öncelikle herkese merhabaa.s. kızlar saçımın resimlerini aşağıda verdim. ben saçımı hiç boyatmadım. hep doğallıktan yanaydım. ne yalan söyleyim artık hep aynı olmaktan sıkıldımlaelaelaelaelae fakat değişiklik yapmaya cesaret edemiyorum. nedeni de çabuk sıkılan biri olmam:mymeka: ayrıca saç boyama, röfle gibi işlemler hakkında yeterli bilgim de yok. eski halime dönmek istersem ne yaparım diye korkuyorum. saçlarımı yıpratmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım? bana önerebileceğiniz birşeyler var mı? yoksa saçları beyazlar basana kadar böyle devam mı:roflol: yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyoruma.s. zira ben kendi başıma bu işi beceremeyeceğim-tatlicadiarzu-
*beyaz tenli ve ela gözlüyüm
arkadaşlar daha önceden bu konuyu açmıştım. papatya suyuyla saçlarımı açmaya karar vermiştim. malum yaz geldi bende saçıma 2 kere papatya suyu uyguladım. sizce işe yaramış mı devam edeyim mi?
*beyaz tenli ve ela gözlüyüm

arkadaşlar daha önceden bu konuyu açmıştım. papatya suyuyla saçlarımı açmaya karar vermiştim. malum yaz geldi bende saçıma 2 kere papatya suyu uyguladım. sizce işe yaramış mı devam edeyim mi?

Son düzenleme: