analatamadım bile ilgilenirde yorum atarsanız merak ettinizi şeleri cvplarım şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
sorununu anlayamadım:26:

Ben de anlamadım, karışık.. tek bildiğim geçmiş geç işte kalmıştır.. kim ne dedi kim ne yapmış boşverr..

yengeye bak.

Sedefin kocası yok mu?

Elele tutuşma falan, aynı odada yatmak.

Namahrem diye birşey var.

Kayına nikah düştüğü için yani o bir yabancı oldugu için o kadar yakınlaşmayı çok kötü buldum.

Sen ondan uzak dur.

Sözlünde görüşmesin.yüz vermesin.

Sözlünde biter iş.

sedef böyle,peki sema nasıl ?mesafeli birimiymiş..
biraz karışık anlatmışsın..

sedef = tehlike :27:
bana simarikliktan cok biraz fazla serbest ve civik gibi geldi anlattiklarina gore yani,
ne o oyle el ele tutusma oyunu yok hayatim bilmem ne yada ben geldim niye aramiyon bilmem ne bunlar ne yahu,
bu arada sedef kac yasinda sozlun kac yasinda birde kac yillik gelin acaba ?

Son düzenleme:
O nasıl bir yenge-kayın ilişkisidir öyle :53::53::53::53:

tam olarak sorununu anlayamadım :26::26:

ama arada ki ilişki de çok şaşırttı beni

foruma yeni üye oldum idare edin anltış şeklimi:) sema abla zaten bizden 10 yaş kadar büyük onla çok defada aynı ortamda bulundum mesafeli kendini bilen biri geçmiş geçmişte kalmış olsa dert etmnycem ama geçmişte kalmamış 1 ay sonra nişanımız var sözlüm her nişan konusu açıldığında kimseyi takmayalım falan diye beni saknleştirio şimdiden çekinio çnkü yengesinin laubaliliinden sedefin kocası askerdeymiş o dönemde ama o dönemi bu dönemi yok bu kadının kişilii herkes ona uysun istio anladıım kadaryla

sedef = tehlike :27:
bana simarikliktan cok biraz fazla serbest ve civik gibi geldi anlattiklarina gore yani,
ne o oyle el ele tutusma oyunu yok hayatim bilmem ne yada ben geldim niye aramiyon bilmem ne bunlar ne yahu,
bu arada sedef kac yasinda sozlun kac yasinda birde kac yillik gelin acaba ?

sedef 7 senelik gelin ben 21 sedef 26 sözlüm 25 yaşında:S

foruma yeni üye oldum idare edin anltış şeklimi:) sema abla zaten bizden 10 yaş kadar büyük onla çok defada aynı ortamda bulundum mesafeli kendini bilen biri geçmiş geçmişte kalmış olsa dert etmnycem ama geçmişte kalmamış 1 ay sonra nişanımız var sözlüm her nişan konusu açıldığında kimseyi takmayalım falan diye beni saknleştirio şimdiden çekinio çnkü yengesinin laubaliliinden sedefin kocası askerdeymiş o dönemde ama o dönemi bu dönemi yok bu kadının kişilii herkes ona uysun istio anladıım kadaryla

tamam sema aklıbaşındaysa en azından onunla ittifak olabilirsin..
sözlüne açık konuş laubali tavırlardan hoşlanmayacağını ailene karşı utandırmaması gerektiğin söyle

Sen mesafesini koyduktan sonra ve sözlünde seni bu mantıklı davranışını anladıktan sonra

sedef istediği kadar kendisinin istediği olsun istesin önemi olmaz

senin arada ki mesafeyi çok iyi dengelemen lazım

tabi sözlüne'de iş düşüyor

yengesini karıştırmayacak ilişkinize

birde sedefin davranışları şımarıklıktan çok daha başka birşey gibi geldi bana

Ayy Allah korusun neler duyuyoruz

Bence sözlünün çok tedirgin oldugu birşeyler var.

Korktugu veya gizlediği birşeyler var gibi geldi.

Bu devirde kimseye güven olmaz.

Ön hazırlık yapıyor.Sakinleştirmeye çalışıyor.

Erkek adam masaya yumrugunu koydu mu ravrını belli eder.

Sen sürekli bu cıvık hhareketlere maruz kalacaksın.

Çok huzursuz bir ortam bekliyor seni.

Soruma cevap vermediniz.

Sözlün yengesiyle aynı oda da yatıp el ele oyun oynadıgında kocası nerdeydi?
Kayınada bitanem hayatım diyeni ilk defa görüyorum.

Son düzenleme:
O nasıl bir yenge-kayın ilişkisidir öyle :53::53::53::53:

tam olarak sorununu anlayamadım :26::26:

ama arada ki ilişki de çok şaşırttı beni

sorunum şu
1.herşeyi sedef yapmış bugüne kadar ama kötü olan sema yani bu kadın nabsa kaynana kayınpeder herkes hoş görüo suçu başkalarına atıolar
2.açık ve net çeknmeden sölüorum sözlümle bu konudan dolayı yaptığımız kavgalarda bana karsı yengesini savunmuşluu olmuştur arada kaldıı için o yüzden bu kadın gıcıım bana kalsa aynı ortamda bulunmak bile istemem
3.sözlümde bu düşüncemi desteklio bundan sonra bi aile olucaz ve hep aynı ortamda bulunucaz sedef ben yeni olduum için alt etme çabalarına girecek kaynan ve kayınpedere ve dier herkese cıvıklık yapıpı beni dış planda bırakcak şımarıklıkları devam etcek sözlüme olan samimiyetide aynı şeklde ne yapmam lazım bunun için yardımcı olmanızı istiyorum

Bence sözlünün çok tedirgin oldugu birşeyler.

Soruma cevap vermediniz.

canım kocası askerdeymiş o dönmde elbirliğiyle teselli etmişler işte sevgili elticiğimi :S

sedef 7 senelik gelin ben 21 sedef 26 sözlüm 25 yaşında:S

aralarinda fazla yas farkida yokmus hani nisanlin elinde buyuduyse diecektim,
bu yengenin gereksiz ve fazla samimiyeti hic hosuma gitmedi,sozlunle konusup araya gerekli mesafeyi koymalisiniz bence...:51:

canım kocası askerdeymiş o dönmde elbirliğiyle teselli etmişler işte sevgili elticiğimi :S

kocası askerde ama şenşakrak kaynıyla haha kiki yapıyor.

uzak dur bundan uzak

sözlünde konuşmasın onla.

mesafe koysun ne o öyle

sorunum şu
1.herşeyi sedef yapmış bugüne kadar ama kötü olan sema yani bu kadın nabsa kaynana kayınpeder herkes hoş görüo suçu başkalarına atıolar
2.açık ve net çeknmeden sölüorum sözlümle bu konudan dolayı yaptığımız kavgalarda bana karsı yengesini savunmuşluu olmuştur arada kaldıı için o yüzden bu kadın gıcıım bana kalsa aynı ortamda bulunmak bile istemem
3.sözlümde bu düşüncemi desteklio bundan sonra bi aile olucaz ve hep aynı ortamda bulunucaz sedef ben yeni olduum için alt etme çabalarına girecek kaynan ve kayınpedere ve dier herkese cıvıklık yapıpı beni dış planda bırakcak şımarıklıkları devam etcek sözlüme olan samimiyetide aynı şeklde ne yapmam lazım bunun için yardımcı olmanızı istiyorum

canım bu tarz insanlar tehlikelidir

elinden geldiğince sedef'den uzak duracaksınız

o size neyi yaptırmaya çalışırsa çalışsın,kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz

çünkü sedef ana değil baba değil

k.validen'e ve k.pederine seni kötülerse ki yaparsa mutlaka kulağına gelecek

onlara'da güzel bir dille doğru olanı anlatırsın

baktın bunlar da çözüm değil

komple çekersin elini ayağını

nasıl aileymişki kocası askerde olan gelini kaynıyla aynı odada yatırmışlar:30:

Son düzenleme:
Bence sözlünün çok tedirgin oldugu birşeyler var.

Korktugu veya gizlediği birşeyler var gibi geldi.

Bu devirde kimseye güven olmaz.

Soruma cevap vermediniz.

:46::46::46::46::46:

kesinlikle katılıyorum

Back
X