merhaba arkadaşlar lütfen biraz zamanınızı ayırıp okuyun ve bana bir yol gösterin.1 senelik bi ilişkinin ardından sözlendim.sözlümü çok seviyorum oda beni fakat onun ailesinden ileri gelen sebeplerden dolayı çok yıprandık ve öle görünüyoki dahada yıpranıcaz.sözlümün 2 yengesi var yani benim 2 eltim var.ilk yengesi sedef kaçarak evlenmiş ve uzun yıllar kaynanayla birlkte oturmuslar dolayısıyla sözlüm ve diğer eltimin (sema) kocasıylada.sema nişanlanınca sedef ona o dönemde olanları anlatmıs senin kocanla böle iyiydik şöle sarılırdık falan gibi.bu ve benzeri sebeplerden ne kayınlarım birbryle görüşüo nede eltilerim.benm sözlümde zamanında sedefle aynı odada yatmış el ele tutuşma oyunları vs nahoş tavırlar içinde sürdürmüşler kayın yenge ilşkilerini.bunları bana sözlüm anlattı.sedef sözlüme bitanem hayatım die hitab eder.kendisi başka bir şehrde oturuo buraya yani kayınvalideme her geldiğinde direk sözlümü arar evdeym nerde kaldın hadi ben geldim sen nerdesn yada kaç gndür neden aramadın beni gibi muhabbetleri olur.kaynanam ve kayınpederm hatta eminim sözlüm içinde öle
bu eltim yani sedef bitane el üstnde tutuyolar çok sevyolar.sevsinlerde ztn ama bide bize zararı olmasa kaynanam çok sevdiği halde o dahil herkes sedef için çok şımarık hep kendi sevilsin ister boynumuzdan ayrılmaz biz onu şımarttık falan gbi konusuo.daha b kerecik aynı ortama geldik oda yarm saatline sözede gelemediler bundan sonrasında bu insana karsı nasıl bi önlem almalıyım.çünkü biliyorum ben kaç senelk gelişnim sen kmsinki havasında olacak davranısları sözlümde öle düşünüo.çok uzun oldu farkındaym ama o kadarki olan bten hiçbişei doru düzgn analatamadım bile ilgilenirde yorum atarsanız merak ettinizi şeleri cvplarım şimdiden teşekkürler
bu eltim yani sedef bitane el üstnde tutuyolar çok sevyolar.sevsinlerde ztn ama bide bize zararı olmasa kaynanam çok sevdiği halde o dahil herkes sedef için çok şımarık hep kendi sevilsin ister boynumuzdan ayrılmaz biz onu şımarttık falan gbi konusuo.daha b kerecik aynı ortama geldik oda yarm saatline sözede gelemediler bundan sonrasında bu insana karsı nasıl bi önlem almalıyım.çünkü biliyorum ben kaç senelk gelişnim sen kmsinki havasında olacak davranısları sözlümde öle düşünüo.çok uzun oldu farkındaym ama o kadarki olan bten hiçbişei doru düzgn analatamadım bile ilgilenirde yorum atarsanız merak ettinizi şeleri cvplarım şimdiden teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: